Close
Faqja 369 prej 1135 FillimFillim ... 269319359367368369370371379419469869 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,681 deri 3,690 prej 11341
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar mė parė nga gatusso Lexo Postimin
    Menoj se eshte koha qe te behesh transparent dhe ta heqesh masken qe ta dijn se kush brryli je ne realitet me kete Karl Qekiqi?

une jam i bindur se Ose Zarathustra je ,ose Iliria e para...
    I bindur si per ēdo gjr tjrter qe je. Ti me shoket e tu arabofil eshte dashur te shkoni ne Arabi te jetoni, dhe jo ne Evrope ose Amerike, meqe se ju pelqejne aq shume.
    Une kam lindur dhe jetoj ne Suedi, ashtu qe as nuk e di se kush jane keta njerez.
    Nese te intereson me dite se kush jam une , te tregoj me fare e me fis. Une nuk flas per shqiptar te maqedonise se njoh shume dhe shume nga keta jane njerez shume te mire dhe perparimtar. Normal qe ka individ me mentalitet anadollako/arab, por nuk jane te shumet.
    Kurse per arabet e ēmendur qe po u sheh sherrin e gjithe bota, ēka te them une?
    I kam vizituar disa vende andej dhe poashtu kemi arab ketu, bilese punen e kam te tille qe ēdo dite kam kontakt me ta dhe keta mi tregojne vajtjet e tyre ne ato vende.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 19-06-2008 mė 22:13
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anėtarėsuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i pėrcjell Guximtarėt !
    Postime
    1,028
    iliria e para:Shihet qe nuk ke lidhje me mendet, ose me mire, nuk i ke fare.
    A din ti se ne cilat vende te botes ka me se shumti korrupcion, ne cilat kultivohet me se shumti droga,....?
    Suedezet deklarojne qe 70% nuk besojne ne Zot. A din ti se sa human jane keta?
    A din sa ndihma nga ketu u ēohen paraziteve si ty me shoket e tu arab dhe latinoamerikan?
    A din sa njeriu eshte strehuar ketu qe ikin nga sistemet totalitare/fetare?
    A din ju disa se sa hajvana jeni?
    Iliria e para , me sa duket nuk paske marre ti as 01 % te asaj qe thua " human " , sepse te kam verejtur gjate gjithe kohes hap tema ( ben postime ) teper negative , ti i teri je qe reflekton negativitet , tek ty shof pesimizem ne jete , asgje pozitive , nese flasim per Suedine cfare te vyn jeta e tyre , 70 % deklarojne qe nuk besojne ne Zot , por e shikon ti anen tjeter te erret te tyre , vendi numer 1 ne bote nga vetevrasjet eshte Suedia , per cfare eshte kjo ?! Sepse nuk din per cfare jetojne , tashi me thuaj kush eshte me hajvan - kafshe , sepse kafshet jetojne kot , ato jetojne per te ngrene edhe dikur vdesin , a perfundon qellimi i tyre me kaq ?!

Logjika nuk e pranon kete plako !

Nese Ajnshtajni kishte besim ne Zot , edhe ne te njejten kohe ishte nje zbulues i madh i shkences , me cfare bindje ti mendon se ata qe gjoja se besojne ne Zot nuk qenkan inteligjent ?!

Ose me thuaj cfare Zbulove ti , cfare i ofrove ti njerezimit ne raport me Ajnshtajnin , cfare teleskopi te Darvinit zbulove per te ardhur ne konkludim se Zoti nuk po ekzistoka ?!

Thirri logjikes plako , nese te pelqen dituria , atehere lexo me shume , por edhe kur te kerkosh diturine fillo te dallosh te miren nga e keqja , e jo te reflektosh ketu me temat ( postimet ) e tua plot negativitet , ofroj ketu njerezve gjera pozitive.

Mos e merr si ofendim , mos e merr si kritike se termi " kritike " me duket paksa i ashper , merre si keshille

Respekte !

Te uroj te gjitha te mirat !

Gimi3
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gimi3 : 19-06-2008 mė 09:03
    Fitorja Vjen Me Durim , Gėzimi Vjen Pas Dėshprimit Dhe Pas Ēdo Veshtirėsie Ka Lehtėsim .

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ti nuk din sa duhet per jeten e Albert Einstein, e as per gjera tjera qe i flet.
    Nese dikush ben vetvrasje, eshte problem i tij, por nese ben vetvrasje dhe vret edhe 50 te kalimtar te rastit, atehere ai eshte fetar i devotshem.
    Une e shoh jeten ketu dhe jeten ne vendet fetare. E shoh se kan bere per boten shkencetaret e perendimit dhe ata te fese. E shoh mirqenjen ketu dhe e kam pare atje ku fene e kan shkence dhe librin fetar per liber te shkences.
    Cilat jane zbulimet/shpikjet e shkencatreve (fetar nga vendet arabe) keto X shekujt e fundit?
    Nuk po zgjatem, se me njerez qe vuajne nga sindromi arab, nuk ka se ēka diskutohet, por mendo ne pyetjen ketu siper..... Edhe diēka.
    Une nuk mohoj egzistencen e "Intelligent design", por per fete kam mendim shume negativ. Jane qesharake dhe i takojne kohes se gurit.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ti nuk din sa duhet per jeten e Albert Einstein, e as per gjera tjera qe i flet.
    Nese dikush ben vetvrasje, eshte problem i tij, por nese ben vetvrasje dhe vret edhe 50 te kalimtar te rastit, atehere ai eshte fetar i devotshem.
    Une e shoh jeten ketu dhe jeten ne vendet fetare. E shoh se kan bere per boten shkencetaret e perendimit dhe ata te fese. E shoh mirqenjen ketu dhe e kam pare atje ku fene e kan shkence dhe librin fetar per liber te shkences.
    Cilat jane zbulimet/shpikjet e shkencatreve (fetar nga vendet arabe) keto X shekujt e fundit?
    Nuk po zgjatem, se me njerez qe vuajne nga sindromi arab, nuk ka se ēka diskutohet, por mendo ne pyetjen ketu siper..... Edhe diēka.
    Une nuk mohoj egzistencen e "Intelligent design", por per fete kam mendim shume negativ. Jane qesharake dhe i takojne kohes se gurit.
    vec ato breket trecerekshe kan zbulu kto 10 shekuj
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga Gimi3 Lexo Postimin
    Respekte !

Te uroj te gjitha te mirat !

Gimi3
    Ti qė tė japėsh men dhe tė kritikosh, mė parė duhet tė mėsosh tė shkruash shqip me ė dhe ē. Pastaj hajde na trego ato tė vėrtetat universale tė fesė.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Fete jane ne kontradite me njera tjetren. Kaq mjafton per te mos pasur besim ne to dhe ne zotin qe ato predikojne.

P.S. Lionesske dhe ju besimtaret e tjere, sme keni dhene nje pergjigje per kete:

Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Free Will/ Deshira Vullneti i Lire.

1. Besimtaret thone: Cte jete shkruar, si te doje zoti. - Sipas kesaj, a e kane (nuk po perdor foljen kemi sepse une sjam besimtar), keta besimtare te drejten e zgjedhjes? Nese gjithcka eshte e shkruar me perpara nga ky "zot" atehere ku eshte vullneti i lire?

2. Besimtaret luten qe zoti ti ndihmoje ne aspekte te vecanta te jetes, - Sipas kesaj, nese zoti nderhyn duke "ndihmuar" dike, nga kjo nderhyrje e tij ne po "krijesen" e tij do te eliminonte Vullnetin e Lire pasi personi do te ndikohej nga kjo nderhyrje dhe keshtu nuk do ishte i lire te bente kete zgjedhjen.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Fete jane ne kontradite me njera tjetren. Kaq mjafton per te mos pasur besim ne to dhe ne zotin qe ato predikojne.

P.S. Lionesske dhe ju besimtaret e tjere, sme keni dhene nje pergjigje per kete:
    Per ti njohur keto qeshtje duhesh ta njohish Zotin se pari ne baze te Emrave dhe Cilesive te Tij.
    Nje prej Emrave dhe Cilesive eshte se eshte i Gjithedijshmi pra me kete kuptojm se Ai e di se qfare ne do te veprojm , mirepo ne kemi llogjiken dhe kemi Zgjidhjen e lire mirepo kjo nuk i ik Dijes se Tij .
    Qka ka te paqart ketu .
    KOSOVA E MADHE

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Per ti njohur keto qeshtje duhesh ta njohish Zotin se pari ne baze te Emrave dhe Cilesive te Tij.
    Nje prej Emrave dhe Cilesive eshte se eshte i Gjithedijshmi pra me kete kuptojm se Ai e di se qfare ne do te veprojm , mirepo ne kemi llogjiken dhe kemi Zgjidhjen e lire mirepo kjo nuk i ik Dijes se Tij .
    Qka ka te paqart ketu .
    Ej po si i bie kesaj qe zoti qenka me nja 17 emra (i bie edhe me nja 17 pasaporta, 17 komesi) :P

Mos ja fusni kot jopo nxirni tani perallat Adami dhe Eva etj etj etj
    Ere mire mire

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Qka ka te paqart ketu .
    Sipas kesaj ti nuk ke zgjedhje pasi e ke bere zgjedhjen tende me kohe dhe smund ta ndryshosh.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Olimp Lexo Postimin
    Ej po si i bie kesaj qe zoti qenka me nja 17 emra (i bie edhe me nja 17 pasaporta, 17 komesi) :P

Mos ja fusni kot jopo nxirni tani perallat Adami dhe Eva etj etj etj
    Kur s ja ki haberin me mire hesht dhe mos ja fut kot .

Sipas kesaj ti nuk ke zgjedhje pasi e ke bere zgjedhjen tende me kohe dhe smund ta ndryshosh.
    Si duket nuk e kuptove , ne jemi te lire te veprojm mirepo Zoti e di se qfare do veprojm andaj po ta ilustroj me nje shembull nese je ne nje rrug me dy kahje nga cila do ane te ja mbajsh eshte caktim pra ne e zgjedhim rrugen nga te ja mbajm mirepo kjo nuk do te thot qe Zoti nuk e di se nga ne do te ja mbajm , ndoshta tani e ke te qart me mire .
    KOSOVA E MADHE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •