Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 35
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    amon cfare jan keto tema more njeriu esht njeri dhe duhet te respektohet njeriu dhe nuk duhet te pare ky mysliman ky katolik etj
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-06-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga heroes Lexo Postimin
    une besoj se te dyja fete jane nga njera ane,
    nga ana e Zotit,
    pra le te behemi miq te mire
    Une kam qene Katolik per vete dhe mendoj se asnjera fe nuk eshte nga ana e Zotit. Keta fe jane ne lufte me njera tjetren dhe si mund te jete ana e Zotit kjo apo po provon te vertetosh se Zoti me ane te feve tentoi te fuse ne lufte mbare njerezimin? Kur ne te kthehemi nga ana e Zotit nuk do lexojme as Bibel e as Kuran e nuk do flasim as per Muhamet e as per Jezues por vetem per Zotin. Ne jemi aq te zgjuar sa te ndajme te miren nga e keqja dhe nuk kemi nevoje per libra qe te na e bejne te ditur kete gje. Une nuk e falenderoj Zotin as per biblen e as per kuranin por e falenderoj ate qe me ka dhene dijen per te daluar te miren nga e keqja dhe qe me ka dhene lirine qe te zgjedh se si te veproj. Hajt shnet te gjithve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-06-2008
    Postime
    3
    feja islame esht feja e te gjith profetve jo vetem e muhammedit(paqja dhe shpetimi i zotit qoft mbi te)mirpo muhammedi(paqja dhe shpetimi i zotit qoft mbi te) i ka jep vul dhe esht profet i ter njerzimit,kurse profetet(paqja dhe shpetimi i zotit qoft mbi ta) para muhammedit ...kan qen te derguar per nje koh te caktuar apo per disa njerz te caktuar kurse muhammedi esht i dergum prej qe esht dergu e deri sa te behet kijameti kshtu qe ne skemi nevoj per profetet qe ishin para tij se ata nuk jan profetet tan plus asaj kan ndryshuar mesimet e tyre nuk jan te sigurta fjalt e tyre se kan ndryshu te gjith profetet e kan pasur nje qellim ai qellim esht qe ta adhurojn vetm nje zot te vetmin nje zot esht nje rrug esht ska mundesi me qen nje zot e me pas shum feja se p.sh. feja islame kundershtohet me te gjitha fet apo fet tjera kundershtohen me fen islame e ska mundesi ket zoti me bo p.sh. tash feja krishtere thot se zoti ka te meta e islami thot se zoti esht i pa te meta e njona duhet me qen e vertet ska mundesi dyjat te jan te verteta e mbetet ajo qe natyra jon e pranon qe zoti yne esht i pa te meta esht nje qe ska ortak qe ai ska nevoj per asgje e ne kemi nevoj per at ky esht besimi i paster qe gjdo zemer e paster ket e pranon pos zemres se ndyr ajo ket nuk e pranon se zoti esht i paster e ska mundesi zemra e papaster te behet me at qe esht i paster e mbetet ajo njerzimi ti kthehet besimit te paster e te iu largohet bestytnive e fjaleve qe skan baz e e vetmaj ajo qe ka baz dhe esht bindese esht ajo feja islame se esht per gjdo gje udhzues esht perplot me argumente fakte mrekullina nje prej saj esht ku rani perlot mrekulli qe nuk mbarojn kur mrekullit e tij qe e pershkrun se si krijohet thmia ne barkun e nenes tregon se si toka leviz tregon qe hena esht e ndame ne dysh tregon shenja te kijametit qe disa kan ardh dhe disa qe priten per me ardh kshtu qe i rash shkurt amo kush don dialog me mu le te urdheron une jam gati te bej dialog me se une vetem ne disa pika i sqarova kto ju pershendes dhe ju keshilloj o shqiptar kush esht musliman kapjuni fes sa me shum ndaqit me pas drit e o ju tjer qe nuk jeni musliman kthejuni islamit se njerzit per dit po e shohin ket fe qe po triumfon dhe me plot numer sot ket fe njerzit po e pranojn ne amerik gjo vit e pranojn islamin mas paku 25 mi njerz e mas shumti 50 mi njerz sot gjithku ne bot feja islame vetem esht duke u ritur se i ka ardh fundi botes se ka then muhammedi (alejhi selam ) nuk ka mu bo kijameti per pa e sundu krejt ket tok islami e vetem se po i vjen koha se shpejti se vetm nje zot esht ska zot tjeter e vetem nje rrug e zotit esht ska rrug te tjera ju pershendes..............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    [QUOTE=tahir meha;1961926]feja islame esht feja e te gjith profetve jo vetem e muhammedit(paqja dhe shpetimi i zotit qoft mbi te)mirpo muhammedi(paqja dhe shpetimi i zotit qoft mbi te) i ka jep vul dhe esht profet i ter njerzimit,kurse profetet(paqja dhe shpetimi i zotit qoft mbi ta) para muhammedit ...kan qen te derguar per nje koh te caktuar apo per disa njerz te caktuar kurse muhammedi esht i dergum prej qe esht dergu e deri sa te behet kijameti kshtu qe ne skemi nevoj per profetet qe ishin para tij se ata nuk jan profetet tan plus asaj kan ndryshuar mesimet e tyre nuk jan te sigurta fjalt e tyre se kan ndryshu te gjith profetet e kan pasur nje qellim ai qellim esht qe ta adhurojn vetm nje zot te vetmin nje zot esht nje rrug esht ska mundesi me qen nje zot e me pas shum feja se p.sh. feja islame kundershtohet me te gjitha fet apo fet tjera kundershtohen me fen islame e ska mundesi ket zoti me bo p.sh. tash feja krishtere thot se zoti ka te meta e islami thot se zoti esht i pa te meta e njona duhet me qen e vertet ska mundesi dyjat te jan te verteta e mbetet ajo qe natyra jon e pranon qe zoti yne esht i pa te meta esht nje qe ska ortak qe ai ska nevoj per asgje e ne kemi nevoj per at ky esht besimi i paster qe gjdo zemer e paster ket e pranon pos zemres se ndyr ajo ket nuk e pranon se zoti esht i paster e ska mundesi zemra e papaster te behet me at qe esht i paster e mbetet ajo njerzimi ti kthehet besimit te paster e te iu largohet bestytnive e fjaleve qe skan baz e e vetmaj ajo qe ka baz dhe esht bindese esht ajo feja islame se esht per gjdo gje udhzues esht perplot me argumente fakte mrekullina nje prej saj esht ku rani perlot mrekulli qe nuk mbarojn kur mrekullit e tij qe e pershkrun se si krijohet thmia ne barkun e nenes tregon se si toka leviz tregon qe hena esht e ndame ne dysh tregon shenja te kijametit qe disa kan ardh dhe disa qe priten per me ardh kshtu qe i rash shkurt amo kush don dialog me mu le te urdheron une jam gati te bej dialog me se une vetem ne disa pika i sqarova kto ju pershendes dhe ju keshilloj o shqiptar kush esht musliman kapjuni fes sa me shum ndaqit me pas drit e o ju tjer qe nuk jeni musliman kthejuni islamit se njerzit per dit po e shohin ket fe qe po triumfon dhe me plot numer sot ket fe njerzit po e pranojn ne amerik gjo vit e pranojn islamin mas paku 25 mi njerz e mas shumti 50 mi njerz sot gjithku ne bot feja islame vetem esht duke u ritur se i ka ardh fundi botes se ka then muhammedi (alejhi selam ) nuk ka mu bo kijameti per pa e sundu krejt ket tok islami e vetem se po i vjen koha se shpejti se vetm nje zot esht ska zot tjeter e vetem nje rrug e zotit esht ska rrug te tjera ju pershendes..............[/QUOTE

Cka paske shkruar keshtu ,te gjitha fjalet gjysme i paske lene .
    Islami do ta sundoj boten?.....ai magjupi ka thene te gjitha i humbi por ymytin(shpresen) jo
    Nuk eshte mekat te lindesh injorant por te vdesesh i tille.

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anėtarėsuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172
    Shumica e shokeve te mi jane mysliman dhe vertet jane shoke te mire qe kan bere shum per mua siq dhe un per to, dhe e gjith kjo eshte fryt i mos diskutimit rreth ketyre temave pasi feja ime eshte ajo e krishter pasi e kam trashegim nga te paret e mij dhe e mbaj pervete besimin tim dhe si bej propagande shokut dhe shoqes se feja ime eshte me e mire dhe e atyre me e keqe por thjesh kam nje mini besim te trasheguar.
    Pra njerezit modern jan perher miq te mire mes tyre dhe sdo jen ata qe libri i vetem qe kan lexuar ka qen bibla, kurani apo nje tjeter dhe sapo hyjne ne nje forum qe ne temen e pare mundohen te bejne propagande fetare...
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Eshte veshtire te kete paqe midis ketyre dy feve ,
    jo sepse keto dy fe nuk promovojne paqen ,
    por nga shkaku se ne qarqet qe sjellin ligje jane infiltruar tipa qe nuk i takojne as fese islame dhe as fese kristijane,

te paketn faktet shum mire kete e sqarojne vatikanin , ku sipas disa deshmive , njerezit qe udheheqin me vatikanin jane pjestar te nje kulti satanist ,
    ndersa para masave paraqitet sikur me qene pjestar te fese kristijane.

-
    Une mendoj qe provokime bejn vetem extremistet katolik se extremistet musliman nuk thojn kur kta jan kshtu kta keshtu e nese shkon me i uzurpu siq u bo tash ne Lindje Normal qe mbrojn dinjitetin e vet.
    Sot u fol mu per ket nji emsion shkollor ne ARTE dhe foli per te gjitha gruper terroriste dhe kur jan kriju dhe per qfar qellimesh luftojn.

E di qe greket sna dojn se jemi me trup me te medhej dhe jemi me te ditur
    pse disa extremist krishter si dojn muslimanet shqiptar se di ? mesiguri pin kafe me grek
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    Une mendoj qe provokime bejn vetem extremistet katolik se extremistet musliman nuk thojn kur kta jan kshtu kta keshtu e nese shkon me i uzurpu siq u bo tash ne Lindje Normal qe mbrojn dinjitetin e vet.
    Sot u fol mu per ket nji emsion shkollor ne ARTE dhe foli per te gjitha gruper terroriste dhe kur jan kriju dhe per qfar qellimesh luftojn.

E di qe greket sna dojn se jemi me trup me te medhej dhe jemi me te ditur
    pse disa extremist krishter si dojn muslimanet shqiptar se di ? mesiguri pin kafe me grek
    DORO ku e ke bo ti shkollen ne MEKE.Sa emra do nga fsh.?

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    c jan kto budalliqe mer???Kujt po ja ndjen ca feje eshte tjetri!!Asiher s`me ka shku ndermend kjo.Un kam shum shok dhe shoqe katolik e shkoj shuuuuuum shuuuuum mire.
    Kto me duken gjona pa lidhje.rendesi ka shpirti njeriut dhe jo feja.bahhhhhh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-06-2008
    Postime
    3
    ktjejuni zotit tuaj se ai esht vetem nje

i/e regjistruar Maska e gjilan55
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    gjilan
    Postime
    310
    respekto qdonjerin nese don te jesh i respektuar.ne jeten e perditshme shqiptaret pa marr parasysh perkatsin fetare te tjetrit nuk kan kurrfar armiqsie,asnjeher nuk kan zhvillu nje luft fetare ndermjet veti por gjithmon kan qen te bashkuar kunder turkut e shkaut ,italianit gjermanit apo bullgarit.jotoleranc fetare me se shumti lexojm ketu ne kete forum edhe pse kjo nuk ka kurrfar ndikimi ne jeten e perditshme.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  2. Muhamedi a.s. sipas kėndvėshtrimit tė krishterė
    Nga presHeva-Lee nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 10-04-2010, 22:15
  3. Kritika e interpretimit Protestant tė Biblės
    Nga Tannhauser nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  4. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  5. Marrdhėniet Izraelo-Palestineze hyjnė nė njė erė tė re.
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 29-10-2003, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •