Postuar mė parė nga
artful dodger
edhe une isha nje here duke ndenjur per qejf aty me dy shoket e mi, para bilardos ne shqiperi, kur vjen nje makine me shpejtesi, edhe ne e pame nga large se po vinte me shume shpjetesi. e nejse, del kjo nga rruga nja 200 metra larg nesh edhe plaset me karburantin e benzines nja 100 metra larg nesh. U krijua nje eksplozion i madh, edhe i gjithe vendi u mbush me flake, edhe po vinte flaka drejt nesh, ne me vrape por po na kapte, deri sa na kapi, por kur na kapi kthye ne shkume. Del pastaj prej shkumes, Bruce Willis. He mo Bruce, si je? E pyate. Ky me pa mua kshtu shtrember sikur nuk ishte i sigurte nese po behesa ironik a jo, edhe me pyeti, 'ke cakmak'?, po more, i them une, edhe nxjer nje cakmak floriri nga xhepi e ja hedh. Ky e sheh nje here cakmakun, me sheh pastaj mua, pastaj ma hedh mbrapsht. Hej Bruce, i them une. Te qenkan thyer syzet. Sheh ky ne xhepin e brendshem te xhakovedes, edhe nxjerr syzet prej ande, edhe i qene thyer vertete. Qenke tip i cuditshem ti, m'tjot mua Bruce-i. Po mo Bruce po, i them une, por desh me cove per lesh plako. Ke te drejte m'tha, por po beja nje stunt per nje film te ri qe jam duke xhiruar. A, ok atehere.
Kaq, vallahi, nuk kam patur eksperienca te tjera. Por kjo eshte e rende vallahi, sepse Bruce ne pergjithesi mundohet te shpetoj jete njerezish, mua desh me vrau.
Krijoni Kontakt