jo mi,se do ti linte pasoja te pariparueshme dhe jongritese me pas,do ishte shume gjynah...
Elegance is an attitude.
E ce dum ne me u bo te virgjere prap?
Ne na puno patllakja gjat gith jetes, nuk na cof qe 40 vjec.
Qyq qyq qyq qyq cfare nuk degjohet, po nejse besoj se edhe ato qe shkojn te bejn operacione te tilla e kane nga halli e frika, se ndryshe nuk do i bente njeri, jo per gje po eshte pa kuptim se njeriu ne natyre nje here eshte ashtu si eshte... Prandaj cuna thirrini mendjes e pranoni gocat ashtu sic jane se sa te rreheni kot sa per t'ju bere qejfin LoL
La vita č bella...
Prandaj cuna thirrini mendjes e pranoni gocat ashtu sic jane se sa te rreheni kot sa per t'ju bere qejfin
E di ku qendron problemi?
Problemi eshte kur femrat thone "Kam pas vetem 1" Por me ate bera seks, sepse me foli per martese.. por gjerat nuk ecen ashu si deshem, edhe qe atehere sjam lidh me asnje tjeter.
Sa shpesh e degjojme kte fjalen nga femrat "kam pas vetem nje" ? Personalisht e kam degjuar aq shpesh saaaa me ka ardh ne maje te hundes, e kuptoj direkte se po me genjejn, edhe i fus mendje te lehte.
ehuha![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Tukė mė e keqja o se me kėto qė qepen duhet me punu dyfish, dopio mundim. Kush rri e ēpon nga e para....mah...
Ezekiel 25-17.
Julius i behet dermani po he, ama problemi qendron tjeter vend.
Te them te drejten, me vjen keq per gjith kta femra qe shkojne e qepen kot, se un fundja spo martohem me nje vajze vetem per vaginen e virgjer te saj, po jam duke u martuar qe te keme nje grua qe do i besoj jeten time, jo me dike qe me ka mashtruar qe naten e pare te marteses. Kur ajo te mashtron qe naten e pare, ca pretendon ti besosh gjith jeten e?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ore vlla, ti Apollyon, njeriun e jetes qe ti po merr do e njohesh perpara e nuk eshte qe do e marresh derr ne thes...
Sa per ate qe the me lart, nuk me duket shume e shendoshe nga truri nje vajz qe pa e pyetur e pa qene fare muhabeti, gjeja e pare qe te thote eshte numri i "personave te humbur" (dashurve, nje apo 30 sa ka pas)...
La vita č bella...
Krijoni Kontakt