Close
Faqja 115 prej 323 FillimFillim ... 1565105113114115116117125165215 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 3223
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    Nuk e di sa prej jush i shikojne keto reklamat neper televizor qe mundohen te solidarizojne njerezit, dhe kryesisht bizneset, qe te legalizojne softueret e Microsoft. Pse perhapni informacione kot se nuk ka Windows legal ne Shqiperi?

Kur blen nje kompjuter te ri te jepet edhe nje kopje e sistemit Windows, qe eshte legale dhe merr gjithe ridatimet. Nese ju e keni marre Windows-in tuaj nga interneti, eshte pune tjeter.

@Olsir,

E pashte postimin tend, dhe mbase ke te drejte, edhe ajo eshte zgjidhje. Por e perseris edhe nje here qe ky problem nuk para haset kur sistemi eshte i licensuar ne rregull etj.
    po ca lishence thoni ju ore se na hoqet mendjen te gjith ne net i kan marre....kush ta jep sp3 pa lek kur ka vetem 15 dite qe ka dale apo cfaredo tjeter

ska per lishencime apo jo por mund te ket ndonej error windosi se mua ma ka bere para ca kohesh pc ime edhe i dhash repair komlet windows
    Ere mire mire

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Meqe ra fjala, po shikoja postimin me siper dhe une personalisht perdor Windows me SP3, ndaj s'e kuptoj ēfare nenkupton ai mesazh.

Nese te ka nxjerre ndonje gabim Windows-i mund te kete te ngjare qe te kesh patur ndonje konflikt me aplikimet, kryesisht me antivirus-in ose antispyware-n, ose ke instaluar shume programe qe kompjuteri yt nuk i kontrollon dot.

I kerkoj ndjese personit qe ka hapur temen, pasi po dilet jashte temes.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga BHGod Lexo Postimin
    Meqe ra fjala, po shikoja postimin me siper dhe une personalisht perdor Windows me SP3, ndaj s'e kuptoj ēfare nenkupton ai mesazh.

Nese te ka nxjerre ndonje gabim Windows-i mund te kete te ngjare qe te kesh patur ndonje konflikt me aplikimet, kryesisht me antivirus-in ose antispyware-n, ose ke instaluar shume programe qe kompjuteri yt nuk i kontrollon dot.

I kerkoj ndjese personit qe ka hapur temen, pasi po dilet jashte temes.
    nuk e di mbase edhe ka pas konflikt me spamet pasi une perdor nod32 si antivirus (qe si kap te gjitah spamet) mund te jete edhe nga kjo..... pasi i kam bere repair windows kam istaluar dhe windows defendet qe nuk ben konflikt me nod32 dhe qe atehere nuk kam pas me probleme keshtu qe mund ta ket pas edhe nga spamet
    Ere mire mire

Mua aty lart sme ktheu njeri pergjigje!
    Cfare efekti ka ne kompjuteri , caktivizimi i ktij servisi? (Generic Host Process for Win32 Services)
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    "Generic Host Process for Win32 Services" eshte pjese perberese e svchost.dll, nje prej skedave me te rendesishme te Windows-it. Nese ky proces nuk nis, atehere Windows-i ose nuk do te hapet, ose nuk do te lidhet dot ne internet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    75
    Nese i duhet dikujt anti virus e anti spyware program te mire athere urdheroni ktu e keni NO32 busines, i regjistruem osht per 50 vite te ardhshme, dhe do te jesh plotsisht i lire e i sigurt se viruset nuk kan shanc me hy ne kompjuter!
    http://rapidshare.com/files/10493520...virusNOD32.rar

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar mė parė nga a4ever Lexo Postimin
    Nese i duhet dikujt anti virus e anti spyware program te mire athere urdheroni ktu e keni NO32 busines, i regjistruem osht per 50 vite te ardhshme, dhe do te jesh plotsisht i lire e i sigurt se viruset nuk kan shanc me hy ne kompjuter!
    50 viteeeeeee phiiii qka ke thon
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga a4ever Lexo Postimin
    Anti spyware???? Jo me sa di uen nuk eshte sepse une vet e perdor nod32 dhe jam detyruar te peror edhe windows defendet enkas per spyware-t
    Ere mire mire

Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Une perdor Kaspersk 7 dhe per pastrimin epc nga file te prishur perdor sys cleaner. Me rezulton 1 fare.As spy e asgje skam.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    75
    Mod, mfal per dyfish post, nuk paska opcion me shlye.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga a4ever : 21-06-2008 mė 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •