Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga heroes Lexo Postimin
    une besoj se te dyja fete jane nga njera ane,
    nga ana e Zotit,
    pra le te behemi miq te mire

sa per miqesi e ke shume mire por muslimanet jan te dhunshem dhe nuk u pelqen miqesia edhe me qe eshte keshtu sepse po shihet se jan antitolerant ather kjo fe nuk eshte nga ajo ana qe thua ti heroes , nga ana e Zotit por nga ana e d.... famkeq

Perendise i pelqen falja , dashuria , miqesia , keto mund ti kene vetewm te krishteret e vertete ndersa sa i perkete islamit njerzit aq me islamik te jene aq me te dhunshem jan diqka qe bie ndesh me karakteristikat e Perendise kete te gjithe e dine se po shihet ashiqare ne boten islame e ne gjith globin aty ku ka islamist me te bindur ndaj islamit pra aty ka me shume dhune

Zoti i bekofte muslimanet e i udhezofte ne rrugen e vertete

i/e regjistruar Maska e asopaj
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    55
    Pershendetje i nderuar dardaniAU,

Mendoj se i ke ngaterruar ca gjerat me komentin tende.
    Diku thua se kurani eshte vetem per myslimanet:
    kuranin i zbritur posaqerisht per mislimanet
    Dhe pastaj thua se keni deshire te ktehen ne islam te tjeret:
    qe kemi qef qe gjithe jo besimtaret te kthehen ne rrugen e Allahut dhe Muhametit a.s!
    Nese kurani na eshte vetem per myslimanet atehere mos prit qe nje tjeter te vije ne islam. Ide e gabuar!

Po ashtu kthehesh prap dhe thua se nuk miqesi me te tjeret:
    Deri sa nuk kthehen te gjithe jobesimtaret ne rrugen e Allahut nuk ka mqesi me ta!
    Duke pare komentin tende te fundit, ky e hedh poshte ate qe thua se jeni te paqes:
    Dhe jemi njerz te paqes
    .

Personalisht mendoj se ne mesin e myslimaneve, ka nga ata qe jane miqesor, por nje perqindje e madhe nuk do thosha se jane miqesor!
    Kete te fundit e them kur behen debate me te thella se sa ato siperfaqesore.

Te shkosh ne nje fshat ku ka nje xhami dhe nje hoxh, dhe te thuash se je i krishter, mos prit qe kan per te te fruar ndonje gote uje!
    Po ashtu nese tenton te flasesh per krishterimin, nuk do e shohesh shume gjate veten ne ate fshat.
    Une nuk e di se si priten myslimanet ne vendet e krishtera, por jam i bindur se nuk do jet e njejta me ato shembuj me larte (myslimanet).
    Eshte nje koment personal, nuk pres te merziteni me te.

Cdo te mire,
    asopaj
    "Burri nuk matet nga xhepat" I.Stavro

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Eshte veshtire te kete paqe midis ketyre dy feve , jo sepse keto dy fe nuk promovojne paqen , por nga shkaku se ne qarqet qe sjellin ligje jane infiltruar tipa qe nuk i takojne as fese islame dhe as fese kristijane, te paketn faktet shum mire kete e sqarojne vatikanin , ku sipas disa deshmive , njerezit qe udheheqin me vatikanin jane pjestar te nje kulti satanist , ndersa para masave paraqitet sikur me qene pjestar te fese kristijane.
    Keta njerez ekzistojne , si tek feja kristijane ashtu edhe tek feja muslimane dhe detyra e tyre eshte te perhapin urrejtje midis besimtareve, rast konkret, cfar besimtari me eshte mesia4ever, besimtare kristijan ?!!
    Ai tan kohen mbjell urrejtje , e tani kuptojeni vete se cfar cfar tipi behet fjale.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    une mendoj qe nese i marrin dy njerez qe jane nga karakteri te arsyeshem dhe njeri eshte musliman e tjeri katolik, atehere me siguri se ata mund te jene edhe miq...

e pse nuk jemi miq une mendoj se nuk jemi edhe aq fetar, sepse qe te dy fete therrasin per paqe, e pothuajse qe te dy komunitetet nuk i pergjigjen kesaj thirrje...

disa nga ju po e quani fene Islame si te dhunshme, ju lutem mos e quani kete fe te dhunshme po quani ata njerez qe e quajne veten musliman e jane vet te dhunshem, se feja Islame na therret per paqe dhe nuk na ndalon qe edhe katolikun ta kemi mik.

por me besoni se nese nje musliman dhe nje katolik i paraqesin faktet e feve te tyre, katoliku do te ndryshoj mendim (jo ta lere fene e vet por do ti sheh disa gjera ndryshe).

pershendetje shpresojme qe asnjeri nuk eshte ofenduar...

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Eshte veshtire te kete paqe midis ketyre dy feve , jo sepse keto dy fe nuk promovojne paqen , por nga shkaku se ne qarqet qe sjellin ligje jane infiltruar tipa qe nuk i takojne as fese islame dhe as fese kristijane, te paketn faktet shum mire kete e sqarojne vatikanin , ku sipas disa deshmive , njerezit qe udheheqin me vatikanin jane pjestar te nje kulti satanist , ndersa para masave paraqitet sikur me qene pjestar te fese kristijane.
    Keta njerez ekzistojne , si tek feja kristijane ashtu edhe tek feja muslimane dhe detyra e tyre eshte te perhapin urrejtje midis besimtareve, rast konkret, cfar besimtari me eshte mesia4ever, besimtare kristijan ?!!
    Ai tan kohen mbjell urrejtje , e tani kuptojeni vete se cfar cfar tipi behet fjale.

GV_USA
    Nuk eshte e vertete kjo qe thua ti Gostivari_usa. Me gjithe respektin qe kam per ty se je me i moderuar nuk eshte real postimi yt. Une kurre nuk kam thene se duhet te urrehen myslimanet (une vet vi nga nje familje myslimane, familja ime e konsideron vetven myslimane), e si une pasna bere thirrje per urrejtje?! 500 here e kam cek se myslimanet jane njerez paqesore dhe njerez te mrekullueshem (ata qe nuk e mbajne fene), ndersa ata qe e mbajne fene jane njerzit me te dhunshem. Kete argument e ke vetem vetem nese i shikon vendet islamike ku praktikohet islami. Une gjithashtu gjithmone e kam cekur se jam kunder urrejtjes, jo-tolerances, indoktrinimit te fese.

Respekte

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nuk eshte e vertete kjo qe thua ti Gostivari_usa. Me gjithe respektin qe kam per ty se je me i moderuar nuk eshte real postimi yt. Une kurre nuk kam thene se duhet te urrehen myslimanet (une vet vi nga nje familje myslimane, familja ime e konsideron vetven myslimane), e si une pasna bere thirrje per urrejtje?! 500 here e kam cek se myslimanet jane njerez paqesore dhe njerez te mrekullueshem (ata qe nuk e mbajne fene), ndersa ata qe e mbajne fene jane njerzit me te dhunshem. Kete argument e ke vetem vetem nese i shikon vendet islamike ku praktikohet islami. Une gjithashtu gjithmone e kam cekur se jam kunder urrejtjes, jo-tolerances, indoktrinimit te fese.

Respekte
    Ore ti zotri perderisa ti ofendon librin tone te shejnte , per derisa ti ofendon profetin tone , ti mbjell urejtje , e kupton kete pune ose jo !!!
    Andaj te thash se je tip qe mbjell urrejtje!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ore ti zotri perderisa ti ofendon librin tone te shejnte , per derisa ti ofendon profetin tone , ti mbjell urejtje , e kupton kete pune ose jo !!!

GV_USA
    z. Gostivari_usa. Perseri ti nuk me kupton mua, une jam kunder asaj cka Muhamedi dhe Islami predikojne, jo kunder myslimaneve. Une mund te jem kunder asaj cka Kulla e Rojes predikon, por jo kunder Deshmitareve te Jehovait. Une jam personi me pro-mysliman, me pro-katolik ne kete forum e kam cekur plot here, por cdo doktrine apo religjion, kult etj. qe meson genjeshtra une mundohem ta demaskoj me fakte dhe argumente, por nese ajo cka them une ju ofendon ju, me fusni ne 'listen e injorimit'. Nuk duhet ta merrni cdo mospajtim me dicka si 'nxitje urrejtjeje' apo 'mbjellje urrejtjeje'.

Respekt dhe te gjitha te mirat
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 25-06-2008 mė 11:15

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    z. Gostivari_usa. Perseri ti nuk me kupton mua, une jam kunder asaj cka Muhamedi dhe Islami predikojne, jo kunder myslimaneve. Une mund te jem kunder asaj cka Kulla e Rojes predikon, por jo kunder Deshmitareve te Jehovait. Une jam personi me pro-mysliman, me pro-katolik ne kete forum e kam cekur plot here, por cdo doktrine apo religjion, kult etj. qe meson genjeshtra une mundohem ta demaskoj me fakte dhe argumente, por nese ajo cka them une ju ofendon ju, me fusni ne 'listen e injorimit'. Nuk duhet ta merrni cdo mospajtim me dicka si 'nxitje urrejtjeje' apo 'mbjellje urrejtjeje'.

Respekt dhe te gjitha te mirat
    Edi si je duke thene ti?, sikur un te them tani ty: un nuk jam kunder te krishtereve por jam kunder krishterimit dhe asaj qe ajo predikon.

Me postime te tilla si : "Duhet ta zhdukim Islamin", "Islami eshte fe e pushtuesit" , nuk po shoh ketu paqe un mesiforever.

Fute ne kok nje her e pergjithmon o njeri : Njerezit qe ndjekin rregullat e Islamit, ndjekin mesimet e Muhammedit a.s, quhen MUSLIMAN.

Citim Postuar mė parė nga mesforever
    Perseri ti nuk me kupton mua, une jam kunder asaj cka Muhamedi dhe Islami predikojne, jo kunder myslimaneve.
    Ti je duke rene ne kundershtim me fjalt e tua. Ti po thua kshtu : "Un nuk jam kunder muslimaneve, mirpo un jam kunder muslimaneve, ama un nuk jam kunder, mirpo un jam, amo un sjam". (Mu tamam si ai tipi ne video hahahah)

Kshtu diqka je duke thene, shum e pakuptimt kjo. Veshtir te ju kuptoj njeriu juve te krishtereve.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

i/e regjistruar Maska e asopaj
    Anėtarėsuar
    15-07-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    55

GV_USA
    Po vetes a ia ke bere keto komente?

Kur t'ia besh, eja e fol per paqe.
    Ti ofendon biblen duke thene se eshte e gabuar, e ndryshuar..., ti fyen Krishtin duke e ulur autoritetin dhe Hyjnin e Tij.
    Pra qellimi nuk eshte per te par tjetrin, por veten ne radh te pare.
    Problemi eshte se te dyja palet fyejn njeri-tjetrin, pasi qe jo te dyjat kan te drejt ne lidhje me Zotin. Njera duhet te bije poshte!

Cdo te mire,
    asopaj
    "Burri nuk matet nga xhepat" I.Stavro

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    sepse feja eshte politik dhe politikanet sbahen kurr miq.
    Dhe kau i mirė po s'e ngacmove, s'tėrheq nė brazdė.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  2. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Kritika e interpretimit Protestant tė Biblės
    Nga Tannhauser nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  4. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  5. Marrdhėniet Izraelo-Palestineze hyjnė nė njė erė tė re.
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 29-10-2003, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •