Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga artful dodger Lexo Postimin
    edhe une isha nje here duke ndenjur per qejf aty me dy shoket e mi, para bilardos ne shqiperi, kur vjen nje makine me shpejtesi, edhe ne e pame nga large se po vinte me shume shpjetesi. e nejse, del kjo nga rruga nja 200 metra larg nesh edhe plaset me karburantin e benzines nja 100 metra larg nesh. U krijua nje eksplozion i madh, edhe i gjithe vendi u mbush me flake, edhe po vinte flaka drejt nesh, ne me vrape por po na kapte, deri sa na kapi, por kur na kapi kthye ne shkume. Del pastaj prej shkumes, Bruce Willis. He mo Bruce, si je? E pyate. Ky me pa mua kshtu shtrember sikur nuk ishte i sigurte nese po behesa ironik a jo, edhe me pyeti, 'ke cakmak'?, po more, i them une, edhe nxjer nje cakmak floriri nga xhepi e ja hedh. Ky e sheh nje here cakmakun, me sheh pastaj mua, pastaj ma hedh mbrapsht. Hej Bruce, i them une. Te qenkan thyer syzet. Sheh ky ne xhepin e brendshem te xhakovedes, edhe nxjerr syzet prej ande, edhe i qene thyer vertete. Qenke tip i cuditshem ti, m'tjot mua Bruce-i. Po mo Bruce po, i them une, por desh me cove per lesh plako. Ke te drejte m'tha, por po beja nje stunt per nje film te ri qe jam duke xhiruar. A, ok atehere.

Kaq, vallahi, nuk kam patur eksperienca te tjera. Por kjo eshte e rende vallahi, sepse Bruce ne pergjithesi mundohet te shpetoj jete njerezish, mua desh me vrau.

Dashka me ardh me te sjell 5 mij lekshin edhe me te pi nje kafe, se paske shpetu kot or trim. Gjithsesi edhe tentativa per vrasje, do te thote se Brrucja te ka gjak borxh. Sipas kanunit ka dasht tju vriste, vetem se sja ka arrit dot. Pra gjaku me gjak lahet. Vritja Demi Moore.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    pastaj plako m'thot Bruce-i mua, hajde se po te jap nje birre. Ok, i them une, nje birre prej teje e pij me gjithe qejf. Edhe shkuam tek nje klub i lagjes aty edhe po pinim nje birre. Vjen nje opijanec ktu i lagjes e thot, 'hej artful, se ku e kam pare une kete?', Bruce, i them une Bruce-it, me lejo te te prezantoj me te fortin e lagjes, Metin. Met, ky eshte Bruce Willis, i forti i Hollivudit. 'Ouuu...' ja ben Meti e filloi te qesdhte i gezuar. I thuaj se jam shume i lumtur ta takoj. M'thot mua Meti. Ok met, i them une, edhe ja thash Bruceit. Pastaj Meti filloi te na cante k..., edhe mua edhe Bruce-it. Filloi te na tregonte se eshte shume e rendesishme te kesh miq, jo vetem brenda per brenda fshatit e qytetit, por edhe shtetit, por edhe miq nga gjermania, italia, shqiperia, japonia, hollivudi etj etj. Bruce pastaj filloi ta trajtonte me indiference Metin, edhe ky i fundit filloi ta interpretonte kete keq. Edhe u be nje si tip atmosfere e rende, deri sa pastaj Meti thot, 'po ky muti pse ben si i forte?'

edhe i kthehet bruce-it e i thot 'po e di ti qe une te shk..... rrobt ty?' edhe gyp ja plasi grusht edhe e hodhi Bruce-in nga karigja. Une u shkatrova se qeshuri. Bruce-i pastaj u cua ne kembe edhe nxorri pistoleten edhe donte ta vriste. U be vendi ***. Erdhi i zoti i dyqanit aty e i thot Bruce-it 'ik mos tshof me ktu, sepse Meti eshte klienti im.'

Iku Bruce- pastaj.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Bruce pastaj filloi ta trajtonte me indiference Metin, edhe ky i fundit filloi ta interpretonte kete keq. Edhe u be nje si tip atmosfere e rende, deri sa pastaj Meti thot, 'po ky muti pse ben si i forte?'

edhe i kthehet bruce-it e i thot 'po e di ti qe une te shk..... rrobt ty?' edhe gyp ja plasi grusht edhe e hodhi Bruce-in nga karigja. Une u shkatrova se qeshuri. Bruce-i pastaj u cua ne kembe edhe nxorri pistoleten edhe donte ta vriste. U be vendi ***. Erdhi i zoti i dyqanit aty e i thot Bruce-it 'ik mos tshof me ktu, sepse Meti eshte klienti im.'

Aahahahahahahahahahhahahah artful je valute

ahahahahahahhahahahahhaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    kur po ikte Bruce-i, Metin po e mbanin nja dy te tjere edhe ky po bertiste. 'do te q. motren.... more vesh?' kurse sot e ksaj dite kur jep Tv-ja Bruce-in, Meti ja ben, 'kete shk... e kam rraf une'.

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anėtarėsuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    disa here, me e rrezikshjma ka qene kur kam qene duke udhetuar me nje shok dhe kemi bere aksident. Makina eshte rrotulluar dhe per fat te mire megjithse me shume rrezik kemi shpetuar me plagosje te lehta.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

Eshte me "rendesi", qe pas rreziqeve extreme, te tregohet, se cfar ka ndryshuar ne Ju?!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Po dhe se di si kam mbijetuar!! ndryshim ka shum ne qdo gje , duke filluar nga jeta qe jetojm sa e ēmuar eshte etj......

i/e regjistruar Maska e Gjilani2002
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    SUISS
    Postime
    68
    Komunizmit ja kemi pare sherrin edhe ne femijet. Duke qen se me 25. Maj ke ne ne Kosove fetsohej ditelindja e Titos ne kete dite solemne ateher, edhe pse per ne shqiptaret ishte gjithēka imponim, ne si nxenes duhej te dilnim per te pritur Stafeten qe kalonte ne ēdo kend te jugoslavise se atehershme. Mesuesi na tha qe neser duhet te gjithe te vime me lule dhe te pergaditur me ato shallin e kuqe prej pioneri dhe kur te kaloj skudarilja, se ciles i printe stafeta ne duhet te duartrokisnim dhe te hedhnim lulet mbi ta.

Ate pranvere nuk kishte shume lule ne malin aty afer dhe vendosem me ca shok te mi te shkonim me large, por as atje nuk kishte me bollek e ato qe ishin i gjenim kryesiht neper kaēuba. Ne nje kaēub un pash nje grumbull lulesh te bukura dhe sa kam zgjatur doren te kepus ato lule me kafshoi gjarperi gishtin tregues te dores se majte dhe iku. Helmi qe ai kishte len brenda ishte shume i rrezikshem e fillova te ndjej dhimbje te medha. Prkunder ndihmes se shokeve deri sa shkova ne shtepi gishti ishte mavijosur i teri dhe ishte ajur sa e ter dora. Menjiher ne emergjence me derguan dhe ata ka patur nje intervenim kirurgjikal urgjent e mjeket nuk e dinin se si do te behej puna dhe ishin ne dilema per te me derguar ne jashte Kosoves per ne Beograd.

Por pas 3 diteve filloi gradualisht dhimbjet filluan te pushojen pak por donin te me prenin doren qe te mos paraqiste rrezik per orgnet e brendshme. Une ne ate kohe kisha vetem 8 vjeq. Por nuk pranoja te me pritej dora se nuk mund ta paramendoja jeten pa njeren dore.
    Per fat te mire pas dy jav qendrimi une u kurova ndonese me eshte dashur nje periduh prej 3 muajsh qe te kurohem tersisht.
    Nuk them se kjo ka ndikuar dukeshm ne sjelljen time, por mund te theme se kur ballafaqohesh me ndonje rrezik qe mund te ndryshoj rrenjesisht menyren tende te jetuarit ateher eshte shume e logjikshme qe gjera te tilla len gjurme te pashlyeshme ne kujtesen tende e rrjedhimisht edhe ne sjlljen tende. Me nje jale nuk duket gjithēka si me pare.

Wow e paskam zgjat shume, por fakti qe ky rast me pat prekur ndoshta eshet treguesi me i mire se ēfar shenjash mund te len kso ngjarjesh qe edhe pas kaq shum vitesh une akoma i mbaj mend detalet, si te kish ndodhe dje..
    Tė gjithe jemi pergjegjės pėr tė bėrat dhe tė pabėrat.....

hallall Gjilani, e ke rrok dhe ketu eshte qellimi, nje Traume e tille ne femijeri edhe pse te ka lenduar, te fute shume thelle.....te ka ber me ndryshe se femijet tjer...

thx per mundimin..

artful, vazhdo tashti me "pasojat', cfar te ndryshoje, kjo situate ty?
    And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Gjith ato here.

1- Ne greqi duke ik malit.. me kan gjujt ushtaret grek me arme nga pas, me vershellenin plumbat pas qafe.. lol
    2- Po ne greqi dolen maskat edhe na grabiten, na moren gjithcka, edhe pastaj ma vune kallashin ne lule te ballit ( u drodha aty sinqerisht)
    3- Ne itali, kam rreshkit nga kati 3-te (i 4-t quhet duke perfshire edhe lokalet poshte) kam rene te nje dege peme (per fat)
    4 - Aksident me makine (skam qene un shofer) kur na ndiqnin carabinieret.. tmerr me sy kena pa.
    5- viti 1997 ka qene rrezik per te gjith, sju tregoj per kte..
    6 - ka raste te tjera plot, po sdo rri te shkruaj me gjate se u merzita..
    7 e la vita continua..
    E ke ndonje gje me vdekjen ti?Ca i ke bo mo,qe t'eshte qep kaq keq pas?
    Elegance is an attitude.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Sabiha Kasimati, gruaja e vetme ndėr 22 tė dėnuarit me vdekje
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 15-09-2022, 22:54
  2. Shqipėria: 3300 vdekje nė vit nga duhani
    Nga Hyllien nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-10-2009, 22:25
  3. Sadam Husein dėnohet me vdekje me varje nė litar
    Nga Davius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 14:51
  4. Emigrantėt, rrezik kombėtar pėr Greqinė?...
    Nga BOKE nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 16:49
  5. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •