Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    4-kur nuk rruhet
    Oh, ja dhe diçka tjeter qe m'i be leshrat e kokes tel nga tmerri. Femra qe shpenzon oreeeeee duke u ndrequr per ate takim e kur e takon me ne fund mbas tere larjeve, lyerjeve, lepirjeve, shkuljeve te flokeve me lloj-lloj kreherish, shtrirese flokesh,...mbas tere dyllit per te eliminuar cdo qime rebele nga trupi konfrontohesh me nje pasardhes te denje te Cheetah. E ne ate moment pyet veten se pse ke marre mundimin qofte te shkulesh leshrat e kembeve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 16-06-2008 më 10:51
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    Do doja te dija cfare nuk pelqeni ju femra dhe cfare pelqeni me teper te nje mashkull.
    Urrej.....
    mendjemadhesine,arrogancen,genjeshtren,mashtrimin, tradhetine,paragjykimin,dyshimin e gabuar,urrej "Don Zhuanet" dhe meshkujt qe luajne me zemren e nje femre,urrej ata qe jane te gatshem te "dashurojne" disa femra ne te njejten kohe,urrej debilet dhe njerezi pa pike kulture dhe sens romantizmi dhe urrej ata qe nuk pranojne kurre qe kane faj.Urrej keqberesit,llapazanet dhe njerezit qe shtiren!Urrej ata qe lozin me ndjenjen.

Pelqej...
    Dashurine,ngrohtesine,sentimentalizmin,besnikerine ,drejtesine,njeriun e kulturuar,bukurine e shpirtit,thjeshtesine,butesine,mashkullin qe eshte i zote te me bej te qesh,ate qe me ben te qaj me shakate e tij,embelsine,faljen,lulet nga dora e tij,poezite qe mund te me bej,deshira per te me bere te lumtur...
    Ky eshte mashkulli ideal per mua.
    "Carpe Diem"

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Urrej.....
    mendjemadhesine,arrogancen,genjeshtren,mashtrimin, tradhetine,paragjykimin,dyshimin e gabuar,urrej "Don Zhuanet" dhe meshkujt qe luajne me zemren e nje femre,urrej ata qe jane te gatshem te "dashurojne" disa femra ne te njejten kohe,urrej debilet dhe njerezi pa pike kulture dhe sens romantizmi dhe urrej ata qe nuk pranojne kurre qe kane faj.Urrej keqberesit,llapazanet dhe njerezit qe shtiren!Urrej ata qe lozin me ndjenjen.

Pelqej...
    Dashurine,ngrohtesine,sentimentalizmin,besnikerine ,drejtesine,njeriun e kulturuar,bukurine e shpirtit,thjeshtesine,butesine,mashkullin qe eshte i zote te me bej te qesh,ate qe me ben te qaj me shakate e tij,embelsine,faljen,lulet nga dora e tij,poezite qe mund te me bej,deshira per te me bere te lumtur...
    Ky eshte mashkulli ideal per mua.
    O DI_ANA jam ktu, jam ktu, i kam t'gjitha ato qe don ti(tash si menohem mire a thu m'del naj fije kohe per vete, se me ia plotsu te tana kto deshira DI-ANES m'duket se sme del koh as me flejt gjum, pale me nejt me shok, me ba naj loj futboll, biliardo, buling, pishin...mor mir kto, po me shku te puna a duhet se kur t'kthehem prej pune i lodhun duhet me zgjedh a me e ba me qesh, me shakate, embelsine,poezine time apo me pushu naj gjys ore per me harru stresin e lodhjen, prit e zot me u smur, kjo t'hidhka perjashta...jo, jo ma mir DI_ANA t'gjeje naj GEORGE CLUNEI tjeter, ose po, por me ni kusht, nigjoni tash ca i tham). DI_ANA n.q.se ti arrin me plotsu vetem ni kusht timin un pranoj qe t'bahem mashkulli ideal per ty. Kushti asht qe ti t'jesh shum e pasun, e un t'baj ca t'dush ti, se po spate lek moj DI_ANA duhet me i harru disa nga gjanat qe t'pelqejn e qe i sheh naper filma, e tapo knaqesh ma me pak.....Nje urraaaa per meshkujt...
    Ndryshuar për herë të fundit nga skender76 : 16-06-2008 më 19:48

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin
    O DI_ANA jam ktu, jam ktu, i kam t'gjitha ato qe don ti(tash si menohem mire a thu m'del naj fije kohe per vete, se me ia plotsu te tana kto deshira DI-ANES m'duket se sme del koh as me flejt gjum, pale me nejt me shok, me ba naj loj futboll, biliardo, buling, pishin...mor mir kto, po me shku te puna a duhet se kur t'kthehem prej pune i lodhun duhet me zgjedh a me e ba me qesh, me shakate, embelsine,poezine time apo me pushu naj gjys ore per me harru stresin e lodhjen, prit e zot me u smur, kjo t'hidhka perjashta...jo, jo ma mir DI_ANA t'gjeje naj GEORGE CLUNEI tjeter, ose po, por me ni kusht, nigjoni tash ca i tham). DI_ANA n.q.se ti arrin me plotsu vetem ni kusht timin un pranoj qe t'bahem mashkulli ideal per ty. Kushti asht qe ti t'jesh shum e pasun, e un t'baj ca t'dush ti, se po spate lek moj DI_ANA duhet me i harru disa nga gjanat qe t'pelqejn e qe i sheh naper filma, e tapo knaqesh ma me pak.....Nje urraaaa per meshkujt...
    Harrova te thoja te mashkulli ideal qe urreja analfabetet...me shpetoj kjo dreq!!Po gjithesesi i kisha futur ne nje kategori tjeter...
    Po te lexosh mire ato qe kam shkruar me siper,qe te gjitha ato permbledhin;Dashurine dhe shpirtin e njeriut...vetem me ato mund te arrijme lumturine dhe te kerkosh lumturine nuk ka nevoje te marresh shembull nga filmat,pasi me duket komplet normale!
    E dyta...te permbledhja ime nuk ka asgje anormale as te pamundur,ja qe me pelqen romantizmi dhe njeriu i drejte.
    E treta....Leket i kam per vete dhe nuk kam nevoje te blej nje "mashkull te tille".Leqe mesa po lexoj nuk i permbush fare keto te miat ti.
    E fundit....Nuk kerkova gje ne forum dhe ku e di ti qe se kam gjetur nje te tille?!

Ps....Lum si ajo qe do te bleje ty "se tapo t'kenaq ma me shum"!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 17-06-2008 më 08:55
    "Carpe Diem"

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Harrova te thoja te mashkulli ideal qe urreja analfabetet...me shpetoj kjo dreq!!Po gjithesesi i kisha futur ne nje kategori tjeter...
    Po te lexosh mire ato qe kam shkruar me siper,qe te gjitha ato permbledhin;Dashurine dhe shpirtin e njeriut...vetem me ato mund te arrijme lumturine dhe te kerkosh lumturine nuk ka nevoje te marresh shembull nga filmat,pasi me duket komplet normale!
    E dyta...te permbledhja ime nuk ka asgje anormale as te pamundur,ja qe me pelqen romantizmi dhe njeriu i drejte.
    E treta....Leket i kam per vete dhe nuk kam nevoje te blej nje "mashkull te tille".Leqe mesa po lexoj nuk i permbush fare keto te miat ti.
    E fundit....Nuk kerkova gje ne forum dhe ku e di ti qe se kam gjetur nje te tille?!

Ps....Lum si ajo qe do te bleje ty "se tapo t'kenaq ma me shum"!
    Piu...pi...piu..."e dyta, e treta, e fundit" a thu punon ne forcat e rendit se kjo kishte me shpjegu shum gjana.....Sa per "analfabetet" ma mir ta kishe "harru me e than" se ni goc me kaq pretendime si ti, nuk duhet me ofendu te tjeret, por ti je goc e squt e tapo kupton se ke ba gabim.....Por si "analfabet qe jam" po munohem me pa pak ket pergjigjen tane se mos gjej naj gabim......hehehe.....Atehere vazhdojm ti numrojm(meqe ty t'pelqete me i numru) Gabimi n°1: Dashuria s'ka lidhje me ato QE PELQEN APO URREN TI te nje mashkull, se ajo s'tmerr leje ty, kur dhe me ke ndoll(lind)......Gabimi i n°2: Ti e more shum personale, kur un tu pergjigja ne form shakaje....Gabimi n°3 dhe qe i kalon dy te paret: "ku e di ti qe se kam gjetur nje te tille?" ti ke ba ni pytje me ni pergjigje mrena!!!! Por po te ishte taman pytje un t'kisha than se as se di dhe as nuk me interson me e dit.......Nje urraaaa per meshkujt....

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Mendjemadhesia..........!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ca kan per mos te pelqyer meshkujt...i ka falur zoti lol

Tek natyra e njeriut ne pergjithesi nuk me pelqen genjeshtra dhe hipokrizia. Tek meshkujt meqe e do tema nuk me pelqen aroganca.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kur pijne shume alkool per te treguar burrerine gjoja, i URREJ, ti fusja ne burg te gjithe qe pijne
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    arroganca dhe ata qe filozofojne shume .

Ps. Infinity mos ndjell ters
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Ilovedead Maska e dalila
    Anëtarësuar
    13-11-2009
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    8
    Mendjemadhesia e arroganca,...kam njohur dikur nje person te tille aq mendjemadh arrogant e te sigurte ne vetvete saqe mendonte se te gjitha femrat i shtriheshin poshte kembeve...sinqerisht ta shpif nje mashkull i tille...
    fATI NGATERRON LETRAT DHE NE LUAJME...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nofka e cilit anetar iu pelqen me shume?
    Nga ABSOLUTE në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 14-01-2025, 11:47
  2. Ajo qe me pelqen tek ty.!
    Nga sweet_dreams në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 271
    Postimi i Fundit: 29-03-2009, 00:30
  3. Si të jesh një mashkull i suksesshëm?!
    Nga DI_ANA në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 245
    Postimi i Fundit: 02-05-2008, 18:46
  4. Atij/asaj i pelqen...
    Nga Silk në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 13:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •