Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 152

Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    LoL DeAdA jo me vetem me shi por me bore do jete dita ime e dasmes ( si duket kam gerryer tenxheret e qumeshtit jo vetem te miat , por edhe te komshise ) , ja ke kisha e ketij hotelit me akull do ta bej dasmen ( ose ketu ose ic fare lol )

Sa keq qe me duhet te pres deri ne dimer qe te martohem , se tani ishte shkrire hoteli , dhe kur ta ndertojne prap ne dimer do pronotoj te djelen e pare . looooool
    hahahahahahahhahaha elsaa sa kam qeshur hon

Tani kjo gje qe eshte shume e bukur duket po duhet te shikosh dhe pasojat e plevites, sidomos te dhendri se do iki per pambuk me duket Do iki muaji i mjaltit duke ngrohur ate deri sa te vije ne vete

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    awww merriton duartrokitje apollo

un per vete kam frik nga dasmat lol, vet skam bere dasem thjesht shkuam per te ngren pas martesesh (ne courthouse), por sidoqofte me pelqeu vec rasti kur me turperoj burri qe u ngrit te flasi, dhe te tere po me inkurajonin te flisja pas tij "hajde rexho hajde na thuaj dhe ti dicka" u ngriva e shkreta, as nuk dija ca te thoja lool, nuk isha pergatitur , u bera flak e kuq...prandaj nese bej nje dasem, do siguroj qe burri mos te ngrihet te flasi lool
    Ai e ka bere sepse e do tradita qe kur martohen njerzit te mbajn nje fjalim te shkurter.. te flasin per plane per te ardhme , te falenderojne te ftuarit.. Gjithsesi un sdo keme kohe te mbaj fjalim, se mezi do pres te iki te festoj muajin e mjaltit me nusen madje do arratisemi naten ku mos te na shohe njeri.

ps; Rexho kushedi sa nuse e bukur ke qene

te perqafoj
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Dasma dicka tradicionale, jo shum te ftuar ata me te afermit mjaftojne.
    Do jet ne mbremje nuk diskutohet, mundesisht diku nga Tetori, ne nje vend bregdetar ... ahhh po edhe dhendri pa nje pa dy do ket veshur te tille tuxedo, kurse un per momentin them nje fustan te tille .... ndoshta nderroj mendje deri ateher kuptohet:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga Xingaro Lexo Postimin
    Sapo jam kthyer nga nje martese ne kishe.Ishte atmosfere shume e bukur,dhe ne momente dukej irreale.Kur shkojne neper dasma,te gjithe te pamartuarve i hipen qejfi per tu martuar.

Po ju si e imagjinoni dasmen tuaj?
    ah lumsi ti... kam nje jet te ter pa vajtur ne ndonje dasem ( x te ngren qyl si thot santarellinua )

...te gjej njeher burrin un, pastaj shohim e bejm x imagjinatat..
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nyx, dhenderr ne te bardha? Mos ia bej ate fatkeqesi djalit Duken si shites akulloresh meshkujt ne kostume te bardhe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 04-07-2008 mė 17:44
    Kam vetem nje limit: qiellin!

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga elsaa Lexo Postimin
    LoL DeAdA jo me vetem me shi por me bore do jete dita ime e dasmes ( si duket kam gerryer tenxheret e qumeshtit jo vetem te miat , por edhe te komshise ) , ja ke kisha e ketij hotelit me akull do ta bej dasmen ( ose ketu ose ic fare lol )

Sa keq qe me duhet te pres deri ne dimer qe te martohem , se tani ishte shkrire hoteli , dhe kur ta ndertojne prap ne dimer do pronotoj te djelen e pare . looooool
    uiiiiiii, na fto dhe ne moj...
    se do te bej nje triko leshi ta veshesh diten e dasmes...
    patiqet le te ti bej ndonje tjeter
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Nyx, dhenderr ne te bardha? Mos ia bej ate fatkeqesi djalit Duken si shites akulloresh meshkujt ne kostume te bardhe.
    E kam fiksim te keq ishalla del ca me kokeforte se un te ma nderroje mendjen

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Dasma ime? Mah, se di. Mgjth ajo qe di me siguri eshte qe nese martohem, s'do jete totalisht tradicionale:
    -do kete muzike me siguri dhe te huaj perveē muzikes popullore shqiptare, tingujt e mi te preferuar, kenget e ēiftit
    -arredimi i salles do jete perfekt
    -ushqimi poashtu dhe jo ato tralalate qe servirin ne Shqiperi. Eshte per t'u deshperuar kur sheh sa pak i vene shqipot rendesi arredimit te ambjentit dhe ushqimit.
    - do ftoj njerezit e mi te ngushte, ne pranine e te cileve ndihemi mire dhe s'kemi nevoje te luajme rolet tradicionale nuse-dhenderr, pra dua t'a shijoj sipas qejfit tim
    -ne gjitha dasmat shqipetare qe kam qene s'me ka rastisur te shoh ndonje ēift te ngrihet dhe te falenderoje familjet per mundimet, miqet per pranine, si dhe t'i thoje dy fjale te embla nj-tj publikisht. Pra te celebrojne dashurine e tyre dhe verbalisht. Ne rastin tim do jete me siguri. Pra do doja vertete te kishim rolin e zotit dhe zonjes te shtepise ne dasem, te interagojme me te ftuarit, etj.

P.S.: Nyx, bleja t'a veshe mbas dasmes se vallai ne breneveke te bardha sikur dhendrri s'ka lezet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 04-07-2008 mė 17:53
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Me te pare e me te bere Bluje oohhu ka kohe deri atehere per te zgjedhur ngjyren e kostumit

Kjo ideja e fjalimeve dicka interesante, personalisht nuk do kisha zemer te mbaja nje te tille se e di qe gjitha leket e lena tek estetistja do iknin kot, behem pakez si shum emotional ne te tilla raste. Per ti shpetuar sikletit dhe gjasme ti beja qefin "burrit te ri te shpise" do ja lija atij gjithe kenaqesine te falenderonte c'ti doje e bardha zemres.

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Filmi: Dollia e Dasmes Time
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-04-2020, 05:46
  2. Traditat e dasmave shqiptare
    Nga katana nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 08-09-2014, 16:25
  3. Kėngėtari i dasmės tuaj
    Nga Nuska nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 95
    Postimi i Fundit: 14-10-2008, 09:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •