A Mundet dikush licencen e kaspersky 7.0 nese ka mundesi dikus...
A Mundet dikush licencen e kaspersky 7.0 nese ka mundesi dikus...
o boni instaloje ceket ene soset puna![]()
Win 32 Services
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Cfare efekti ka ne kompjuteri , caktivizimi i ktij servisi?
Keyboard not found .... press any key to continue!
Un ka nji deri ne 2009 dhe e kam aplikuar mbi 10 pc , dhe akoma funksionon.
Kaspersky eshte me i mire se te tjeret , eshte pak e veshtire per te gjetur serial , ose bleje.
Ky problem shfaqet vetem kur CD-ja e Windows-it eshte kopje ilegale. Kete e kam perjetuar edhe vete, me keto CD-te qe shiten neper dyqanet e palicensuara.
Nese e ke CD-ne orgjinale qe te ka ardhur me kompjuterin atehere jam shume i sigurt se kjo teme zor se do te ishte hapur...
Bli nje kopje origjinale te softuerit!
Koka e temes eshte shume e saktesuar, 'dua nje antivirus te mire falas', ndaj nuk e kuptoj se ē'pune ka Norton-i apo ZoneAlarm-i apo Kaspersky ne kete pike (po shikoja disa nga pergjigjet me siper).
Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus, antivirus mjaft i mire; e theksoj "antivirus", pra nuk ka antispyware.
"AVG Free" dhe "avast! antivirus 4.x Home Edition" kane te inkorporuar edhe modulet 'antispyware'.
Klasifikimi im nga me i miri tek me pak i miri:
1. Avira
2. Avast
3. AVG
lol, tani po e ve re: qe te treja fillojne me A.
Pershendetje,
Mund te provosh edhe kete programin falas "Avira AntiVir Rescue System", i cili duhet te hidhet ne nje CD, dhe pastaj sistemi duhet te skanohet duke u nisur nga CD-ja, qe ne Boot (pra duhet te zgjedhesh CD-ne dhe jo harddiskun sapo nis kompjuteri).
Kjo eshte adresa nga ku mund ta shkarkosh:
http://dl.antivir.de/down/vdf/rescuecd/rescuecd.iso
-
Menyra tjeter eshte te instalosh "Avira AntiVir Personal - Free Antivirus" dhe ta skanosh kompjuterin ne 'Safe Mode' (Safe Mode mund te zgjidhet duke mbajtur te shtypur tastin F8 perpara se te hapet softueri i Windows, pra sapo nis kompjuteri).
Ore ca kopje origjinale e sterorigjinale. Ne shqiperi harroe te ket origjinale. Deri sa te dhash zgjidhjen siper e ke 1000000 % qe e zgjidh problemin .
Sa per windows legal ktu ne shqipri , sben vaki.
Nuk e di sa prej jush i shikojne keto reklamat neper televizor qe mundohen te solidarizojne njerezit, dhe kryesisht bizneset, qe te legalizojne softueret e Microsoft. Pse perhapni informacione kot se nuk ka Windows legal ne Shqiperi?
Kur blen nje kompjuter te ri te jepet edhe nje kopje e sistemit Windows, qe eshte legale dhe merr gjithe ridatimet. Nese ju e keni marre Windows-in tuaj nga interneti, eshte pune tjeter.
@Olsir,
E pashte postimin tend, dhe mbase ke te drejte, edhe ajo eshte zgjidhje. Por e perseris edhe nje here qe ky problem nuk para haset kur sistemi eshte i licensuar ne rregull etj.
Krijoni Kontakt