Po une jam te ignore listi jot...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nese me permend nickun edhe te kthej pergjigje, do te thote qe nuk je ne ignore list.
Nese me dergon Mp edhe te kthej pergjigje, do te thote qe nuk je ne ignore list.
Nese nuk bej asnjeren nga kto lart, ta dish se te kam fshirePor ti mos u merzit, se je cun i mire.. nuk te bej ignore ty une.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ky djali siper me duket tipi ku rafsha mos u vrafshanga ckam lexuar dihet ...lol
kjo siper sdin gjo qe un kam vetem nje tironce mistrece..dhe nuk je ti
pse mi ca kam un kaq te keqe me fal se te pys..po sdeshe mos u pergjigj ska problem,thjesh mendimi jot..
mos luj se sta quj
Leje se ajo siper nuk eshte mistrece po e ka vene per te rene ne sy:? apo jo Wal...:"
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nepermjet postimev se paku 50% munde te identifikohet sa jane realist ne gjera qe debatojn , keshtu ka shume te merituar , qe ja vlen ti lexosh postimet : p por nuk e kom futur askend ne listen e injorimit !.
Po une me Flora82.Te drejten ama...
Jeta Vazhdon Varet Sa E Kupton E Verteta Mundon...
Nuk do pajtohesha me kete qendrim per arsye te shumta. Ja nje prej tyre:
Forumi Shqiptar (sidhe shumica e forumeve dhe komuniteteve tjera ne internet) te jep mundesine per te fshehur dhe mbrojtur identitetin personal duke te lene mundesi te hapur te veprosh si anonim. Personalisht, ne jeten reale une njihem me nje pjese fare te vogel te ketij komuniteti, dhe s'e kam fare problem qe te jem ai qe jam me pjesen me te madhe qe s'e njoh. Ata qe me njohin personalisht e dine se si jam e kush jam, dhe personalisht po te njejtat qendrime reflektoj dhe ketu. Ma merr mendja se dhe per antaret tjere eshte me e lehte te tregosh veten ketu se sa te "pasqyrosh" nje figure imagjinare para nje grupi njerezish te cilet s'i njeh dhe veshtire se do i takosh ndonjehere ne jete.
Sa i perket temes, eshte shume e vertete qe nepermjet te postimeve te antareve, ne (se paku une per vete) mund te krijojme nje ide se cfare qendrimi, cfare sjellje, cfare tipesh perfaqesojne perdoruesit e ketij forumi, te fshehur pas anonimatit. Nga ajo pjese qe une njoh personalisht, mbi 90% e tyre jane ne jeten reale te njejte sic shkruajne ne forum, dhe po te njejtat mendime i mbrojne dhe ne takim sy me sy. Nuk dua te filloj me persona konkrete, por ne baze te shkrimeve qe lexoj ketu nga disa antare, kam pershtypjen se do e kisha fare te lehte t'i takoja edhe ne realitet duke pare menyren e te menduarit dhe menyren si argumentojne mendimet e tyre. Eshte e veshtire te luash role ne kete loje.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Krijoni Kontakt