Kur u bene zgjedhjet e 1992 me duket thirra baben ne tel. dhe i thashe votoni per salen.
pastaj i thashe mo votoni më.
Luaneshe mos u gric me mu se jam demokrat![]()
Paskan shku ne shkolle te Brarit disa ketu. Ehhh c'te ben forumi, te merr ne qafe.
Homze, te kam "gjysem patriot" ndaj s'po begenis t'i pergjigjem fjale per fjale kesaj pacavure. Por matu mire here tjeter, kur akuzon bashkebisedues ne forum per antishqiptarizem, te pafe e te paudhe e te tjera llogje si ketu. Nuk te ofendova ne asnje postim timin, ndaj mbaj vendin. Ja keshtu.
sic e thash me siper, balta qe heshin te pa udhet, pa fete, anti shqiptaret eshte pikerisht kjo qe ti hedh ktej neper forum......pakcka qe ti mbase e ben pa vetdije, se kshu u preke me kte postin e fundit....
ik tashi hap naj teme tjeter, ku sala po dergon ne itali gure shpati, shifni mer veten si flisni ne forum, me pare duhet te prekeni nga vetja pastaj tju preki ne seder komenti i nje bashkbiseduesi....
Sala po dergon, gure shpati, e rrenje rrushi ne itali...o burra ta rrezojme nga qeveria,,,thirnni mor mendjes se lat nom.
shum te verteta keto .Postuar më parë nga 2043
...
Po te mos ishte ai Berish qe ju shani, tani do ishit duke vrapuar pas autobuzit, per tu mbajtur tek dera sepse autobuzi do te ishte plot dhe bile me njeren dore do mbaheshit e me tjetren do te shtrengonit portofolin me 25 leke brenda.
Ose do te ishit duke prashitur miser hamullor.
Ose do te ishit duke bere oren e punes politike
ose do te ishir duke vendosur ndonje FLETERRUFE
ose do te ishit duke andruar pantallonat qe te kishit mundesi te dilnit ne xhirro pasdite
ose do te ishit duke thare breket ne diell qe te mund te shkonit ne pune turnin e dyte
ose do te ishit duke mbajtur rradhen e vajgurit
ose do te ishit diku te internuar
ose do te ishit ne zbor
ose do te ishit duke u servilosur diku
ose do te ishit duke u lare me sapllake e me sapun rrogozhine
ose do te ishit duke ardhur per ne Tirane me gomar
ose do te ishit rreth ambasadave per ndonje vize te enderuar
ose do te ishit duke pire uje me klor nga cezmja
ose do te ishit duke shetitur me bicikleten e vjeter te babait
- Sinqeriteti, është si insekticid, ai e vret secilin mikrob!
- Sinqeriteti është si kaktusi, të gjithë e adhurojnë por ikin nga ai!
ke vra shum me keto sot![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
O te shpelafte mortja ty jarebi, po ne ka shqiptar qe eshte i pa udhe, i pa fe antishqiptar, debil, matrapaz etj eshte Sali Berisha or ti. Sali Berisha ishte ai qe i shiti nafte Serbit, ai qe ju fut m'dajak opozites ne 96, ai qe zdhuku komplet mediat e lira,ai qe u tha shqiptareve futni leket ne piramida, ai qe dogji vendin ne 97, ai qe perdori arkivolin e Azem Merhumit per te shperthyer dyert e kryeministrise, Gerdeci etj etj. Ca atdhetari eshte ky mor te zente buka syte te zente.......
Krijoni Kontakt