Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 140
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Anxhi nese burri qe more nuk te pelqen, sepse i dashuri jot i pare ka qene me i mire se burri qe ke, cfar do beje?

ps; mos me thuaj qe se mban mend te dashurin e pare qe ke pas, sepse do mashtroje! Edhe kur te martohesh sdo e harrosh te dashurin e pare qe ke pas. Atehere si do ja beje kure ne rruge te kalonte i dashuri jot i pare qe ke pas, edhe te keshe per krah burrin? Sdo te behet mishi me kokrra?

Edhe mos e nxirr te meshkujt kte muhabet, sepse meshkujt smbajn mend cfar kan ngrene mbreme, lere te kujtohen se kush ka qene femra e pare per ta.
    Fakti qe jam ndare nga i dashuri i pare (po e marr ne kuptim te pergjithshem) do te thote se une nuk kam ndier me dashuri per te, do te thote se une ate e kam shumezuar me zero, e per rrjedhim ne mendimet e mia ai njeri nuk ekziston me.
    Nese burri s'me pelqen, s'me trajton mire, apo gjera te tilla, jane shpikur dhe divorcet mos harroj apo jo? Une nuk mund te ndertoj nje familje me dike qe nuk e dua, me dike qe nuk me pershtatet, me dike qe nuk do dije te me trajtoje, prandaj te dyja opsionet per mua bien poshte!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Mese e vertete Blue_Sky

Hylli, me lejo te te bej nje pyetje. Sheh shume filma ti? Dhe nje te dyte, ma shuaj pak kete kuriozitet.. sa u beson? (kjo vlen dhe per librat e historise qe lexon)
    Mendimi im eshte ky: Ti nuk mund te kesh asnje garanci nga nje cipe. Garancia e vetme qe ke eshte dashuria qe ajo dhe ti do keni per njeri tjetrin. Respekti qe do krijonin ndaj njeri tjetrit. Po vazhdove keshtu, me plaka, e mish mash, s'ke per te bere hajer ne jete...
    Po moj po i dhe te drejte ti. Ne kohet e para s'ja mbante asnjeres te shihte komshiun ne fytyre e jo me te mendonte per te tradhtuar e per te nxjerre dobica. Shtataniket njiheshin dhe shume mire keshtu qe merreshin masat perkatese. Nuk ka asgje te vertete tek ato qe tha blu sky.

Filma nuk shoh fare se kam hequr televizorin prej ca kohesh si teknologji e tepert ne dhome,pasi eshte teknologji qe perhap budalliqe.
    Librat e historise mos mi prek, se gati me shuan biblioteken personale

Mendimin tend e di shume mire ,e kam degjuar aq here jo vetem nga ti, saqe me eshte bere boze.
    O njeriu i mire, garancia ka qene per koherat e para, tani normal qe nuk eshte garanci. E vetmja garanci te cilen e kisha nenvleresuar me pare eshte garancia se femra ska bere abort me pare keshtu qe nuk ka probleme pjellorie. Kjo eshte si i thone una magra consolazione.

Sa per hajrin ne jete, mos u shqeteso shume per mua se e di qe ma do te miren por ta perseris mos u shqeteso
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Me thėnė tė drejtėn nuk ėshtė te cipa vetėm jo. Frojdi psh thoshte se me atė mashkull qė do i marrė virgjėrinė, femra ka shance tė qėndrojė mė shumė me tė. Ndoshta tė kalojė gjithė jetėn, duke qėnė se kemi tė bėjmė me transformim psikologjik para dhe pas himenit.

Pastaj qė thu ti Anxhi, dikujt mund t'i pėlqejė qė ta mėsojė vetė gruan e tij. T'i japė formė karakteri, ta rrisė si njeri. Dhe pėr kėtė, ka nevojė pėr njė person nuk po them "tė pastėr" pėr tė mos u keqkuptuar, por me njė tė kaluar "blank". kėshtu i heq dhe vetes bezdisjen e tė thėnit se "ishi im ishte mė i mirė se ty" lol

Si pėrfundim pra, tė kritikosh dikė se e do tė virgjėr ėshtė njėsoj si tė kritikosh dikė se e do burrin tė gjatė psh apo bjond. Nuk ka asnjė ndryshim Kush i ka cicat pėrpjetė mjaftushėm pėr tė mė kundėrshtu nė kėtė pikė, bujrum.
    Nuk ka asgje te keqe o Julius. Puna eshte se sa mund te ece dashuria qe me heren e pare
    Dashurine e pare te gjithe e marrin seriozisht, por, nese jane tipa krejt te kundert, praktika ka treguar se ka vend dhe per tjeter dashuri, apo jo?
    Ps. Une nuk e kritikoj, por mendoj se eshte deshira me e padrejte kur ti ti kesh shijuar te gjitha frutat e botes, e per partnerin te duash te kunderten. Nese ti nuk ke shijuar gje, hallall ta befte zoti qe do ate gje.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Fakti qe jam ndare nga i dashuri i pare (po e marr ne kuptim te pergjithshem) do te thote se une nuk kam ndier me dashuri per te, do te thote se une ate e kam shumezuar me zero, e per rrjedhim ne mendimet e mia ai njeri nuk ekziston me.
    Nese burri s'me pelqen, s'me trajton mire, apo gjera te tilla, jane shpikur dhe divorcet mos harroj apo jo? Une nuk mund te ndertoj nje familje me dike qe nuk e dua, me dike qe nuk me pershtatet, me dike qe nuk do dije te me trajtoje, prandaj te dyja opsionet per mua bien poshte!
    Lere o Anxhi, kot insiston! Te dashurin qe te ka keputur lulen e virgjerise sdo e harrosh kurre! Ndaj edhe ky ka qene problemi i virgjerise te nje femre te shum meshkuj. Sepse ata skan deshire qe e dashura apo gruaja te mendoje per ate qe ka pas me pare. Jan shenja xhelozie..

Sidomos nese ai e merr vesh se kush ka qene i dashuri jot i pare.. yyyyyyyy
    Je duke ec rruges me burrin ti edhe ai sheh ish te dashurin tend te pare, i iku mendja atij, ndaj edhe djemt thone se duan nuse te virgjer, jo sepse duan qe ta konfirmojne se femija qe ka dal eshte i tij, por per shkaqe xhelozie, nuk e kan qejf qe neser apo pasneser te perballen me te dashurin e pare te gruas.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Kush i ka cicat pėrpjetė mjaftushėm pėr tė mė kundėrshtu nė kėtė pikė, bujrum.

Anxhushke qenke goxha mire ti, lum si ai amerikoni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Lere o Anxhi, kot insiston! Te dashurin qe te ka keputur lulen e virgjerise sdo e harrosh kurre! Ndaj edhe ky ka qene problemi i virgjerise te nje femre te shum meshkuj. Sepse ata skan deshire qe e dashura apo gruaja te mendoje per ate qe ka pas me pare. Jan shenja xhelozie..

Sidomos nese ai e merr vesh se kush ka qene i dashuri jot i pare.. yyyyyyyy
    Je duke ec rruges me burrin ti edhe ai sheh ish te dashurin tend te pare, i iku mendja atij, ndaj edhe djemt thone se duan nuse te virgjer, jo sepse duan qe ta konfirmojne se femija qe ka dal eshte i tij, por per shkaqe xhelozie, nuk e kan qejf qe neser apo pasneser te perballen me te dashurin e pare te gruas.
    Te them te drejten s'kam patur ndonjehere nga keto probleme me te dashurin tim. Mbase ngaqe eshte ende i pari (?) lol

Hylli, more ndonje doze ti?

pėrjashtuar pėr [.] qefi Maska e carbondcd
    Anėtarėsuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    o bo bo sa larg paskeni shkuar
    te relaksoj temen me 1 humor
    U martu hasani i katunit edhe krejt katuni prisin qe te nesermen te shofin mbulesen e bardh ntkuqe ..por mbulesa kishte qen ne te verdh ..i thojn nusja skoka kon virgjine...hasani: ku prek hasani shkon lukthi

Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Postime
    2,945
    Jo mi zogu jo, skam pi gjo une, vetem uje edhe ate vajta e mora te pagazuar ,keshtu qe skam gjo, po me beri per te qeshur sfida e Julius dhe ti qe e prite menjehere. Pasha zotin do te jap medalje heret a vone une ty, po sta them ca medalje eshte

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Jo mi zogu jo, skam pi gjo une, vetem uje edhe ate vajta e mora te pagazuar ,keshtu qe skam gjo, po me beri per te qeshur sfida e Julius dhe ti qe e prite menjehere. Pasha zotin do te jap medalje heret a vone une ty, po sta them ca medalje eshte
    E kemi thene njehere ate per 'zogu'n apo jo?

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ps. Une nuk e kritikoj, por mendoj se eshte deshira me e padrejte kur ti ti kesh shijuar te gjitha frutat e botes, e per partnerin te duash te kunderten. Nese ti nuk ke shijuar gje, hallall ta befte zoti qe do ate gje.
    Po ja dhe unė e quaj tė padrejtė psh qė njė yll bote tė shkojė me dikė vetėm pėr leka e pėr makina e pėr qejf.
    Edhe? Ku dolėm?
    Nėse palėt bien dakort pa u pėrfshirė dhuna nė mes atėherė ty as mua ska pse na vjen keq pėr gjo jo.
    Se ka boll fmi e vende tė varfėra qė vuajnė.

Problemi qė kanė femrat pėrgjithėsisht ėshtė se nuk janė dot idealiste. E kanė shumė tė vėshtirė. Ēdo gjė e drejtojnė te vetja. Psh femrat qė skanė tė drejta e bezdisin, po nuk e bezdisin ato qė punojnė akoma nė fshat.
    Qė tė ta pėrmbledh mirė fare, po tė jap kėtė:

p.s Ndjesė pastė i shkreti.
    Ezekiel 25-17.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Virgjėria tek femrat
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  2. Sa ju intereson virgjėria e njė mashkulli?
    Nga FierAkja143 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:13
  3. Pėrmirėsohet ndjeshėm furnizimi me energji elektrike nė vend
    Nga Darius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 01-02-2006, 00:54
  4. A blihet dashuria me lek?
    Nga Noerti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 16:46
  5. Virgjeria ne ankand...miliona dollare...
    Nga [xeni] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 29-08-2005, 22:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •