Close
Faqja 401 prej 1135 FillimFillim ... 301351391399400401402403411451501901 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,001 deri 4,010 prej 11341
    progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    do te doja nje analize mbi qypin/qypat. Cfare lidhje kane ata me kete figure valle?
    Besoj kane te bejne me shume me kohen e Krishtit sesa me Krishtin vete. Ne ate kohe perdoreshin enet prej balte. Per sa i perket humorit ne ate vizatim, mendoj se eshte tek fjala e fundit "Jesus Christ, open the door" e cila eshte e dyaneshme: edhe pergjigje e sakte, edhe note revoltimi (por qe faktikisht perdoret ne kohet moderne)
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Arto mes papagajve te rregullores qe ka stafi me femren e luanit e gjete ti? E ka zakon ajo te provoje thonjte sa te mprehte i ka plus edhe 'provon ne ka te beje me viktime'. Ti ke dale jashte teme lale se kjo teme eshte per te felliqur islamiket. Psh po te thoje, ti islamik shko gric menderen ne arabi do ishe plotesisht brenda temes
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Po sinqerisht mė thuj a mundesh tė debatosh llogjikisht me njė islamik. Unė sia kam dalė dot deri mė sot...
    Ezekiel 25-17.

Leader Maska e Ribery
    Anėtarėsuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    830
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Po sinqerisht mė thuj a mundesh tė debatosh llogjikisht me njė islamik. Unė sia kam dalė dot deri mė sot...
    atėhere nuk paske llogjike fare.Ose nuk di ta perdoresh

Be the change you want to see in the world!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    As une lale, po nuk eshte shume e veshtire te arrihet tek i njejti perfundim me besimtaret ne pergjithesi. Keta kane fatin e keq te kene nje fe plotesisht barbarike .
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

alpha dominant Maska e D@mian
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Islami eshte mbytes i mendimit analitik, ushqen mizerjen intelektuale dhe ushqehet prej asaj duke krijuar nje rreth vicioz te imponuar ndaj individit prej mjedisit ku eshte formuar.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Mesia te duket si fotografi kjo qe ke postuar??? apo te ka qerruar feja dhe s'lexon dot titullin e temes?
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Eshte islami qe deshiron ta islamizoje dhe ta besojne Muhamedin, nje njeri qe ka kryer marredhenie seksuale me femije Ne krishterim nuk ka dhune edhe nuk ka thirrje qe te behet xhihad apo kryqzata ndaj botes dhe personave jo-te krishtere.
    Mesia4ever, po Papa Borgia qe kryente mardhenie seksuale me vajzen e tij e qe ishin vrases familiarisht e harrove?
    Krishterimi nuk ka bere kryqezata kunder myslimaneve?! Po ja fut kot me duket.
    Po Vatikanin qe mbeshteti mbeshteti Fashizmin e harrove?
    Po priftat pedofile?

Mesia4ever, ben mire te merresh me anet e keqija te fese tende. Leri muslimanet te merren me te tyret.

PS: nuk jam musliman....

Ne fakt do ishte mire qe mos merreshim me te keqijat e asnje feje ose me sakte me asnje fe se vetem trute i corodit njerezise.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •