Ai e ka bere sepse e do tradita qe kur martohen njerzit te mbajn nje fjalim te shkurter.. te flasin per plane per te ardhme , te falenderojne te ftuarit.. Gjithsesi un sdo keme kohe te mbaj fjalim, se mezi do pres te iki te festoj muajin e mjaltit me nusenmadje do arratisemi naten ku mos te na shohe njeri.
ps; Rexho kushedi sa nuse e bukur ke qene
te perqafoj
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Dasma dicka tradicionale, jo shum te ftuar ata me te afermit mjaftojne.
Do jet ne mbremje nuk diskutohet, mundesisht diku nga Tetori, ne nje vend bregdetar ... ahhh po edhe dhendri pa nje pa dy do ket veshur te tille tuxedo, kurse un per momentin them nje fustan te tille .... ndoshta nderroj mendje deri ateher kuptohet:
Nyx, dhenderr ne te bardha? Mos ia bej ate fatkeqesi djalitDuken si shites akulloresh meshkujt ne kostume te bardhe.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 04-07-2008 mė 17:44
Kam vetem nje limit: qiellin!
Dasma ime? Mah, se di. Mgjth ajo qe di me siguri eshte qe nese martohem, s'do jete totalisht tradicionale:
-do kete muzike me siguri dhe te huaj perveē muzikes popullore shqiptare, tingujt e mi te preferuar, kenget e ēiftit
-arredimi i salles do jete perfekt
-ushqimi poashtu dhe jo ato tralalate qe servirin ne Shqiperi. Eshte per t'u deshperuar kur sheh sa pak i vene shqipot rendesi arredimit te ambjentit dhe ushqimit.
- do ftoj njerezit e mi te ngushte, ne pranine e te cileve ndihemi mire dhe s'kemi nevoje te luajme rolet tradicionale nuse-dhenderr, pra dua t'a shijoj sipas qejfit tim
-ne gjitha dasmat shqipetare qe kam qene s'me ka rastisur te shoh ndonje ēift te ngrihet dhe te falenderoje familjet per mundimet, miqet per pranine, si dhe t'i thoje dy fjale te embla nj-tj publikisht. Pra te celebrojne dashurine e tyre dhe verbalisht. Ne rastin tim do jete me siguri. Pra do doja vertete te kishim rolin e zotit dhe zonjes te shtepise ne dasem, te interagojme me te ftuarit, etj.
P.S.: Nyx, bleja t'a veshe mbas dasmes se vallai ne breneveke te bardha sikur dhendrri s'ka lezet![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 04-07-2008 mė 17:53
Kam vetem nje limit: qiellin!
Me te pare e me te bere Bluje oohhu ka kohe deri atehere per te zgjedhur ngjyren e kostumit
Kjo ideja e fjalimeve dicka interesante, personalisht nuk do kisha zemer te mbaja nje te tille se e di qe gjitha leket e lena tek estetistja do iknin kot, behem pakez si shum emotional ne te tilla raste. Per ti shpetuar sikletit dhe gjasme ti beja qefin "burrit te ri te shpise" do ja lija atij gjithe kenaqesine te falenderonte c'ti doje e bardha zemres.
Krijoni Kontakt