Be the change you want to see in the world!
Per qe eshte armik i muslimaneve shqipetar kete e di e gjithe bota mbare , puna e tij eshte taman si e esat pashes, dyte ne Paris .
Jack me te vertete nuk e di ku qendron problemi, a qendron tek ndryshimi i dialektit apo behen disa qe nuk po kuptojn sepse s ju pelqe, a qka eshte as vet nuk e di, ne te Kosoves shume mire kuptohemi si ne shkrimet e anes tuaj si me te anes tone. Apo problemi mendoj qe qendron tek ju si flitet ne Kosove s ja keni haber , andaj gjuhe shqipe flitet edhe ne Kosove edhe gjithe shqipe flasim si i thua shqiptarit kur flet shqipe s te kuptoj .
Pershendetje .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 28-06-2008 mė 21:07
KOSOVA E MADHE
Ti done tna tregoshe se nuk ke lexuar ende asnje deklarat interviste apo veper nga Kadare ???
Kadare ka theksu sa here se popujt e ballkanit (ne kete rast, serbet dhe shqiptaret), nuk duhet te luftojne mes vete, por si ''aleat te vjeter'' qe jane (duke aloduar ne luftrat kunder otomaneve) te luftojn muslimanizmin se bashku.
Po ku e ke mer tė shkretėn deklaratė ku??
Ku e ke gjithė intervistėn deklaratėn, artikullin, ku?
Ti mund tė jesh ngref mer taj se ta ka thon hoxha i fshatit, unė sdo rri me u marr me ty prej ksaj.
E din ti tani qė je myslo aksidental i herė a jo? A e di qė tė ka bo pushtusi myslo? Apo je turko arab nė origjinė?
Kadare o myslo vetė e do me u ēmyslozu, ju vjen inat ju e?
Ska gjo mer lal ha gjizė e tė shko inati.
Ezekiel 25-17.
Ah edhe diq. se gati harrova. Te lutem ma e cito vetem nje fjale te vetme qe (simbas mendimit tende) eshte e pa kuptueshme ( nuk eshte shqipe) dhe si pasoje e asaje as nuk munde te kuptohet nga asnje njeri (lexo: shqipefoles).
P.s per ''intelegjencen tende te manget'' nuk i kam fajet as une as ''gjuha ime''.
per tmira
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besi84 : 28-06-2008 mė 21:29
Pse jeni bo myslo ju mer kopana a pėrgjigjeni dot a jo?
A e dini se ju boni turku?
Ezekiel 25-17.
Kadare na qenka musliman dhe doka me u qmuslimunizu he ??? Jo more jo, ska ken Kadare prej muslimaneve asnjehere.
E une e kuptoje shume mire origjinen e fese sime (nuk ke nevoje tma rikujtosh), dhe jame krenare qe kam pas fatine te jeme prej te tilleve , te cilet ''i kapi'' Meshira e pafundshme e Allahut Fuqiplpote.
E ti endu verdall poshte e larte, se ndoshta dikur do ta mesoshe se edhe ti ishe njeri nga ata ''pak'' hiqat qe nuk e din qellimin e egzistencees se tyre,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga besi84 : 28-06-2008 mė 21:40
Krijoni Kontakt