Close

Rezultati i Sondazhit: Kush mendoni se kalon në Gjysëm Finale?

Votues
40. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Spanja

14 35.00%
  • Italia

26 65.00%
Faqja 23 prej 25 FillimFillim ... 132122232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 248
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Me penallti si ka ecur ndonjehere balerinave. Te marum kane qene dhe te marum kane mbetur.
    Hmm, jo dhe aq ere, nami i ka dale qe si ecen. E kane ngrene ne 90,94,98 kane fitu ne 00, 06. Koke lane (94), koke moren (06). Plus qe pepinot kane pas dhe shancin e perhershem heren e vetme qe eshte vendos nje ndeshje me monedhe, dmth turr a jaz, ne gjysfinalen e 68 kur demek dolen kampione Evrope.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Cuna duhet te jemi koishient per gjithcka qe ndodh,ne fund te fundit kjo eshte thjeshte nje loje,loja ka humbje ashtu sikurse dhe fitore.

Bravo Italia per show qe beri edhe pse me nje paraqitje te dobet qe prezantoje ne fillim,e rikuperoje ate dhe arriti te shkoje deri ne cerekfinale.

Viva azzurri!!

Feel the pump √

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Italia luajti shume keq

Ishte nje loje shume e dobet e Italianeve ku munguan rastet per gol. Tani te kthejme shpresat per Euro 2012 se ne boteror me kete ekip pleqsh ne mezin e vapes ne Afrike do na mundin keq e me keq.

Para RUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Citim Postuar më parë nga Dj-GabrieL Lexo Postimin
    Cuna duhet te jemi koishient per gjithcka qe ndodh,ne fund te fundit kjo eshte thjeshte nje loje,loja ka humbje ashtu sikurse dhe fitore.

Bravo Italia per show qe beri edhe pse me nje paraqitje te dobet qe prezantoje ne fillim,e rikuperoje ate dhe arriti te shkoje deri ne cerekfinale.

Viva azzurri!!

burri im peter andre eshte koshient. kjo eshte thjeshte nje loje futbolli.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 23-06-2008 më 15:02 Arsyeja: Heqje fotoje te palejuar ne forum

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Citim Postuar më parë nga milanistja_el Lexo Postimin
    Te lexosh pak me mire ne kete forum e sidomos te gjitha temat e futbollit do mesosh se femrat kane me teper njohuri se disa djem qe e mbajne veten si shpikes te futbollit, me ty ne krye. Te besh analizen e ndonje ndeshjeje s'duhet ndonje shkence e madhe, mjafton te flitet me realitet dhe jo me tifozllek te semure. Kur ekipi yt luan s'e luan topi dhe nuk ke çfare komenton, po kur nuk luan duhet te pranohet. Loja mes Italise dhe Spanjes dje te vinte ne gjume, do thuash ti çfare loje beri Spanja. Ne nje ndeshje futbolli, me aq sa ndjek une futboll nga 90 e deri tani, lojen shume here ta imponon dhe ekipi kundershtar, nese ekipi kundershtar mbyllet qe ne minuten e pare duhet t'i pershtatesh menyres se tyre dhe te perpiqesh te gjesh ndonje mundesi sulmi a kundersulmi. Per shembull te jap ndeshjen e gjermanit me kroatin apo me polonine e cila ishte nje ndeshje ndryshe nga ndeshja me portugaline.
    Pastaj sa per dijeni zotrote, ky kampionat evropian, mes shume surprizave duhet edhe te te mesoje se ne femrat bejme tifo vetem per nje ekip dhe nese e kemi nje ekip mother s'i themi te gjitha ekipeve te tjera. Shko bej tifo per mother rusia tani e mos u kap me femrat kot pse s'fitoi ekipi yttt se s'ta kemi ne femrat fajin pse keni harru si luhet futboll.

Jam milaniste e çmendur dhe bej tifo per futbollin italian, po kjo kombetare ta shpiffffffffffffff, kane luajtur sikur t'i kishin çuar me zor jo per te mbajtur lart nderin e kombit. S'keni faj, jeni ngopur me kupa, ju falet kesaj here

Pekte shoku malo
    burrash ke te drejte, ai arbitri mua me ka zgjuar 3 here pre gjumit mbreme. 'ca ndodhi?', pyesja, 'hic nje faull'.... 10 min me pas zgjohem prape: 'po tani?', 'prape faull', 'a ok'.... 15 min me pas: 'prape faull?', 'jo qe enc', 'a ok'.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Fuori bastardi.
    Hahahahahahahahahhahaha ti akoma e ndjen ate te 2006-tes LOL ,edi se ti nga te gjithe te tjeret ke dashur te humi italia se nuk e do ne filane,po me duket do ja u boj zborin turku
    M&M

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar më parë nga DeAdA Lexo Postimin

Deri tani ne kete kampionat Turqia ka dhene lojen me te bukur. Sa per Gjermanet si keni goje dhe flisni kur deri tani ju keni qene skandal fare.
    Here tjeter oren e ndeshjeve,ver ndonje lavatrice,ose meso te besh ndonje japrak.................

Nga komentet sportive dola ne konkluzion se do jesh ose nga Sheqi i Vogel,ose nga Mbrostar Ura.

PS Heren tjeter cilado femer qe kerkon te hedhe ndonje muhabet futbolli neper forum,te keshillohet apo te kerkoje ndihmen e Babit,nese ky i fundit eshte tifoz sporti dhe jo Parlamenti............
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

PS Heren tjeter cilado femer qe kerkon te hedhe ndonje muhabet futbolli neper forum,te keshillohet apo te kerkoje ndihmen e Babit,nese ky i fundit eshte tifoz sporti dhe jo Parlamenti............
    Ose dhe te kusheririt, sidomos kur mund ta kete moderator ne forum dhe kompetent futbolli

Citim Postuar më parë nga kolombi Lexo Postimin
    Here tjeter oren e ndeshjeve,ver ndonje lavatrice,ose meso te besh ndonje japrak.................

Nga komentet sportive dola ne konkluzion se do jesh ose nga Sheqi i Vogel,ose nga Mbrostar Ura.

hahahahhahahahahaha sa kam qesh o zot

Ne fillim po mendohesha ca kishte aty per te lare rrobat por pastaj kur pashe qe zotrote na qenke tifoz gjerman, ehhhhh e kuptova pse te dogji.

Te them te drejten babi eshte me Brazilin prandaj kur e pyeta tha gjithe ky kampionat qenka per t'ja keput gjumit po s'keni faj se vetem ata brazilianet e mi dine te bejne spektakel.

Nje vella e kam me Hollanden (Darius e kam vella dhe jo kushuri prandaj mbaje shenim ne defter lol) dhe me ate harrova te konsultohesha se isha shume busy duke share Hollanden se luajten sikur e kishin bere ne mbathje.

Vellane tjeter e kam me Italine dhe ai ishte shume busy duke gjuajtur karriget me shkelm se Italia s'di te luaj futboll LOL

Heres tjeter do konsultohem me ty po kam hall se do humbasi dhe ajo Gjermania jote dhe do marresh flake si jalapeno nga poshte prandaj me mire s'po te ngancmoj hic.

Persa i perket nga vij une ti eksperti i futbollit qe qenke pyke ne shi se ne diell i vjen anes, afrohu pak aty te qendra e qytetit se ke ikur pak larg

S'po them ishalla humb Gjermani se dihet qe do humbi se kete kampionat jeni 00000000000000000000000000000.

Kalofsh mire

The chocolate guy Maska e Snickers
    Anëtarësuar
    15-04-2008
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    117
    Citim Postuar më parë nga Lukather Lexo Postimin
    Jo per gje, por qenke shume e sinqerte ne parashikime ;-)

Pse mbaroi Evropiani dhe e mori Gjermania kupen dhe doli llafi i Shigjeta si i sinqerte?
    Ti sado larg të shkosh mos harro një premtim, kudo që të jesh do jesh shpirti im...

Tema të Ngjashme

1. Serenata dhe Këngë Korçare
    Nga Fiori në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 19-01-2021, 11:31
  2. Fan Zone " BALLISTËT " - Tetovë
    Nga KUSi në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 631
    Postimi i Fundit: 25-01-2012, 12:57
  3. Votoni qe Spanja ta njoh pavarsine e Kosoves
    Nga jetmirmorina në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 12:30
  4. Mali qe polli gjysem milion euro.
    Nga BlueBaron në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 09-12-2004, 13:45
  5. 1 milionë e gjysëm emigrantë në Greqi?
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-06-2004, 12:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •