Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 100
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kush eshte i prapametur ?!! Per cilen e ke fjalen ti qe jane te prapambetur.
    Ja une jam musliman , mendon ti qe je me e zgjume se une ?!!
    Une si musliman besoj qe bota eshte 4,5 blion vite e vjeter ti si kristijane beson se eshte 6000 e vjeter, une si musliman besoj se Dielli esht krijuar para Tokes , ti si krisijane beson te kunderten dmth beson se Toka eshte Krijuar para Diellit etj etj ( me miliona shembuj te tille mund te te sjell) .
    Me trego tani kush ka tru te prapambetur ti ose une ?!!

GV_USA
    kete zgjuarsi mos harro se nuk e more ne arabistan, por ne vendet kristiane ti i zgjuar.. shiko nje talibanez, afganistanas, irakian dhe krahasoje me nje italian, amerikan, gjerman.. nata me diten, nuk ja del ti krahasosh. doni te na qorroni edhe ne qe ti shohim talibanezet per te qyteteruar? c'ju rre mendja.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Ti je myslyman plako apo jo?
    Ēa beson ti? Muhametin? Dmth se Kuranin ia zbriti Allahi Muhametit.
    Ja tė shohim kush ishte Muhameti:

ja dhe burimi: http://www.faithfreedom.org/challenge.htm

Njeri perfekt pėr tu besuar!
    Dale pak se kata njerez qe shkruajne "biografine" e profetit ne ate web faqe kurre nuk e kane pa profetin, ashtu qe mendimi i tyre nuk vlen sepse e kane te bazuar ne disa doreshkrime ( hadithe ) qe nga vete muslimanet shikohen si te dyshimte ( vetem pritet koha kur do te refuzohen )!
    Sa i perket asaj qe besoj une , ta them troc , une i besoj fuqise qe i shpalli keto vargje njeriut qe na la vepren me te mire ne bote , veper te cilen asnje liber deri me sot, por edhe ne ardhmeri nuk i ben balle, "Nese vret nje njeri te pafajshem eshte njelloj sikur ke vra tere njerezimin dhe nese shpeton nje njeri te pafajshem eshte njelloj sikur ke shpetuar tere njerezimin"

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    kete zgjuarsi mos harro se nuk e more ne arabistan, por ne vendet kristiane ti i zgjuar.. shiko nje talibanez, afganistanas, irakian dhe krahasoje me nje italian, amerikan, gjerman.. nata me diten, nuk ja del ti krahasosh. doni te na qorroni edhe ne qe ti shohim talibanezet per te qyteteruar? c'ju rre mendja.
    Jo jo jo , je shum gabim te pakten kete dituri nuk e kam marrur nga kristijanet , nuk them qe nuk kam marre dituri nga kristijanet, por te pakten kete dituri e kam puro nga KURANI !
    Dhe eshte e kunderta e asaj qe thua, ne fakt kristijanet kete dituri e kane marre nga muslimanet, sepse sikur ta kishiiiiiiiiiiiiin marrrrreeeeee nga Bibla akoma do te kishin besuar ( mese 70% i kristijane akoma beson ) se Toka eshte e vjeter vetem 6000 vite ( pyete deshmuesin ai te tregon se sa vite eshte e vjeter toka) dhe se cili trup qiellor eshte formuar para.
    Sa i perket kristijaneve , mund te them lirisht se nje perqidje shum e vogel e tyre besojne se Dielli eshte krijuar para Tokes, te gjithe ata tjeret qe kane emrat Robert , Mitcham , Michael, Jackson etj etj qe pohojne se Dielli eshte krijuar para Tokes, 99% e tyre veten e tyre nuk e quajne KRISTIJAN por e konsiderojne veten e tyre ATEISTA!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    Jo jo jo , je shum gabim te pakten kete dituri nuk e kam marrur nga kristijanet , nuk them qe nuk kam marre dituri nga kristijanet, por te pakten kete dituri e kam puro nga KURANI !
    Dhe eshte e kunderta e asaj qe thua, ne fakt kristijanet kete dituri e kane marre nga muslimanet, sepse sikur ta kishiiiiiiiiiiiiin marrrrreeeeee nga Bibla akoma do te kishin besuar ( mese 70% i kristijane akoma beson ) se Toka eshte e vjeter vetem 6000 vite ( pyete deshmuesin ai te tregon se sa vite eshte e vjeter toka) dhe se cili trup qiellor eshte formuar para.
    Sa i perket kristijaneve , mund te them lirisht se nje perqidje shum e vogel e tyre besojne se Dielli eshte krijuar para Tokes, te gjithe ata tjeret qe kane emrat Robert , Mitcham , Michael, Jackson etj etj qe pohojne se Dielli eshte krijuar para Tokes, 99% e tyre veten e tyre nuk e quajne KRISTIJAN por e konsiderojne veten e tyre ATEISTA!!!

GV_USA
    zoteri.. cila pjese e botes eshte me e zhvilluar qe na shet pallvra akoma ti.. eshte e zhvilluar lindja apo perendimi mor zoteri? perse rri ne usa ti dhe nuk shkon ne bangladesh or mik? akoma pas gishtit do fshihesh?

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Teliomenos1 Lexo Postimin
    zoteri.. cila pjese e botes eshte me e zhvilluar qe na shet pallvra akoma ti.. eshte e zhvilluar lindja apo perendimi mor zoteri? perse rri ne usa ti dhe nuk shkon ne bangladesh or mik? akoma pas gishtit do fshihesh?
    E vertete , perendimi eshte i zhvilluar me shum, askush nuk e mohon kete! Vetem se dije mire kete zhvillim perendimi e arriti ne kurriz te lindjes, duke i kolonizuar ato vise, fillo qe me Filipinat, Indine, Sri Lanka , Kamboxha, Vietnamin dhe perfundo me Algjerin , pra te fol nese e shikon globin ne paralele, nese u kthehesh meridianeve, atehere fillo me Algjerin , Tunisin , Egjiptin dhe mbaro me Republiken e Afrikes se Jugut!!!

Perendimi ka arritur kete zhvillim me nje procez parazitor, me e keqja akoma vazhdon ne ate menyre, lufta ne Irak , nuk eshte lufte kunder Ilsmit ose terroristave , eshte lufte per te vjedhur naften.
    Sikur ti te punoje e une te haja , do me quaje parazit ashtu?!! Ku eshte dallimi i kesaj politike globale?!! Punojne fushat e naftes se Irakut , ndersa hane me luga te arrit konglomeratet ( pasaniket ne amerik - se klases se mesme ai kan fut sa kane mundur ) ?!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Postime
    157
    E vertete , perendimi eshte i zhvilluar me shum, askush nuk e mohon kete! Vetem se dije mire kete zhvillim perendimi e arriti ne kurriz te lindjes, duke i kolonizuar ato vise, fillo qe me Filipinat, Indine, Sri Lanka , Kamboxha, Vietnamin dhe perfundo me Algjerin , pra te fol nese e shikon globin ne paralele, nese u kthehesh meridianeve, atehere fillo me Algjerin , Tunisin , Egjiptin dhe mbaro me Republiken e Afrikes se Jugut!!!
    qe ne fillimet e jetes, bota ka evoluar ne baze te seleksionimit natyral apo atij artificial (si ne rastin e u.s.a. me arabistanet) ne baze te konkurences dhe formules 'peshku i madh e ha te voglin'.. pra nese perendimi e arriti kete zhvillim qe thua ti me baze te lindjes, do te thote se ky perendim diti ta shfrytezoje dhe ti imponohet lindjes duke e nenshtruar deri aty sa ti rrembeje gjithcka.. ky eshte turp per ju dhe nder per ata qe mbrojne perendimin.

Perendimi ka arritur kete zhvillim me nje procez parazitor, me e keqja akoma vazhdon ne ate menyre, lufta ne Irak , nuk eshte lufte kunder Ilsmit ose terroristave , eshte lufte per te vjedhur naften.
    Sikur ti te punoje e une te haja , do me quaje parazit ashtu?!! Ku eshte dallimi i kesaj politike globale?!! Punojne fushat e naftes se Irakut , ndersa hane me luga te arrit konglomeratet ( pasaniket ne amerik - se klases se mesme ai kan fut sa kane mundur ) ?!!

GV_USA
    ti ke nje restorant dhe kerkon punetore.. keta puntore do vijne te punojne tek ti me kushtet qe ti ke per te drejtuar restorantin dhe jo ata puntore do te te imponojne ty, kushtet e tyre.. pra ti ke restorantin qe te fitosh prej tij dhe ata qe duan te fitojne nga ti, do vijne te pranojne kushtet e tua.
    parazitore apo pjellore, kjo vlen te diskutohet, por qe te arrish tu marresh te tjerve me imponim apo me dashjen e tyre ate qe ty te duhet, kjo tregon forcen dhe aftesine qe ke ti ndaj tyre dhe jo te kunderten.. perse nuk vijne keto vende te shfrytezojne ameriken po shkon kjo dhe shfrytezon? prape del qe ato vende jane per gjynah dhe nuk mund ti rezistojne skamjes dhe urise ne gjendje embargoje, keshtu pra amerika shkon dhe ndihmon ato vende.. cmimi dihet.. amerika eshte pronari i restorantit. nuk mundet lepuri te mposhte luanin.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Pik se pari ti ke te drejten tende si qenie e gjalle te shprehesh ne menyre te lirshme. Biles ti mund te thuash jo kaq sa ke thene akoma me zi te folish per profetit tone, askush nuk te ndal!
    Pyejta eshte keto fjale kujt i bejne dem?!! Profetit qe eshte i vdekur, ose ty qe je i gjalle ?!!
    Per mendimin tim, me kete fjale ti aspak nuk e demton imazhin e profetit, dhe nga ana tjeter tregon veten tende si nje njeri te paedukate dhe feminor nga trute qe me vjen keq per shoket e shoqet e tua qe nuk te njohin personalitetin si duhet!!!
    Perderisa ti flet keshtu per nje njeri te vdekur qe ftyren e te cilit kurrreeeee nuk e ke pa ne jete, une vetem mundem te paramendoj se cfar flet per shoket e shoqet e tua mbas shpines se tyre!!!!

GV_USA
    islami duhet ndaluar me ligj ne te gjitha demokracite,sepse bie ndesh ne menyre te hapur me cdo kushtetute te cdo vendi demokratik.

sheriati islamik dhe demokracia jane dy gjera kategorikisht te ndryshme.
    nje shembull te vockel.islami te lejon te kesh shume gra,ligji shqiptar e ndalon
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Veritas liberatis Vos
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    demokraci mer taleban une them ēa te dua kunder ca do lloj feje.

me ju duhet final solution po ca ti boj un ati qe shkrujti mein kampf,ai duhej tani dhe e shifnit mir ju.
    E bukura eshte se Hitleri bashkepunoi me muslimanet
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Kush eshte i prapametur ?!! Per cilen e ke fjalen ti qe jane te prapambetur.
    Ja une jam musliman , mendon ti qe je me e zgjume se une ?!!
    Une si musliman besoj qe bota eshte 4,5 blion vite e vjeter ti si kristijane beson se eshte 6000 e vjeter, une si musliman besoj se Dielli esht krijuar para Tokes , ti si krisijane beson te kunderten dmth beson se Toka eshte Krijuar para Diellit etj etj ( me miliona shembuj te tille mund te te sjell) .
    Me trego tani kush ka tru te prapambetur ti ose une ?!!

GV_USA
    I uruar nga e nxore konkluzionin qe une jam Kristiane???????
    Une jam Shqiptare, besoj edhe admiroj besimet qe kan pas tanet qe ne fillim qe kan krijuar kete toke.
    ca me intereson arabi mua, perse ta besoj te arabet,ku po thuajse ne cdo shtet kane besime te ndryshme.
    pse mendon qe je i mire ti kur mendon se ju jeni me te mire te tjeret sepse jeni me budallenje,apo mendoni se allahu ka meshire pas vdekjes tek budallenjte.

Zoti GV fete jane krijuar per te perhapur kulture por ju i keni transmetur keq edhe i keni bo sikur jane gjera vepra, ti edhe ata tut der tani kan lexuar vetem teori.
    Gjerat besohen kur behen ne vepra edhe jo ne fjale.

ti cfare me sygjeron mua te besoj.

tek nje mulli qe ka shekuj qe rrin ne nje vend dmth mulliri i allahut
    apo tek mulliri tjeter qe bluan e bluan per dite dmth mulliri i shkences.

per ata qe kane llogjike edhe mend nuk do shume per ta besuar qe ne kete bote njeriu eshte zoti i vetes edhe ska zot tjeter,je tek pull pa asnje lloj mbeshtetje. Zot jane krahet, mendja,syt,duart e tua edhe jo dicka qe nuk ekziston.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    islami duhet ndaluar me ligj ne te gjitha demokracite,sepse bie ndesh ne menyre te hapur me cdo kushtetute te cdo vendi demokratik.

sheriati islamik dhe demokracia jane dy gjera kategorikisht te ndryshme.
    nje shembull te vockel.islami te lejon te kesh shume gra,ligji shqiptar e ndalon
    Lere mos i fol me fjale te medha ketyre, thjesht beja qefin, thuaju se profeti i juaj pedofil qe ishte 50 vjec e kusur qe mori per nuse nje 10 vjecare, ne fakt ishte 9.
    ja te kush besojne keto,te arabt e flliqur pedofila te pa pame.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Gjykata dėnon Sali Veselin pėr vrasjen e Ekrem Rexhės, komandat Drinit
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 07-12-2011, 06:31
  3. Islami Nė Trojet Iliro-shqiptare Gjatė Shekujve
    Nga Arber gerguri nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 16:01
  4. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46
  5. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •