A ju mungon vendlindja?
Shprehni mallin tuaj per vendlindjen...
A ju mungon vendlindja?
Shprehni mallin tuaj per vendlindjen...
jo nuk me mungon vetem njerzit por jo gje tjeter
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Me ka mare dhe per guret e rruges malli .
Malli me merr shume, po tani qe do kthehem pergjithmone kam frike :s.
Po hej sido qe te jete Tiranen se ndrroj me asgje tjeter, sado qe se di se ca me pret.
me mungon familja ime
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Me mungon vendlindja, megjithese jame aty.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Gjumi naten s'me ze nga malli![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Me duke se qenka kthyer New Yorku ne Antarktide
Me mungon GJITHCKA. Ndoshta eshte ngaqe nuk kam qene me qe kur u largova para 9 vjetesh por me ka marre malli edhe per rruget e Fierit e jo me per shtepine, fisin tim, shoqerine time. Ne vecanti me merr malli per tim vella sepse s'ka gje me te shtrenjte per nje moter. Momenti kur te zbres ne ate aeroport mbas kaq vjetesh do jete nje nder momentet me te bukura te jetes sime dhe mezi pres qe te behet realitet.
Jo, New Yorku New York ngelet, por te them qe me ka marre malli per vendlindjen........., nuk me ka marre. Po per njerezit me te afert patjeter qe me ka marre malli. Po te kthehem aty dhe te rri mes pluhrit, zhurmes, mungeses se ujit e te dritave etj........, as qe behet fjale. Ej, e di te rene?! Kane vene linje direkte Chicago-Fier
![]()
![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
ncncncncncncnn sa i pashpirt qe jeEpo mire pastaj ndoshta avionet ulen ne Seman dhe ashtu bejme dhe pak not & tan meqe jemi aty.
Thuaj qe s'jemi te zgjuar lol
Pastaj ti te pakten e paske pare pluhurin, kurse ca nga ne kane shume kohe. Pastaj pyetja nuk eshte qe ti te kthehesh ne vendlindje kur ke kushte shume me te mira ketu, por ama me pushime te gjithe mire kalojne, mos u anko kot.![]()
Krijoni Kontakt