Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    ke hoxha ske menu me shku na i her?
    Kam shku une ke hoxha.
    Kur isha ne irak,me ndoqen 3 helikopterra,une isha me nje bmw cabrio dhe 1 bjonde,ato me gjunin me predha dhe mitroloza deri sa hyna me i tynel,thashe se shpetova po me dolen para 4 tanksa duke me bombardu...po arrita me dal,bashke me ket bjonden....vodhem nje avion luftarak dhe u arratisem po s'po jua them se ku se u merzita...

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Kam shku une ke hoxha.
    Kur isha ne irak,me ndoqen 3 helikopterra,une isha me nje bmw cabrio dhe 1 bjonde,ato me gjunin me predha dhe mitroloza deri sa hyna me i tynel,thashe se shpetova po me dolen para 4 tanksa duke me bombardu...po arrita me dal,bashke me ket bjonden....vodhem nje avion luftarak dhe u arratisem po s'po jua them se ku se u merzita...
    ke nai psikolog ske menu me shku nai here?
    mos luj se sta quj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    ke hoxha ske menu me shku na i her?
    Vajta i her, edhe e bona per psikollog!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Vajta i her, edhe e bona per psikollog!

Kjo do te thote qe e bere te flase me veten
    Per temen, nuk me ka rastisur kurre te ndodhem ne nje situate te tille, por nese do te ndodhesha, do gjeja forca ta perballoja dhe te luftoja per ta rifituar.

Lenc, mos e prish temen, mos ironizo, se mire te tha DAniel, ne fund.
    po flasim dicka qe esht interesante besoj.
    Apollyon, sipas te gjitha statistikave, njerezit qe jane ne rreziqe fatale te jetes , behen me te persosur.
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Kam shku une ke hoxha.
    Nga cili skenar filmi e ke shkeputur?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin

Kjo do te thote qe e bere te flase me veten
    Per temen, nuk me ka rastisur kurre te ndodhem ne nje situate te tille, por nese do te ndodhesha, do gjeja forca ta perballoja dhe te luftoja per ta rifituar.
    U be hoxha me vajt me shkrujt te hoxha pasi degjoji rrefimet e mia. hahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

po gjithmon kur hypi ne avjon ose traget je ne rrezik
    hahah oj Tironcja , po po e dim, qe edhe tuj nejt, ne karige ketu para pc, jemi ne rrezike, ku medite cka mund te ndodhe, andaj mos ia fut kot.
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    edhe une isha nje here duke ndenjur per qejf aty me dy shoket e mi, para bilardos ne shqiperi, kur vjen nje makine me shpejtesi, edhe ne e pame nga large se po vinte me shume shpjetesi. e nejse, del kjo nga rruga nja 200 metra larg nesh edhe plaset me karburantin e benzines nja 100 metra larg nesh. U krijua nje eksplozion i madh, edhe i gjithe vendi u mbush me flake, edhe po vinte flaka drejt nesh, ne me vrape por po na kapte, deri sa na kapi, por kur na kapi kthye ne shkume. Del pastaj prej shkumes, Bruce Willis. He mo Bruce, si je? E pyate. Ky me pa mua kshtu shtrember sikur nuk ishte i sigurte nese po behesa ironik a jo, edhe me pyeti, 'ke cakmak'?, po more, i them une, edhe nxjer nje cakmak floriri nga xhepi e ja hedh. Ky e sheh nje here cakmakun, me sheh pastaj mua, pastaj ma hedh mbrapsht. Hej Bruce, i them une. Te qenkan thyer syzet. Sheh ky ne xhepin e brendshem te xhakovedes, edhe nxjerr syzet prej ande, edhe i qene thyer vertete. Qenke tip i cuditshem ti, m'tjot mua Bruce-i. Po mo Bruce po, i them une, por desh me cove per lesh plako. Ke te drejte m'tha, por po beja nje stunt per nje film te ri qe jam duke xhiruar. A, ok atehere.

Kaq, vallahi, nuk kam patur eksperienca te tjera. Por kjo eshte e rende vallahi, sepse Bruce ne pergjithesi mundohet te shpetoj jete njerezish, mua desh me vrau.

pastaj c'ndodhi artful ?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sabiha Kasimati, gruaja e vetme ndėr 22 tė dėnuarit me vdekje
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-09-2022, 22:54
  2. Shqipėria: 3300 vdekje nė vit nga duhani
    Nga Hyllien nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-10-2009, 22:25
  3. Sadam Husein dėnohet me vdekje me varje nė litar
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 14:51
  4. Emigrantėt, rrezik kombėtar pėr Greqinė?...
    Nga BOKE nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 16:49
  5. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •