mos flisni kot,
se ka ene femra, qe jane yje, ene elegante,
sic ka edhe meshkuj qe duken me teper si femra, ose si fshatare arash si ne paraqitje ashtu edhe ne mend.
deuchland uber alles!!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 29-06-2008 më 10:03
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Fillimisht e mora shume seriozisht, pasi kisha nje tjeter koncept mbi debatuesit. Prisja dicka me shume ne formimin e tyre (flas per shumicen). Por, kur vura re se ketu cdo gje kthehej ne 'lufte' personale, ndryshova taktike. Jap vetem mendimin tim mbi nje teme dhe perpiqem mos replikoj me asnje, perjashto ato/ata persona qe ia vlejne te replikohet per arsye vazhdimesie debati etj.
Ajo qe kam vene re une eshte: se njerezit ketu perpiqen te krijojne miqesi me njeri tjetrin. Po si mundet te krijosh nje miqesi te tille bazuar ne disa germa, qe normalisht jane frut i mendimeve te debatuesit, por kjo nuk eleminon faktorin shtirje? Keshtu, sa me pak koenfidence me cdokend, aq me i/e qete je kur hyn ketu.
....
..
Forumi duhet te kete pikerisht kete si qellim, qe njerezit te jene te qete e te debatojne mbi gjerat qe i interesojne per t'u clodhur nje ore qe hyjne ketu.
Nuk mendoj se ata qe vijne ne forum mundohen te jene miq me te tjeret, sepse sic e the edhe vete nuk mund te behesh miq me shkronja e me disa ide te hedhura ne disa momente te ndryshme.
Ne forum secili duhet te vije per veten e tij e te japi nje mendim qe i duket i sakte, pastaj me shtirje apo pa shtirje eshte puna e tij/saj dhe asnjeri s'ka te drejte ta gjykoje. Forumi prandaj quhet forum, sepse pranohen replikat por jo imponimet e ideve: secili mendon per veten e tij...
La vita è bella...
Aman Julius ,kush po e merr seriozisht forumin.Nuk kam kohe te lexoj as 1/10 e postimeve qe behen ketu.Nuk e di per cfare qellimi hyn ti ne forum,por une hyj vetem per tu argetuar.C'rendesi ka si jemi ne paraqitje secili nga ne .S'me intereson te njoh asnje nga afer.Nuk futemi ne forum per te mesuar me shume rreth njeri- tjetrit ,por eshte nje mundesi per te komunikuar e shkembyer mendime ,pervoja ,njohuri midis shqiptareve kudo qe jane.
Don kishoti i mançes luftonte me mullinjte e eres..sanço panço hipur mbi gomar ose tanks sovjetik of II world war dhe i pire tape,dhe dylqinja e tobozes kjo e fundit amerikone(gjasme)
shume postime,ketu apo ne ndonje forum tjeter ngjajne me kete skenar,hahahahaha
ps.servantes ishte i madh!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Jan disa persona qe i vlersoj me te vertete kur shkruajn edhe debatojne. Sepse me pelqejne ne menyren realiste qe ato tregojne neper postime. Por ka edhe disa te tjere qe si honeps dot, ndaj edhe i kam fut ne ignore list. Fundja ktu jam per qejfin tim, skam pse ja prish terezine vetes. Kush me acaron nervat, kam ate opsionin "ignore filan barbon" edhe aq e pati.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt