Jo une e kam idene mire fare po ti a ja ke idene? Kush teknologji dhe kush histori? Tani te ishte per ndonje gje tjeter hajde de po pikerisht per ate qe po specializohem sikur eshte paksa e veshtire ta gelltisA e ke idene qe thuajse 70% e historise se lashte humane (teologjike ose jo) vjen pikerisht nga toka dhe kultura cifute qe eshte mijera vjet me e vjeter
Mua me thua edukohu ti? Hahahahaha. Ore djale ti mire qe e ke gjuhen shume te gjate por ke dhe mendjen shume te shkurter. E keqja ketu ne forum eshte qe te gjithe fryhen dhe ngrefen dhe behen kommpetenta ne cdo gje, madje te tregojne edhe arsimimin apo paditurine. Djalosh po ti hysh mire e mire vendbanimeve te hershme cifute dalin pikerisht ne Sirine e sotme. Ja pse ju fut traktori dhe buldozeri 78 km ne Siri kur u bene zbulime arkeologjike qe sduhet te ishin aty. Skam nder mend ti hyj ketyre budallalliqeve me ty. Njerez si puna jote lindin dhe rrojne ne denial. Ca me duhet mua statusi i cifuteve gjate L2B dhe ai i arabeve tani. Vrasja eshte vrasje, si e ajkes ashtu dhe e fundit. Kjo llogjike krimineli qe ke ti eshte normale po te marresh ne konsiderate se ku je brymosur.
Kaq spo ta zgjas me shume por po dua te te kujtoj edhe njehere tjeter (eshte hera e dyte). Ne postimin tim jam pergjigjur shume korrekt dhe pa ofenduar njeri. Pergjigja jote ishte jo vetem armiqesore por edhe ofenduese. Tani per te ta bere te qarte me mire: Nqs nuk ke kapacitetin qe te diskutosh si njeri dhe te rrespektosh te tjeret atehere me mire mos merr pjese fare se perndryshe do e shohesh veten jashte ketij forumi. Do besh mire te rrudhesh gojen kur komunikon me njerez qe per me shume nuk i njeh fare.
Krijoni Kontakt