Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 147
    atdhetar Maska e bledikorcari
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ti ke thjesht urrejtje pathologjike per Berishen.
    Ti je kaq i painformuar saqe ende nuk di se si dhe kush e beri gjemen e 97 es.
    Demokracia sigurisht do te vinte edhe pa Berishen e pa Azem Hajdarin, por ja qe ne momentin e caktuar , ne vendin e caktuar u ndodhen keta te dy(edhe te tjere sigurisht), ndersa ti e di vete se ku ke qene ne ate periudhe te veshtire mbijetese.
    Kujto se ku ke qene e cfare ishe duke bere ne ato dite e pastaj do kuptosh se demokracia nuk erdhi vete, se me qene kish ardhur me perpara .
    nqs ke deshire te ta them ku isha ato dite dhe cfare beja skam asnje problem te ta them mjafton te me pyesesh,sa per painformimin tim edhe mund te jete keshtu sic thua ti,sbehet te jemi te gjithe te informuar nga dora e pare,disa jane te informuar mire dhe disa te painformuar fare.kjo sndryshon mendimin tim per te dhe me sa po shikoj une dhe shume te tjereve ketu.
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ne '90 duhej dikush qe te "printe" levizjen e per ironi te te gjithe u vu nje kukull qe nuk merrte e nuk merr vesh nga politika. Sic tha e Borix, gjithe kokat e zgjuara jane larguar ne perendim e kane lene llumin ketu.

Eshte e kote t'i japim atribute qe nuk i takojne zotit kryeminister ,ai nuk ishte ideator por dikush qe perfitoi pushtet nga sakrifica e te tjereve.
    Ne 90 askush nuk merte vesh nga politika.
    Ata qe vertet mernin vesh njihnin politiken e majte e cila doli demode.
    Keshtu qe mos u lodh te gjesh dike qe e njihte politiken me teper se ata qe dolen ne krye.
    Berisha & comp paten meriten se kishin vizion me te gjere se ne te tjeret qe vraponim pas tyre.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga bledikorcari Lexo Postimin
    nqs ke deshire te ta them ku isha ato dite dhe cfare beja skam asnje problem te ta them mjafton te me pyesesh,sa per painformimin tim edhe mund te jete keshtu sic thua ti,sbehet te jemi te gjithe te informuar nga dora e pare,disa jane te informuar mire dhe disa te painformuar fare.kjo sndryshon mendimin tim per te dhe me sa po shikoj une dhe shume te tjereve ketu.
    Thjesht duhet ti kujtosh vetes nganjehere se ku ishe dhe cfare beje.
    Atehere do e kuptosh se tani flet e jep mend, por kur ishte puna per te dale perballe diktatures nuk kishe by.the qe ta beje.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Keta pasardhesit e Leninit e kane qejf ballcamosjen.
    Ndoshta perjetesojne me metoden qe bene Leninin, edhe edin edhe meten edhe nanon e gjinushin tuaj te bukur e te dashur.
    Ah me fal se harova:
    edhe erjon bracen, por kete te fundit do e vene mbrapsh se keshtu e ka lene me amanet.
    Zoti Berisha eshte nje nxenes i komunizmit ti 2043 sepse mesa duket nuk i ka harruar zakonet e vjetra te kohes se "rinise" te ishte nje demokrat ne kuptimin e plote te fjales ta siguroj qe do merrte pelqimin tim, por kur ke te besh me nje njeri me nje arrogance te tepruar politike nuk mund ta quaj politikan sepse as ai vetenuk e di kuptimin e mirefillte te politikes dhe te strategjise e jo me pastaj te reformes. Jemi lodhur o 2043 kemi ca sishume vite qe presim e presim, por mesa duket ne ndjekin teorine : " nje hap perpara, tre hapa pas" ......

Sa per ballcamosjen,ishte nje ironi ne plan te pare, por tani qe e mendoj me mire them se s'ka asgje per te qeshur. Kur po kerkon te beje shtepine ku ka lindur , muze, imagjinoni kur te vdese .......

Do lere amanet qe askush mos ta harroje e ku ka me mire sesa shembulli i Leninit, jo per gje po terheq edhe turistat Lol.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    gjithe keto vjet ne pushtet rezultate zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeero.shqiperia vazhdon te jete vendi me i varfer europian.shqiptaret akoma rine ne dyert e ambasadave,shohin si rruge te vetme shpetimi iiiiiiiiiiiiiiiiikjen nga shqiperia,natyrisht ketu nuk behet fjale per brarin and co.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Citim Postuar më parë nga 2043
    Demokracia sigurisht do te vinte edhe pa Berishen e pa Azem Hajdarin, por ja qe ne momentin e caktuar , ne vendin e caktuar u ndodhen keta te dy(edhe te tjere sigurisht)
    Fakti qe ata rastisen tek sheshi, nuk do te thote se ishin shkaku i ardhjes se ndryshimeve. Eshte nje falsitet ordiner ky, qe ka kundershembuj te shumte. Per shembull, arsyetimi yt eshte i kesaj instance: "Une rastisa ne nje sherr dhe u plagosa me nje plumb. Por plumbi nuk ishte per mua, sepse nuk isha une shkaktari i sherrit." Ne kete situate, s'do te te pelqente te ishe shkaktari. Ne ate situate, kerkon ta vendosesh Berishen me porosi si shkaktarin e ndryshimeve demokratike. Te dyja instancat jane qesharake.

Logjika ka nje veti fatkeqe qe, erresohet nga emocionet e teperta, sidomos emocionet e dashurise per politikanet. Arsyeja, nga ana tjeter, kur mpihet ne gjume, prodhon bisha.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    Postime
    289
    Thjesht duhet ti kujtosh vetes nganjehere se ku ishe dhe cfare beje.
    Atehere do e kuptosh se tani flet e jep mend, por kur ishte puna per te dale perballe diktatures nuk kishe by.the qe ta beje.
    kur se njeh tjetrin qe flet perballe teje me mire mbllacit buke me djathe se sa te flasesh,ste kane thene me te rriturit qe te mos flasesh pa u menduar dhe pa e njohur tjetrin kush eshte????me vjen cudi me ty qe se ditke kete gje se dukesh dhe ben si i zgjuar ketu!!!!!une e di shume mire ku isha ato dite dhe cfare beja dhe cfare "dhuratash" mora.ti flet e jep mend neper forume,ndoshta e di ate qe thote populli se:
    1)qeni qe leh nuk te kafshon
    2)kur degjon se ka shume qershi mbaj kosh te vogel.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ne 90 askush nuk merte vesh nga politika.
    Ata qe vertet mernin vesh njihnin politiken e majte e cila doli demode.
    Keshtu qe mos u lodh te gjesh dike qe e njihte politiken me teper se ata qe dolen ne krye.
    Berisha & comp paten meriten se kishin vizion me te gjere se ne te tjeret qe vraponim pas tyre.
    O sa shume gabohesh ....

Perderisa ishin nismetare te demokracise e dinin mire dallimin mes politikes se majte e asaj te djathte. Kishte ardhur koha e fjales se lire ne Shqiperi, por edhe kjo qe nje deshtim i radhes ,pas nje komunizmi Enverian kaluam ne ate berishjan qe kishte moto "shkaterroni gjithcka qe kane ndertuar komunistet, pasi ne do i bejne me te mira" nje dreq bene , shkaterruan dhe vetem shkaterruar. Atehere kush ishte cmimi ? Demokracia ne hipoteze? Perfitimet e nje maloku pa kulture politike? Mua me cudit nje gje . per 17 vjet Pd nuk ka pas nje lider tjeter. Elementet ne PD nuk kane munguar dhe qe mund te ishin shume here me te afte se doktori i zemres....

Keshtu qe neve rrime presin tani bemat e radhes , shtepite muze, mundesisht edhe mjeken e lindjes ta shpalli "Nderi i kombit" se lind nje kok shteti. Ca do presim tjeter .... Hajd me se u mesuar tani , nuk na bejne me pershtypje.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    Postime
    289
    Citim Postuar më parë nga zenith Lexo Postimin
    gjithe keto vjet ne pushtet rezultate zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeero.shqiperia vazhdon te jete vendi me i varfer europian.shqiptaret akoma rine ne dyert e ambasadave,shohin si rruge te vetme shpetimi iiiiiiiiiiiiiiiiikjen nga shqiperia,natyrisht ketu nuk behet fjale per brarin and co.
    sigurisht sbehet fjale per ta se ata iken te paret dhe tani flasin nga kolltuku i tyre pe lekure,duke dhene teori,ndoshta dhe ju djersin by.tha neper kolltuqet e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Po mire ore zoterinj te nderuar (edhe zonja Perla) , antiBerishe: Nuk me thoni se Cili i udhehoqi njerezit ne 1990?
    Cili sipas jush duhet te merte drejtimin e PD?
    Cili sipas jush e ka meriten e ndryshimeve?
    A kane nje emer keto gjera , apo jane anonimat?
    Ndoshta eshte njeri prej jush, na i thoni qe ta dime e tu respektojme sepse ne ato momente te veshtira nuk u futet poshte tavolines, apo fustanit te gruas, nuk qendruat perpara televizorit e te prisnit cdo te ndodhte, por dolet si burrat kur Atdheu ju therriti.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Arkivi i gazetës elektronike sportive: "FUTBOLLI"
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3100
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 05:28
  2. Vend i lirë pune: Shtëpia e Bardhë në kërkim të një "cari të luftës"
    Nga Zemrushja në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 19:31
  3. Shtëpia e Nënë Terezës do të zhvendoset në Shkup
    Nga unforgiven II në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-01-2007, 14:00
  4. Zjarri aksidental, digjet shtepia e aktoreve Fatos e Natasha Seli
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2005, 21:15
  5. Shtëpia e çuditshme
    Nga eris në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-08-2004, 11:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •