Close
Faqja 19 prej 34 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 337
    ..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Sot e degjova ket ndodhi,po eshte turp nga te gjithe anet.
    Ai Balla,nje adoleshent mu duk mu,qe me kunja e thumba perflet familjet,ska te drejte hic fare.Ky i vuri shkrepsen mendoj une.
    Nga ana tjeter,Sala, si kryeminister duhet te udhehiqej me teper nga pjekuria e postit qe ka se sa nga tradita qe ne e kemi te gjithe shqiptaret,sidomos veriu,qe po na ngaterove me familjen nuk permbahemi.Dhe kemi te drejte padyshim.
    Perfundimisht them se, Sala e humbi si Xhaferi simiten ne kete situat,ose me mire ,ra preh e nje kalamani.KJo i ul pike Sales,gjynah populli.
    Wild and crazy can't be lazy

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anėtarėsuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Pashe videon e seances dje dhe s'i besova vesheve.
    Erdha ketu dhe lexova postimet e shumices dhe s'u besoj syve.
    Konkluzioni: qenkemi vertet nje komb i degjeneruar duke filluar qe nga kreu e deri tek njeriu me i thjeshte. Nuk ka faj bota qe eshte lebetitur nga ne.

Ka vite qe mendoja se nje dite do kthehesha ne atdhe po me sa shoh paskam pare endrra ne diell. Falenderoj zotin qe paskam ikur nga ai llum qe quhet Shqiperi ku vetem 99-cat ecin perpara.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Katastrof, pff ja niveli i politikaneve tane.
    Sui generis

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Po sikur te them une se nena jote do te behet drejtoreshe dhe motra jote do te behet kryetare, ofendohesh ti???
    Nuk para i fus hundet mes 2 qe replikohen, por qe Argita ka njefare influence kete e morem vesh me Bashen e me Kryeprokuroren Ina, keshtu qe Balla pavaresisht tonit provokues nuk hodhi ndonje ofeze. Nuk eshte aspak cudi qe pasi Argita rregulloi Bashen dhe Inen te kerkoje te rregulloje ndonje tjeter e pse jo veten.

Nuk ja ka fajin Balla Berishes, pse ky influencohet nga e bija,dmth dashje padashje e ka kthyer te bijen ne personazh me ndikim politik.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Tulipani Zi Lexo Postimin
    Pashe videon e seances dje dhe s'i besova vesheve.
    Erdha ketu dhe lexova postimet e shumices dhe s'u besoj syve.
    Konkluzioni: qenkemi vertet nje komb i degjeneruar duke filluar qe nga kreu e deri tek njeriu me i thjeshte. Nuk ka faj bota qe eshte lebetitur nga ne.

Ka vite qe mendoja se nje dite do kthehesha ne atdhe po me sa shoh paskam pare endrra ne diell. Falenderoj zotin qe paskam ikur nga ai llum qe quhet Shqiperi ku vetem 99-cat ecin perpara.

Ne falenderojme Zotin qe e pastroi kete vend nga llumra si ty.
    Mos kujto se do gjesh gjekundi vend tjeter qe te mund ti thuash Atdhe.
    Aq sa mund te gjesh nje nene tjeter nga ajo qe ke lene ketu aq do gjesh edhe Atdhe.
    Turp te te vije per kete postim.

Sa per qyfyren,
    qellimisht e ngacmova teliomenin , pasi personalisht nuk kam asgje me te, por doja ti kujtoj se ashtu si ai nuk ndihet mire kur i permendim familjen(cdonjeri prej nesh nuk ndihet mire dhe kjo eshte normale), ashtu edhe kryeministri i lodhur tashme me tallje.***** e taulanterve te PS iu kthye dhe i tregoi vendin.
    Per mua beri mire .
    Me thoni ju zoteri si do te vepronit ne vendin e tij dhe une terhiqem nga mendimi im.
    Une per vete do te veproja njesoj dhe bile me ashper.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Nuk para i fus hundet mes 2 qe replikohen, por qe Argita ka njefare influence kete e morem vesh me Bashen e me Kryeprokuroren Ina, keshtu qe Balla pavaresisht tonit provokues nuk hodhi ndonje ofeze. Nuk eshte aspak cudi qe pasi Argita rregulloi Bashen dhe Inen te kerkoje te rregulloje ndonje tjeter e pse jo veten.

Nuk ja ka fajin Balla Berishes, pse ky influencohet nga e bija,dmth dashje padashje e ka kthyer te bijen ne personazh me ndikim politik.
    Me vjen keq qe arrin te marresh per baze shpifjet e fabrikes PS.
    BASHA E KA TREGUAR VETEN SE ESHTE NJE MINISTER I AFTE DHE I ZOTI.
    KRYEPROKURORJA NUK KA ASNJE LIDHJE ME aRGITEN.
    pOR EDHE SIKUR TE KENE MIQESI, MOS DO TE THOTE QE TERE MIQTE E ARGITES JANE TE PERJASHTUAR NGA PUSHTETI?????
    NJEREZIT QE BERISHA KA ZGJEDHUR KANE TREGUAR SE KANE VLERA DHE PO I DALIN PER ZOT PUNEVE TE TYRE.
    HARONI SE VETEM 3 VJET ME PARE NE QEVERI KISHTE MINISTRA ME KONFLIKT INTERESI???
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga 2043 : 24-07-2008 mė 15:52
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Lale 35 vjece kryeprokurore e Republikes je me mik, nuk je me zotesi, prandaj nuk kam nevoje te degjoj PS apo kedoqofte. Sa per Bashen, dihen mire relatat me Argiten.

3 vjet me pare sigurisht qe kishte te tille, por kjo nuk perjashton aspak mundesine qe Argita Berisha te jete tashme person me ndikim politik.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Lale 35 vjece kryeprokurore e Republikes je me mik, nuk je me zotesi, prandaj nuk kam nevoje te degjoj PS apo kedoqofte. Sa per Bashen, dihen mire relatat me Argiten.

3 vjet me pare sigurisht qe kishte te tille, por kjo nuk perjashton aspak mundesine qe Argita Berisha te jete tashme person me ndikim politik.
    mundesia nga e mirqena eshte krejt tjeter, por ju merni mundesine sepse keshtu e shihni te leverdisshme.
    Ka mundesi qe motra e ketij Balles te fleje cdo nate moteleve me te panjohur.
    Kjo nuk do te thote se eshte e vertete, por eshte nje mundesi.
    Atehere duhet te mbeshtetemi tek mundesite ne gjykimin tone??????
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    mundesia nga e mirqena eshte krejt tjeter, por ju merni mundesine sepse keshtu e shihni te leverdisshme.
    Ka mundesi qe motra e ketij Balles te fleje cdo nate moteleve me te panjohur.
    Kjo nuk do te thote se eshte e vertete, por eshte nje mundesi.
    Atehere duhet te mbeshtetemi tek mundesite ne gjykimin tone??????
    Tani kur flitet per mundesi faktikisht njeriu i referohet disa fakteve e keto per te kthyer Argiten ne person publik jane, po te fusim edhe 1 milioneshin e dollareve qe ka bere me pune benda pak vjeteve.
    Nese per motren dhe nenen e balles ka fakte, me mire te nxirren ne shesh si ato te Argites,perndryshe ....
    Si ta them ndryshe, Argita eshte person publik ndersa motra nena apo gruaja e balles nuk jane,keshtu qe permendja e emrit te nje personi publik si Argita nuk besoj perben ofendim ne vetvete. Pastaj menyra provokative e te shprehurit qendron.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Sa per qyfyren,
    qellimisht e ngacmova teliomenin , pasi personalisht nuk kam asgje me te, por doja ti kujtoj se ashtu si ai nuk ndihet mire kur i permendim familjen(cdonjeri prej nesh nuk ndihet mire dhe kjo eshte normale), ashtu edhe kryeministri i lodhur tashme me tallje.***** e taulanterve te PS iu kthye dhe i tregoi vendin.
    Per mua beri mire .
    Me thoni ju zoteri si do te vepronit ne vendin e tij dhe une terhiqem nga mendimi im.
    Une per vete do te veproja njesoj dhe bile me ashper.

Po qysh beri mire o cakall. Normale eshte per ty te shaj kryeministri me rob shtepie, moter, nene, si te jet alabak leshqen e kokepalar. Cila eshte fraza apo fjala ofenduese qe perdori Balla o ti nga mali. Ti mes arinjve jeton qe nuk ke pare e nuk ke degjuar ndonjehere sesi reagon nje politikan i urte e i mencur ndaj nje akuze te tille?

Cdo politikani ne bote i merret ne goje familja, ne cdo forme dhe menyre. Jo cdo poltikan del e shan si idiot kundershtaret e vet. Balla akuzoi Saliun se qeverisja e tij influencohet fort prej goces se vet, dhe per nepotizem, (e di cdo te thote kjo fjale). Argita - tha Balla - po zihet me Saline se nuk po merr nje post drejtues si vajza e Godos. Ku qendron ofendimi ketu??

Nqs Argita nuk do te kthehet ne objekt sulmi perse deklaron publikisht se keshillon te atin e saj si te bej punen?

Faqja 19 prej 34 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vetėvendosja proteston dhunshėm kundėr planit tė Ahtisarit
    Nga Alienated nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 769
    Postimi i Fundit: 02-01-2008, 08:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •