Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 75
    i/e regjistruar Maska e ani-d
    Anëtarësuar
    18-11-2006
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Po ti me këtë punë merresh?
    Lexon forumistat me kujdes?

Qafsha mi shegë!!
    lol
    Kujt i rruhet se ça shkrun njoni e tjetri.
    Ktu shumica e femrave janë mbi 80 kile dhe gjysma e meshkujve legena. Dihet ajo punë.

Gooooool ...loooooooool
    The biggest difference between people is those who have had love in their life and those who haven't

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    mos flisni kot,

se ka ene femra, qe jane yje, ene elegante,

sic ka edhe meshkuj qe duken me teper si femra, ose si fshatare arash si ne paraqitje ashtu edhe ne mend.

deuchland uber alles!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 29-06-2008 më 10:03
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Fillimisht e mora shume seriozisht, pasi kisha nje tjeter koncept mbi debatuesit. Prisja dicka me shume ne formimin e tyre (flas per shumicen). Por, kur vura re se ketu cdo gje kthehej ne 'lufte' personale, ndryshova taktike. Jap vetem mendimin tim mbi nje teme dhe perpiqem mos replikoj me asnje, perjashto ato/ata persona qe ia vlejne te replikohet per arsye vazhdimesie debati etj.
    Ajo qe kam vene re une eshte: se njerezit ketu perpiqen te krijojne miqesi me njeri tjetrin. Po si mundet te krijosh nje miqesi te tille bazuar ne disa germa, qe normalisht jane frut i mendimeve te debatuesit, por kjo nuk eleminon faktorin shtirje? Keshtu, sa me pak koenfidence me cdokend, aq me i/e qete je kur hyn ketu.
    ....
    ..

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar më parë nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Ajo qe kam vene re une eshte: se njerezit ketu perpiqen te krijojne miqesi me njeri tjetrin. Po si mundet te krijosh nje miqesi te tille bazuar ne disa germa, qe normalisht jane frut i mendimeve te debatuesit, por kjo nuk eleminon faktorin shtirje? Keshtu, sa me pak koenfidence me cdokend, aq me i/e qete je kur hyn ketu.
    Forumi duhet te kete pikerisht kete si qellim, qe njerezit te jene te qete e te debatojne mbi gjerat qe i interesojne per t'u clodhur nje ore qe hyjne ketu.
    Nuk mendoj se ata qe vijne ne forum mundohen te jene miq me te tjeret, sepse sic e the edhe vete nuk mund te behesh miq me shkronja e me disa ide te hedhura ne disa momente te ndryshme.
    Ne forum secili duhet te vije per veten e tij e te japi nje mendim qe i duket i sakte, pastaj me shtirje apo pa shtirje eshte puna e tij/saj dhe asnjeri s'ka te drejte ta gjykoje. Forumi prandaj quhet forum, sepse pranohen replikat por jo imponimet e ideve: secili mendon per veten e tij...
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Po ti me këtë punë merresh?
    Lexon forumistat me kujdes?

Qafsha mi shegë!!
    lol
    Kujt i rruhet se ça shkrun njoni e tjetri.
    Ktu shumica e femrave janë mbi 80 kile dhe gjysma e meshkujve legena. Dihet ajo punë.
    Aman Julius ,kush po e merr seriozisht forumin.Nuk kam kohe te lexoj as 1/10 e postimeve qe behen ketu.Nuk e di per cfare qellimi hyn ti ne forum,por une hyj vetem per tu argetuar.C'rendesi ka si jemi ne paraqitje secili nga ne .S'me intereson te njoh asnje nga afer.Nuk futemi ne forum per te mesuar me shume rreth njeri- tjetrit ,por eshte nje mundesi per te komunikuar e shkembyer mendime ,pervoja ,njohuri midis shqiptareve kudo qe jane.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga [era] Lexo Postimin
    Forumi duhet te kete pikerisht kete si qellim, qe njerezit te jene te qete e te debatojne mbi gjerat qe i interesojne per t'u clodhur nje ore qe hyjne ketu.
    Nuk mendoj se ata qe vijne ne forum mundohen te jene miq me te tjeret, sepse sic e the edhe vete nuk mund te behesh miq me shkronja e me disa ide te hedhura ne disa momente te ndryshme.
    Ne forum secili duhet te vije per veten e tij e te japi nje mendim qe i duket i sakte, pastaj me shtirje apo pa shtirje eshte puna e tij/saj dhe asnjeri s'ka te drejte ta gjykoje. Forumi prandaj quhet forum, sepse pranohen replikat por jo imponimet e ideve: secili mendon per veten e tij...
    Shyqyr qe dul nje qe flet troc fare mi, plotesisht bashkohem mendimit tat ktu.

Citim Postuar më parë nga klara's... Lexo Postimin
    .........Kupton cfare ka ne mendje,jo karakterin e tij.Sa mire do ishte te njiheshin njerezit ashtu.....
    shkurt, thjesht.
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Don kishoti i mançes luftonte me mullinjte e eres..sanço panço hipur mbi gomar ose tanks sovjetik of II world war dhe i pire tape,dhe dylqinja e tobozes kjo e fundit amerikone(gjasme)

shume postime,ketu apo ne ndonje forum tjeter ngjajne me kete skenar,hahahahaha

ps.servantes ishte i madh!
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jan disa persona qe i vlersoj me te vertete kur shkruajn edhe debatojne. Sepse me pelqejne ne menyren realiste qe ato tregojne neper postime. Por ka edhe disa te tjere qe si honeps dot, ndaj edhe i kam fut ne ignore list. Fundja ktu jam per qejfin tim, skam pse ja prish terezine vetes. Kush me acaron nervat, kam ate opsionin "ignore filan barbon" edhe aq e pati.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jan disa persona qe i vlersoj me te vertete kur shkruajn edhe debatojne. Sepse me pelqejne ne menyren realiste qe ato tregojne neper postime. Por ka edhe disa te tjere qe si honeps dot, ndaj edhe i kam fut ne ignore list. Fundja ktu jam per qejfin tim, skam pse ja prish terezine vetes. Kush me acaron nervat, kam ate opsionin "ignore filan barbon" edhe aq e pati.
    e kam thon dhe e perseris:nga ky vetem per te mesu eshte..
    ja as se dija qe qenka "ingnore filan barbon"
    mos luj se sta quj

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  2. Fragmente nga Shën Grigor Teologu
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:40
  3. Letra e Kishës së Romës drejtuar Kishës së Korinthit
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 16:35
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •