Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 147
    atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    ahahahahahah,vazhdo bjeri gajdes ore gajdexhi por une te propozoj ti biesh fyellit me mire se i renke mire ne nje verr.

ps:berishen dhe cdo berishe qe ka shqiperia qe shet pasurine e popullit,qe vret,pret pa dhene llogari,qe djersitet kur flet per vrasjet e tij,qe i thahet goja dhe pi uje,qe i meret goja,qe eshte i shitur tek greku une gjithmone do ti urrej dhe besoj se si mua ka shume ne shqiperi(ti nuk futesh tek ta se edhe ty te meret goja,ndoshta edhe je djersitur tani dhe fshihesh me shamine e qurreve te tua kur flet per vrasjet e qukapikeve te tu)
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Berisha nuk erdhi nga hici si ca e ca ketu.
    Ka nje shtepi me histori dhe ka nje kulle me frengji.
    I mire a i keq koha do ta tregoje dhe jo disa jashteqitje komunistesh qe u bene antare forumi ketu.
    Po te mos ishte ai Berish qe ju shani, tani do ishit duke vrapuar pas autobuzit, per tu mbajtur tek dera sepse autobuzi do te ishte plot dhe bile me njeren dore do mbaheshit e me tjetren do te shtrengonit portofolin me 25 leke brenda.
    Ose do te ishit duke prashitur miser hamullor.
    Ose do te ishit duke bere oren e punes politike
    ose do te ishir duke vendosur ndonje FLETERRUFE
    ose do te ishit duke andruar pantallonat qe te kishit mundesi te dilnit ne xhirro pasdite
    ose do te ishit duke thare breket ne diell qe te mund te shkonit ne pune turnin e dyte
    ose do te ishit duke mbajtur rradhen e vajgurit
    ose do te ishit diku te internuar
    ose do te ishit ne zbor
    ose do te ishit duke u servilosur diku
    ose do te ishit duke u lare me sapllake e me sapun rrogozhine
    ose do te ishit duke ardhur per ne Tirane me gomar
    ose do te ishit rreth ambasadave per ndonje vize te enderuar
    ose do te ishit duke pire uje me klor nga cezmja
    ose do te ishit duke shetitur me bicikleten e vjeter te babait

ehhhh.....
    sa shpejt njerezit i harojne vuajtjet, por historia na meson se kush haron te kaluaren eshte i destinuar ta perserite historine........LARG QOFTE
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Po te mos ishte ai Berish qe ju shani, tani do ishit duke vrapuar pas autobuzit,
    Pse, Berisha e solli demokracine?

Hmm...:

1 - Berisha ka qene anetar i flakte i partise komuniste deri ne vitin 1997.
    2 - Ne fakultetin e mjekesise, Berisha ka qene kryetari i grupit te partise te atjeshem; ku spiunonte lloj-lloj studentesh tek baza. Njoh une raste te cileve Berisha ua ka nxire jeten ne fakultutet, me gjithe respektin se zbriti nga gropa arushes pa corape.
    3 - Berisha nuk ishte personi i pare qe u perfshi me revoltat per demokraci. Madje, pavaresisht propagandes se sotme, Berisha ishte nje nga te fundit. Te paret, sot e kesaj dite, i ke te gjithe ne Perendim, duke lene pas plerat.
    4 - Berisha nuk ka patur asnjehere kulturen e duhur politike dhe demokratike per te qene ai elementi kyc qe solli demokracine. Ky person kontroversial u rrit dhe u edukua ne nje sistem, frytet e te cilit ia kemi pare gjate ketyre viteve ne qeverisje.
    5 - Berisha, per hir te mjekesise shqiptare, do kish bere mire te kishte hapur nje klinike by-passesh ne zemer.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    mire qe jane keta o borix te na rikujtojne se berisha e solli demokracine,ahahahah sa kam qesh me kete anekdote.
    ps doktor te ta sqaroj nje here e mire qe mos me tregosh mua per kamunizmin dhe gomeret dhe sapunet se e kam jetuar para teje dhe di me shume se ty.....................
    aq sa urrej berishen per keto qe ben sotdhe per ato qe beri ne "97(jo se i kam ndonje borxh per demokracine se nuk e solli ai por populli i thjeshte) aq urreja dhe urrej enverin dhe diktaturen proletariate te tij.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    Pse, Berisha e solli demokracine?

Hmm...:

1 - Berisha ka qene anetar i flakte i partise komuniste deri ne vitin 1997.
    2 - Ne fakultetin e mjekesise, Berisha ka qene kryetari i grupit te partise te atjeshem; ku spiunonte lloj-lloj studentesh tek baza. Njoh une raste te cileve Berisha ua ka nxire jeten ne fakultutet, me gjithe respektin se zbriti nga gropa arushes pa corape.
    3 - Berisha nuk ishte personi i pare qe u perfshi me revoltat per demokraci. Madje, pavaresisht propagandes se sotme, Berisha ishte nje nga te fundit. Te paret, sot e kesaj dite, i ke te gjithe ne Perendim, duke lene pas plerat.
    4 - Berisha nuk ka patur asnjehere kulturen e duhur politike dhe demokratike per te qene ai elementi kyc qe solli demokracine. Ky person kontroversial u rrit dhe u edukua ne nje sistem, frytet e te cilit ia kemi pare gjate ketyre viteve ne qeverisje.
    5 - Berisha, per hir te mjekesise shqiptare, do kish bere mire te kishte hapur nje klinike by-passesh ne zemer.
    kjo eshte e vertete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga bledikorcari Lexo Postimin
    mire qe jane keta o borix te na rikujtojne se berisha e solli demokracine,ahahahah sa kam qesh me kete anekdote.
    ps doktor te ta sqaroj nje here e mire qe mos me tregosh mua per kamunizmin dhe gomeret dhe sapunet se e kam jetuar para teje dhe di me shume se ty.....................
    aq sa urrej berishen per keto qe ben sotdhe per ato qe beri ne "97(jo se i kam ndonje borxh per demokracine se nuk e solli ai por populli i thjeshte) aq urreja dhe urrej enverin dhe diktaturen proletariate te tij.
    Ti ke thjesht urrejtje pathologjike per Berishen.
    Ti je kaq i painformuar saqe ende nuk di se si dhe kush e beri gjemen e 97 es.
    Demokracia sigurisht do te vinte edhe pa Berishen e pa Azem Hajdarin, por ja qe ne momentin e caktuar , ne vendin e caktuar u ndodhen keta te dy(edhe te tjere sigurisht), ndersa ti e di vete se ku ke qene ne ate periudhe te veshtire mbijetese.
    Kujto se ku ke qene e cfare ishe duke bere ne ato dite e pastaj do kuptosh se demokracia nuk erdhi vete, se me qene kish ardhur me perpara .
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Ueee... Le ta bejme te shenjte me mire

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Shtëpia ku lindi Berisha do të bëhet muze

LoooooooL po mer si jo, e ka merit Zoti Berisha .... Mundesisht ta ballcamosin dhe ate vet, e ta vene ne qender te Tiranes si "monument kulture"
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin

LoooooooL po mer si jo, e ka merit Zoti Berisha .... Mundesisht ta ballcamosin dhe ate vet, e ta vene ne qender te Tiranes si "monument kulture"
    Keta pasardhesit e Leninit e kane qejf ballcamosjen.
    Ndoshta perjetesojne me metoden qe bene Leninin, edhe edin edhe meten edhe nanon e gjinushin tuaj te bukur e te dashur.
    Ah me fal se harova:
    edhe erjon bracen, por kete te fundit do e vene mbrapsh se keshtu e ka lene me amanet.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti ke thjesht urrejtje pathologjike per Berishen.
    Ti je kaq i painformuar saqe ende nuk di se si dhe kush e beri gjemen e 97 es.
    Demokracia sigurisht do te vinte edhe pa Berishen e pa Azem Hajdarin, por ja qe ne momentin e caktuar , ne vendin e caktuar u ndodhen keta te dy(edhe te tjere sigurisht), ndersa ti e di vete se ku ke qene ne ate periudhe te veshtire mbijetese.
    Kujto se ku ke qene e cfare ishe duke bere ne ato dite e pastaj do kuptosh se demokracia nuk erdhi vete, se me qene kish ardhur me perpara .
    Ne '90 duhej dikush qe te "printe" levizjen e per ironi te te gjithe u vu nje kukull qe nuk merrte e nuk merr vesh nga politika. Sic tha e Borix, gjithe kokat e zgjuara jane larguar ne perendim e kane lene llumin ketu.

Eshte e kote t'i japim atribute qe nuk i takojne zotit kryeminister ,ai nuk ishte ideator por dikush qe perfitoi pushtet nga sakrifica e te tjereve.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Arkivi i gazetës elektronike sportive: "FUTBOLLI"
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3100
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 05:28
  2. Vend i lirë pune: Shtëpia e Bardhë në kërkim të një "cari të luftës"
    Nga Zemrushja në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 19:31
  3. Shtëpia e Nënë Terezës do të zhvendoset në Shkup
    Nga unforgiven II në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-01-2007, 14:00
  4. Zjarri aksidental, digjet shtepia e aktoreve Fatos e Natasha Seli
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 21:15
  5. Shtëpia e çuditshme
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-08-2004, 11:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •