Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 102
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Navash ti moj, se per rere po flitet e plazhi i vlores qe ja vlen eshte ai me gurqe . Po si ka mundesi qe mua sme duket se ka ndonje rere kushedi se ca vlora? Mos ndoshta keto 2 vjetet e fundit ka pasur pjellori te larte rera e eshte dyfishuar ?

Plazhi i vjeter ka rere, tani dynjaja yxhymohet nga plazhi i ri e tutje (tek plepat ka akoma rere kur u kujtohet te pastrojne plazhin publik.) Plazhi i vjeter, me rere e pisha ka lezetin e vet, per te mos thene qe mbulimi me rere eshte dore me nje per reumatizem e ceshtje kycesh .

PS: Seriozisht e kam.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Nuk e kuptova PS-ne ; e kishe seriozisht qe eshte dore me nje per kycet apo qe ka rere aq sa te mbulohet plazhisti ? Kam pershtypjen se po te tentoje ndonjeri te mbulohet koke e kembe me rere ne plazhin e vjeter ,do ngelen plazhistet e tjere pa rere

Kjo ceshtja e kyceve ka qene problem i vazhdueshem mashkullor po qenka perhapur semundja me duket

PS Nuk besoj se do e marrin nga plazhi,pasi do ngrihej qyteti me kembe dhe sala e di,prandaj besoj se flitet per zona periferike, mundesisht zona ne kufi me vjosen.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Ore pse nuk mbledhin gjithe pluhurin e Tiranes dhe t'ia cojne me anije ne vend te reres?! Me kete rast perfitojne te dyja palet
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nuk e kuptova PS-ne ; e kishe seriozisht qe eshte dore me nje per kycet apo qe ka rere aq sa te mbulohet plazhisti ? Kam pershtypjen se po te tentoje ndonjeri te mbulohet koke e kembe me rere ne plazhin e vjeter ,do ngelen plazhistet e tjere pa rere

Kjo ceshtja e kyceve ka qene problem i vazhdueshem mashkullor po qenka perhapur semundja me duket

PS Nuk besoj se do e marrin nga plazhi,pasi do ngrihej qyteti me kembe dhe sala e di,prandaj besoj se flitet per zona periferike, mundesisht zona ne kufi me vjosen.
    Qyqja, ku e lame e ku na mbeti muhabeti . Per reumatizmen e kisha fjalen derman, se na turperove lol. Seriozisht e kisha per efektet kuruese. S'ka halle ne fisin tim qe s'ka vajtur te Plazhi i Vjeter

PS: Hyj, rera eshte rere edhe sikur te jete ne Vjose. Plus qe ne ka Vjosa teper, te sillet ne Durres e ne Vlore ku erozioni dhe barbarizmi njerezor kane bere te veten. Me keta italianet na ka pjell belaja. Rafineri e tece s'duan andej, bejini ne Shqiperi (Vlore), centralet berthamore jane kunder ligjit atje, hec e i bejme ne Shqiperi. Brindisi s'do t'i jape rere Leces, hec ta marrim ne Vlore. Qysh shpetuam e s'na dhane plehrat e Napolit, nje Zot e di.

Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Qysh shpetuam e s'na dhane plehrat e Napolit, nje Zot e di.

S'kishe bere Shqiperia ne ate kohe perparime me reformat, prandaj se meritoi Tani qe hyme ne NATO shiko sa ndihma vijne nga Evgropa.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Qyqja, ku e lame e ku na mbeti muhabeti . Per reumatizmen e kisha fjalen derman, se na turperove lol. Seriozisht e kisha per efektet kuruese. S'ka halle ne fisin tim qe s'ka vajtur te Plazhi i Vjeter

PS: Hyj, rera eshte rere edhe sikur te jete ne Vjose. Plus qe ne ka Vjosa teper, te sillet ne Durres e ne Vlore ku erozioni dhe barbarizmi njerezor kane bere te veten. Me keta italianet na ka pjell belaja. Rafineri e tece s'duan andej, bejini ne Shqiperi (Vlore), centralet berthamore jane kunder ligjit atje, hec e i bejme ne Shqiperi. Brindisi s'do t'i jape rere Leces, hec ta marrim ne Vlore. Qysh shpetuam e s'na dhane plehrat e Napolit, nje Zot e di.
    Po qe per reumatizem skemi me nevoje se vertet jemi rritur kembezbathur,po vetem ne vere, jo si tanet edhe ne dimer.

Mire do ishte qe rera me teprice te levizej ku thua ti, por plazhet duke qene publike varen nga shteti e shteti as per se largmi nuk ka ne plan ti sistemoje. Une e kam bere ne kembe nga vjosa ne seman e di te them se ka rere aq shume si dhe cilesore sa jo vetem vlora e durresi po edhe riviera transformohet nga plazh guri ne plazh rere. Ne disa sektore arrin rera edhe 200 metra nga bregu.

Persa i perket te tjerave, dihet qe italia e ka pike te dobet vloren,po rafineria dhe teci ska pse te sjelle kaq probleme. Venecia e Xhenova jane qendra rafinerish te fuqishme ne itali e po ashtu edhe Bari.
    Nje port ne Shqiperi duhet sakrifikuar per te miren e pergjithshme. Sipas te gjitha llogarive eshte Vlora, porti me i pershtatshem.
    Problemi eshte ne ne vlore njerezia eshte gati bar te haje dhe deti te mos prishet.
    E cuditshme sesi lebrit nga fis malor me dhen e dhi u bene fis detar
    Ky mister duhet cuar per zbulim tek sektori i Dariusit

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ho mer, ke inot e, që ke ngel fusharak?
    Leji lebrit të gëzojnë detin. Historikisht, kush e ka krrujt me Vlorën për mirë nuk është nda!!
    Ezekiel 25-17.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Po qe per reumatizem skemi me nevoje se vertet jemi rritur kembezbathur,po vetem ne vere, jo si tanet edhe ne dimer.

Mire do ishte qe rera me teprice te levizej ku thua ti, por plazhet duke qene publike varen nga shteti e shteti as per se largmi nuk ka ne plan ti sistemoje. Une e kam bere ne kembe nga vjosa ne seman e di te them se ka rere aq shume si dhe cilesore sa jo vetem vlora e durresi po edhe riviera transformohet nga plazh guri ne plazh rere. Ne disa sektore arrin rera edhe 200 metra nga bregu.

Persa i perket te tjerave, dihet qe italia e ka pike te dobet vloren,po rafineria dhe teci ska pse te sjelle kaq probleme. Venecia e Xhenova jane qendra rafinerish te fuqishme ne itali e po ashtu edhe Bari.
    Nje port ne Shqiperi duhet sakrifikuar per te miren e pergjithshme. Sipas te gjitha llogarive eshte Vlora, porti me i pershtatshem.
    Problemi eshte ne ne vlore njerezia eshte gati bar te haje dhe deti te mos prishet.
    Ky qenka problem i madh? Nejse, nuk dua te bej debat tec-esh e rafineri se i kam bere te temat perkatese. Kategorikisht kunder. Jo bar, po guret te Nimfa i ha per ate det lol.

Sa per portin, mbase per llogarite e tua, se me llogarite e mia apo te te tjereve s'dalin mire. Vlora eshte gji e kur qelbet deti, veshtire te pastrohet. Ka qene ne fakt nje projekt tjeter, qe ne kohen e mehrumit, per te hequr portin aty ku eshte dhe te zhvendoset nga Plazhi i Vjeter. Se Plazhi i Vjeter eshte pothuajse jashte gjirit. Sot nuk e di c'gatuajne per kete pune.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

Plazhi i vjeter ka rere, tani dynjaja yxhymohet nga plazhi i ri e tutje (tek plepat ka akoma rere kur u kujtohet te pastrojne plazhin publik.) Plazhi i vjeter, me rere e pisha ka lezetin e vet, per te mos thene qe mbulimi me rere eshte dore me nje per reumatizem e ceshtje kycesh .

PS: Seriozisht e kam.

te kuptoj mi patriote te kuptoj
    keta thjesht mendojn sikur sec eshte, vec rere
    po per ne eshte me shume se rere, simbolizon gjithecka te mire per qytetin tone :P

yttt salo cifuti krimineli hajduti, pse sna len vloren rehat mor aman, kete se kuptoj :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Po mire ju qe doni te hani gur, po do hame edhe ne te tjeret gur per qefin tuaj me duket

Vlora ka gjoks te madh e nuk eshte ndonje problem kaq i madh qelbja e detit, po thuaj qe sna do qefi dhe pik
    Mire do ishte qe te ndertohej ketej nga Fieri se Semani njesoj ka ikur per l.sh prej kohesh po ja qe mungon nje port. Te besh nje port nga hici duhen parate e dynjase , se po ti kesh e ben si ne Dubai, prandaj them me mire se Vlora ska.

P.S Julius ca ti bej qe Vjosa nderroi grykederdhjen pa e dija une si do flisje me nje apoloniat zotrote , do me hiqje kapelen virtuale

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Toka E Premtuar
    Nga sonnyinter në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 29-06-2005, 13:09
  2. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovës e Maqedonisë, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  3. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  4. Gjuha zyrtare e Shqiperise
    Nga XimiD në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 02-05-2003, 22:03
  5. Shtypi italian dhe racizmi i ri ?
    Nga Letersia 76 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-09-2002, 05:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •