Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 61
    i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Po ti thua qe ka gjera qe si ben me te dashuren dhe normalish per ti ber shkon ne nje shtepi publike...
    Po si e ke te dashur ti ate kur s`ben gjithcka me te???Ceshte ky mendim kshy???
    Pastaj thu ja e kam larg un ate..
    Nese e ke larg duhet te durosh deri sa ajo te vije,nese e do me te vertet.
    Cdo veprim qe ti ben pa te apo si e quajte ti (shfryerje) quhet TRADHETI.
    Ky eshte mendimi im

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2008
    Postime
    68
    Mashkulli tradheton dhe pendohet 1 sek me pas,femra kur tradheton nuk pendohet kurre.

DEM I KUQ Maska e lenci_80
    Anėtarėsuar
    16-04-2007
    Vendndodhja
    espań, mendjen e kam ne laprak , bertas fort PARTIZONI FITORE.
    Postime
    117
    suade po me zhgenjen e para sfol per vete se sdo tregoj ne forum kush jam .
    hodha nje mendim qe e kam degjuar nga shum te tjer dhe kur e shkrujta mendova gjithcka dhe ky mendim qe shkrujta qe ai qe mendojn shumica meshkujve ku jetoj une dhe qe e diskutojn per dit por me sa shof akoma spo kap thelbin e te postuarit kur ta kuptosh ma bo i zile se e di mir ku me gjen ok ylli bye se jam per gjum lexoje dhe i her e kuptoje se po te ta filloj me hollesi ke me thon se lejoj mashkullin tim te me preki me dor dhe do i besh te gjith meshkujkt manjak kuptoi ku dua te dal ok dhe si kalove ne shqiperi u kenaqe noi cik

qe do te thot smund te quhet tradheti bye.
    PARTIZONI

Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Pse i mer gjonat kaq seriozisht.un sthash qe te ka ndodh ty personalisht.
    por ky mendim qe ke ti dhe shoket e tu nuk me duket aspak i drejte.E kuptoj ku e ke fjalen, por prap s`me pelqen, pse duhet te keni ato lloj deshirash??!!!
    Dhe sa per informacion un se kam nr tend ,nuk jetoj jasht qe me thu si kalove ne shqipri.
    Me ngaterron me dike tj.gjithsesi mos u acaro kot,mendime jan te shkretat.. ;-)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga lenci_80 Lexo Postimin
    A mund te tradhetosh nese dashuron ?

Per mua si person , ka gjera qe si ben me te dashuren ( nqs e ke te dashur e se po qe dashnore ka kuptim tjeter ) dhe shkon diku tjeter shtepi publike( po e quaj se se di si thuhet shqip ) dhe ben ato nevoja ( qe si ben dot me te dashuren ) qe mendon cdo mashkull ti provoj nese me kuptoni ēfar dua te them , dhe kjo smund te quhet tradheti per mua si person pastaj marim versionin tjeter , se ke te dashuren aty e ke larg ca do besh ke nevojat e tuja si mashkull do shkosh diku te ( shfryhesh ) pastaj smund ta quash tradheti , mendoj une keshtu se pastaj cdo njeri mendon si don e ben si ka qef .

Ky qe mendimi im, qe keshtu ka shum per te diskutuar rreth tradhetis e dashuris qe me kaq po hedh nje mendim spo zgjatem me shum
    Po pse nuk i ben dot me te dashuren, nuk ka .... dhe ajo? Apo prostitutes do t'i besh shtazeri dhe sadizma qe nuk lejohen me ligj, por prostituta nuk proteston se eshte e jashteligjshme...

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    Nese dashuron me te vertet nuk tradheton.Por kohet e fundit eshte kthy ne mode, hajtmo kto cunat e ri por keto burrat e martum moo.bahhhhhhhhhh
    Gjithsesi tradhetia eshte dobesi karakteri.

Njeriu tradhton me mendje dhe me Trup cila eshte me e ulet?
    skerdigodo@hotmail.com

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    quhet masturbimi tradheti ??? nese jo ata qe duan te kryejne nevojat edhe shprehen qe e bejne nga nevoja mashkullore apo femerore tradhetine eshte edhe opsioni i martubimit !!! eshte pak i dhimbshem po ta mendosh por eshte opsion i mire qe te mbash nen fre ndienjen e tradhetise !!! pekte te gjitheve !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    quhet masturbimi tradheti ??? nese jo ata qe duan te kryejne nevojat edhe shprehen qe e bejne nga nevoja mashkullore apo femerore tradhetine eshte edhe opsioni i martubimit !!! eshte pak i dhimbshem po ta mendosh por eshte opsion i mire qe te mbash nen fre ndienjen e tradhetise !!! pekte te gjitheve !!!
    Po pra, nese ai do te shfryhet, ka doren, eshte e lejueshme dhe keshillueshme, nuk ka 26 STD qe mund te kete prostituta ...

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    A mund te tradhetosh nese dashuron ?
    Kjo fjala Tradhti me fjalėn Dashuri jan si toka me qiellin. Asnjera s'ka asgjė te bej me tjetrėn.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_ Lexo Postimin

Njeriu tradhton me mendje dhe me Trup cila eshte me e ulet?
    Te dyja te uleta jan,po tradheti quhen. kot thojn cuni tradheto me trup femra me mendje.varet nga personi.
    Prandaj kan ren ne dashuri cunat me ato qe kan tradhetu se tradhetonin me trup dhe pa mendje???I don`t think so

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Njeriu nuk dashuron vetėm njėherė...
    Nga anila_gv nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:55
  3. Si do tė vepronit nėse i dashuri ju dashuron marrėzisht?
    Nga BOY_Michigan nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14
  4. Kur dashuron nė chat!
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:16
  5. Kush tha se dashuron me fort nje burre ?
    Nga marinI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-09-2002, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •