Dasmentim e imagjinoj si tek filmi me gjinon te gjith spat ne fund te dasmes![]()
Dasmentim e imagjinoj si tek filmi me gjinon te gjith spat ne fund te dasmes![]()
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
hahahahahahhahah elsaa edhe ti paske gerryer tenxheret e qumeshtit kur ishe e vogel
Sa per diten e dasmes, as nuk e kam idene se varet dhe nga ai tjetri
Familja ime do qe une te kem nje nga ato dasmat me te pakten 500 veta gje qe une i urrej se ato jane per te gjithe te tjeret te kenaqen pervec ciftit. Keshtu eshte kur je goce e vetme.Dita ideale e dasmes per mua do te ishte diku ne Cayman Islands ose Bora Bora ku kemi ftuar familjet dhe shoqerine tone me te ngushte. Te gjithe jane te lumtur sepse edhe jane ne dasme edhe jane me pushime, moti eshte perfekt dhe pamja perrallore. Gjithe kohen jemi duke pire pije tropikale dhe duke kercyer ashtu zbathur ne rere. Une jam ne nje fustan te bardhe, schiffon qe eshte shume i bute dhe i derdhur, jo shume i ngarkuar por elegant, me floket disi te crregullta dhe pa shume tualet por qe syte me shkelqejne sepse eshte nje nga ditet me te bukura te jetes sime. Dua qe te jete dita ime dhe e tij dhe jo e katundit. Nuk ka gje me te bukur se kur shikon qe gjithe te dashurit e zemres jane te qeshur dhe po kenaqen dhe jo te vrasesh mendjen nese kushuriri i 5 nga mami ka zene vendin e duhur ne tavoline sipas zakonit...pfffffffffff
Dynjaja zakonisht martohen naten, jo diten. Kurse ato me mend ne koke, s'martohen fare...
Nuk do doja shume diten e dasmes, vetem njerzit me te afert, feste private,
dhe ne kishe pse jo per hir te tradites.
Kur imagjinoj diten e dasmes, imagjinoj nusen.. paaaa ca engjelli do jete, do e beje vendin drite do e beje.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
awww merriton duartrokitje apollo
un per vete kam frik nga dasmat lol, vet skam bere dasem thjesht shkuam per te ngren pas martesesh (ne courthouse), por sidoqofte me pelqeuvec rasti kur me turperoj burri qe u ngrit te flasi, dhe te tere po me inkurajonin te flisja pas tij "hajde rexho hajde na thuaj dhe ti dicka" u ngriva e shkreta, as nuk dija ca te thoja lool, nuk isha pergatitur
, u bera flak e kuq...prandaj nese bej nje dasem, do siguroj qe burri mos te ngrihet te flasi lool
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Paske bere rolin e nuses siē duhet.
Une jam habitur para ca vitesh.Ishim ne nje dasem ne Fier,ishte vere dhe bente shume vape te lokali.Kishin ndezur kondicionerin po nuk ftohte shume,dhe njerezit ngaqe s'gjenin rehat hapnin dyert e dritaret e lokalit.Dhe ca ankoheshin nga vapa,ca gjysem te dehur qe benin zhurme,ca ankoheshin nga tymi i duhanit per femijet e andje ktej...ishte krijuar nje ambjent shume konfuz.Dhendrri ishte tip i qete,nuk nderhynte shume.Kur merr mikrofonin nusja e irrituar dhe i drejtohet disave me te zhurshmve,gjithe nerva:
"-Ore do rrini urte ju,apo te nxjerrim perjashta ndonjerin!"
Te gjithe qetesi.![]()
LoL DeAdA jo me vetem me shi por me bore do jete dita ime e dasmes ( si duket kam gerryer tenxheret e qumeshtit jo vetem te miat , por edhe te komshise) , ja ke kisha e ketij hotelit me akull do ta bej dasmen ( ose ketu ose ic fare lol )
Sa keq qe me duhet te pres deri ne dimer qe te martohem , se tani ishte shkrire hoteli , dhe kur ta ndertojne prap ne dimer do pronotoj te djelen e pare . looooool
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Krijoni Kontakt