Close
Faqja 15 prej 323 FillimFillim ... 513141516172565115 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 3223
    Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nortonin mund ta bėni update nė mėnyrė manuale falas.
    Thjesht shko tek kjo faqe
    http://securityresponse.symantec.com...es/US-N95.html
    dhe shkarko skedarin e duhur sipas versionit tė nortonit qė ke tė instaluar nė kompjuter.
    Pasi tė kesh mbaruar shkarkimin, klikoje dy herė qė tė instalohen freskimet.
    Kėtė gjė e pėrsėrit njėhere nė muaj ose kur mėson qė del ndonjė virus i rrezikshėm.

Nqs mėnyra mė lart tė duket e bezdishme, kliko tek kjo faqe e google.
    http://www.google.com/search?hl=en&l...+of+nav732.exe
    Faqja e tretė qė nxjerr google ka njė version tė nortonit qė nuk i skadojnė freskimet.
    Edi

Xhabije-Manchester
    Anėtarėsuar
    24-06-2004
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    9
    Flmn per sqarimet.Ne fakt nortonin une e kam c`instaluar komplet.
    Provova kete menyren qe tha Ardi ne Safe mode.
    Nuk e kuptova pse nuk mund te beja skanim me avg antivirus ne safe mode sepse thonte error.
    Megjithate shkova tek regedit edit dhe me edit>find fshiva tegjithe value per ate virus dhe tani nuk me doli me ajo dritarja qe lajmeronte virusin.
    Besoj do jete fshire.Flmn

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Puma1: me ane te regjistrit ti ke fshire proceset edhe regjistrimin e virusti ne PC po nese ai virus aktivizohet perseri do shkruaje veten perseri ne regjister..!
    Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar mė parė nga Puma1
    Nuk e kuptova pse nuk mund te beja skanim me avg antivirus ne safe mode sepse thonte error.
    Kur windowsi eshte ne Safe mode shume device drivera dhe servise jane te caktivizuara(disable) perfshire ketu edhe servisin e AVG
    AVg nuk funksionon dot pa qene aktiv servisi i vet(qe eshte nje skedar exe si pjese e programit AVG) po ashtu nortoni ose programe te tjera nuk funksionojne ne Safe mode
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

si ta heq virusin blaster

Sa her futem ne internet me lajmeron antivirusi per gjetjen e blasterit dhe e eliminon ate por mbas 10 min del tabela qe me e ristartu kom dhe keshtu perseritet cdo kohe. Mos e ka fajin antivirusi qe nuk e shkaterron komplet? edhe skanimin me fix blast e kam bere po nuk e gjen .

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882

Wormblaster

Ja ndihma per ju http://www.noadware.net/?hop=db294 Skanoni pc tuaj dhe ai virus ju le shendene Normalisht nese posedoni diskun e 2004 te nortonit skeni nevoje te hyni ne kete faqe pasi ai e heq vete automatikisht kuptohet disku te jete i plote jo nje fallcitet qe gjendet plot ne dyqanet tona. nejse hyni ne ate faqe dhe mbaroni pune.

shendet e te mira.

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192

Exclamation Si tė heq virusin Gaobot?

Para pak kohesh kam mare nje email nga netzero e cila me paralajmeronte per nje virus me subjekt "hello" te cilin une e kam hapur me perpara se ata te me dergonin kete mesazh. Nuk e di neqofte se ju keni degjuar per kete lloj virusi, sidoqofte kur une kam hapur kete mesazh asgje e pazakonte nuk ka ndodhur por tani me vone kam vene re qe kompjuteri eshte ngadalesuar shume, kam nje program te quajtur "hijcakthis v1.97.5" i cli ju me siguri e dini perse sherben dhe kur une i bej scanim kompjuterit me ane te saj me nxjer reth 10 files me kete lloj emri: Unknown file in winsock LSP : c:\windows\system32\lspak.dll dhe ato files eshte e pamundur te spastroj nga kompjuteri cdo here qe i bej scannim ato dalin aty, a eshte kjo ndonje shenje per infektimin e kompjuterit apo jo?
    I kam bere edhe scann me pc cillin dhe me thote qe nuk ka virus ne kompjuter.
    ka mundesi qe antiscan qe une kam nuk mund te indetifikoje virusin ne kompjuterin tim, ose a mund te bej download ndonje antivirus tjeter me te ri qe te mund te me ndihmoje per kete problem.
    Ju lutem qe te me ndihmoni per kete problem.

Faleminderit

Ps: Gjithcka tjeter qe kam vene re eshte se procesori (CPU) nuk zbret me poshte se 100% per minuta me radhe a mund te jete ky nje problem Gjithashtu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shqiptari02 : 04-10-2004 mė 16:52
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Mos u beso shumė emaileve nga kushdo qe ta marresh se nė tė shumtėn e rasteve adresat falsifikohen. Gjėja mė e mirė ėshtė ti fshish ato menjėherė pa i hapur. Po nuk ke kėrkuar diēka nga njė person, mos e hap. Ka plot viruse dhe njerėz qė dėrgojnė emaile me mesazhet hello dhe duhet mė shumė informacion pėr tė mėsuar ēfarė virusi ke.

Nė lidhje me lspak.dll qė tė nxjerr hijackthis, ndiq udhėzimet mė poshtė:

- Shkarko programin LSP-Fix
    http://cexx.org/LSPFix.exe
    - Plotėso katrorin, "I know what I'm doing"
    - Nė krahun e majtė zgjidh lspak.dll dhe shtyp butonin >> pėr ta hedhur nė krahun e djathtė.
    - Shtyp butonin Finish dhe mbylle programin

Tani rifilloje kompjuterin dhe futu nė safe mode.
    Pėr tu futur nė safe mode duhet tė shtypėsh butonin F8 vazhdimisht (mos e mbaj shtypur) nė tastierė pak sekonda pasi ndez kompjuterin, para sė tė dalė logo e windowsit.

Kur tė futesh nė safe mode do shikosh njė menu si mė poshtė:

Kodi:
    Windows Advanced Options Menu
    Please select an option: 
    Safe Mode
    Safe Mode with Networking
    Safe Mode with Command Prompt

Enable Boot Logging
    Enable VGA mode
    Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked)
    Directory Services Restore Mode (Windows domain controllers only)
    Debugging Mode

Start Windows Normally
    Reboot
    Return to OS Choices Menu

Use the up and down arrow keys to move the highlight to your choice.
    - Me butonat e shigjetave nė tastierė, zgjidh Safe Mode nga menuja dhe shtyp butonin enter.

- Pasi tė futesh nė safe mode, shko tek My Computer.
    - Nga menuaja kryesore zgjidh Tools > Folder Options.
    - Hap tabelėn View
    - Nė listėn e mundėsive plotėso "Show hidden files and folders".
    - Boshatis "Hide protected operating system files".
    - Kliko mbi butonin OK

- Shko tek c:\windows\system32\ dhe fshi skedarin lspak.dll

Nė kėtė moment mund ti bėsh njė kontroll tė plotė kompjuterit me antivirus

Pėr tė dalė nga safe mode rifillo kompjuterin si zakonisht.
    Start > Turn Off Computer/Shutdown > Restart

Shko edhe njėherė tek My Computer > Tools > Folder Options > Tabela View dhe boshatis katrorin "Show hidden files" dhe mbush katrorin "Hide protected operating system files"

Tani hape prapė hijackthis dhe shiko nqs do dalė prape lspack.dll. Raportin qė tė jep Hijack this hidhe ne forum qė tė shikojmė ndonjė program tjetėr qė po tė ndalėson kompjuterin.

Pėr tė mbrojtur kompjuterin, duhet tė kesh patjetėr njė antivirus si dhe programet e tjera kundėr reklamave, spiunėve, parazitėve, etj. Lexo mė shumė tek kjo temė:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=30245

Nqs ke windows XP, shumė prej kėtyre problemeve do shmangeshin nqs ke instaluar SP2. Mund ta marrėsh falas nga www.windowsupdate.com
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 05-10-2004 mė 20:24
    Edi

Dj Visi Maska e shqiptari02
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    192

per edin

Edi te faleminderit per pergjigjen tende po desha te te them dicka, Tani kompjuteri punon ne regull mbasi kam bere scan kompjuterin me Spysweeper edhe tani kompjuteri punon tamam shume shpejt por ato files qe te permenda me lart jane akoma ne hijackthis. A eshte e nevojshme te ndjek proceduren qe me ke treguar juve per te hequr ato lloj files apo nuk paraqesin ndonje rezik per compjuterin? Gjithashtu kam instaluar edhe ate Sp2 nga windowsupdate.
    Pres pergjigjen tende
    Opinion is like ass.. Everybody has one!

Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Ato sa tė kam shpjeguar mė lart nuk tė dėmtojnė asgjė nė kompjuter. Me aq sa lexova nė internet, programet kundėr spyware si adaware dhe spybot e kanė tė vėshtirė tė rregullojnė problemin tėnd ose nuk e rregullojnė plotėsisht, prandaj ėshtė mirė ti bėsh ato mė lart dhe ta heqėsh nga kompjuteri lspak.dll.

Ndiqi hap pas hapi dhe nuk do kesh probleme. Nė lidhje me SP2, nuk e di a e ke instaluar plotėsisht se instalimi bėhet nė 2 faza. Faza e parė ėshtė qė tė shkosh tek windows update (windowsupdate.com) dhe ti japėsh windowsit leje pėr tė shkarkuar SP2. Pasi bėn kėtė, varet sa tė shpejtė e ke internetin, por mund tė duhen disa ditė qė tė shkarkohet SP2 dhe pastaj tė instalohet nė kompjuterin tėnd.

Pėr tu siguruar nqs e ke instaluar SP2, kliko me butonin e djathtė mbi My Computer dhe zgjidh properties. Nė dritaren qė do hapet duhet tė thotė Microsoft Windows XP, Service Pack 2. Nqs e ke kėtė, atėherė SP2 ėshtė instaluar dhe do kesh mė pak probleme nė tė ardhmen.

Siē tė thashė, ajo qė kam shpjeguar mė lart nuk dėmton asgjė dhe ėshtė mirė ta provosh njėherė.
    Edi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •