Une s'thashe qe s'kaloni grupin gjakundi. Bile me larte dhe ju urova per kualifikimin por paskeshit qene me keq se tifot hollandeze. S'jeni per t'u uruar.
PS: Po mos te "loznit" sot me ate France teper te lodhur me 10 lojtare e pa Ribery, e Henry te sakatosur .... ncncncncncn urime dhe njehere![]()
Gjithë pepinëria duhet të thotë VANEMINDERIT edhe lërini pordhkat e shumta se su kanë hije.
Ezekiel 25-17.
Ja ky gjumashi,tipik pepino. Jane bere edhe shqiptaret vetem pse tifojne italine njesoj si italianet.
Italise nuk i jepte njeri 2 kredite para se rumunet ta kishin vendosur qe do humbnin ndeshjen me hollanden, tani hidhet perpjete pepineria sikur ca beri.
Ca ndeshje u loz , senegali me 10 italia me 11,kjo quhet e lozme ne futboll. Culo i thone taljonet kesi rasteve.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Jo jo une jam tipik Shqiptar, po ti kujdes me ato krahasimet sepse nuk tu drejtova ty!
Pastaj sa per 10 me 11 se kam fajin une, po ashu si na i marrin piket jua marrim.
Ti meqe e paske qef italishten edhe e fliske kaq rrjedhshem, vazhdo e studioje Agush.
Ok Fyllin!
Urime italise dhe bankinës hollandese![]()
Ne ate vit Ajax-i ishte plot me yje dhe e mundi Milanin plot 3 here ne ate sezon 94-95.
2-0 ne Amsterdam dhe Milano dhe me pas 1-0 ne finale. Finale teper e mundimshme per Milanin.
Mgjate shpresoj te vazhdojne ndeshjet e bukura ne Europian te pakten 2-3 gola neser ne Rusi-Suedi. Shyqyr qe u p*rdh Gerqia se eshte turp per Evropen te fitojne greket titullin kampion. Greket qe u shpartalluan 10-0 ne boterorin e 94. 2 humbje 4-0 dhe nje 2-0.
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Eh po ke hungarezët e 56'. Ke BRSS e 88' shembuj të kundërt.
Shembuj kundërshembuj gjen sa të duash. Historia ndonjëherë ka qejf të lozë në kurriz të Hollandës.
Po edhe një gjë tjetër, nëse skualifikohemi nuk do doja të ndodhte prej pepinove. Më mirë të vrasin veten me ndonjë rusk.
Ezekiel 25-17.
po tifozat gjermon pse flasin se kuptoj ??? liones ik luaj me gogla ti se nuk jane pune per gra keto!!! e di qeveria cbehet ketej??? pepino ,pepino po kater here kampion bote edhe njehere kampion europe jane ata pepinot qe shajne keta brekpalaret
!!! hihihi sa qejf eshte kur zihen tifozat
edhe njehere hollanda fitoi per veten nuk fitoi as per italine as per nje tjeter !!! skemi pse ua dime per nder !!! kaq kishim ne tifozat e italise !!!se kuptoj me cfare llogjike vini edhe na beni moral kur ishit po ju tifozat e gjermanise e hollandes apo ku di une qe e shikonit italine jashte europianit !!! dhe do donit ta shikonit jashte europianit !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt