I pashe ca Hollandeze duke ngrit kupen sot ne stadium!!
sa te papare jan, marrin si pushka jevgut kot fare.. haha
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ska lidhje! Penalltia ishte penallti, e priti portieri ishte merite e Buffon, por edhe Mutu e gjujti si me qene Kamzali.
Nejse mu be qejfi qe u kualifikua Italia, eshte qejf te shohesh emra te medhenj duke luajtur. Te kishte qene Totti sivjet me Italine, normale qe per pepinot do beja tifozllik. Rumania ka lujt me mire se Franca edhe Italia, te dyjave jua ka marr barazimin, edhe humbi penallti me italine, ndaj thashe qe eshte ndeshkuar per faj te Mutu. Te kishte ber penalltine ai, nuk ishim duke fol tani.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
faleminderit zot qe me bone tifoz me italine...ku ka si italia mer te shkret te mban ne ankth deri ne minuten e fundit dhe tamam aty kur se pret del nga grupi...tere keto emocione s'ka ekip tjeter ne bote qe ti dhuron, c'do gje eshte drame, spektakel e papritur...rrofte hollanda fisnike qe nuk u tregua lavire dhe s'ja la ndeshjen qyl rumunve bythgrisur qe s'meritonin as nje pike, lere mo dy...me vjen gjynah holland qe ja hape gropen vetes se do te mbysin ne gjys-finale, po jeta i ka keto s'ke cfare ti besh.
italy-gjermani finale mbani mend cfare po ju them, dhe dojcat do e hajne keq ksaj rradhe.
Ju presim, do gëzohemi jashtë mase të shlyejmë ca llogari...italy-gjermani finale mbani mend cfare po ju them, dhe dojcat do e hajne keq ksaj rradhe.
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
Kjo po qe duhet vene te tema: Batutat me te forta te Euro 2008![]()
![]()
![]()
Gomarllëku më interesant që kam dëgju këtu e disa pirdhu vjet.
O Malo ziu, po nuk je bërë me vullnetin tënd tifoz pepinërie? Ishte dora e Zotit që të bëri?
juve merrni vendin e parë për tifozat më injorantë, pa konkurencë fare.
(përjashtohen këtu sigurisht disa kokrra edhe e dinë vetë ata cilët janë)
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt