Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 192
    Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Harrova te shtoj edhe nje gje. Kujdes kur permend Rumanine plako. Ne na ka mundur vetem njehere kurse juve jau ka çare pjeshken 5 here kur kishit akoma Kahnushin portjer.

Nejse ate qe e kane zili te gjithe e shajne dhe e pergojojne me shume. Ndryshe do rrinit te tema e Gjermanise e s'do lefnit kot ketu.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604
    Citim Postuar më parë nga cunimartum Lexo Postimin
    AIRON mos ma merr per ters plako po qafsh gjith mos jep ultimatume se kampionati s'ka filluar akoma. Hollanda beri vetem nje loje te bukur. Historikisht bejme futbollin me te bukur ne bote (bashke me Brazilin) po kupat i marrin te tjeret.

E drejte kjo. Mbrojtja dhe qendra e mesfushes mbetet thembra e akilit te Hollanda. Na prishe shume pune Van Bommel qe nuk merret vesh me Van Basten. Shpresojme qe me rikthimin e Robben dhe Van Persit ndeshjen tjeter te rritet kualiteti lojes. Ndoshta Heitinga do jete me i dobishem ne qender te mbrojtjes.
    Te shohim çdo te ndodhi se kampionati eshte akoma i gjate.
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Larguar Maska e cunimartum
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Duke mos na i tremb keta dojcat se i kena si ujet e paket
    Sa here i kam thene ketyre une po keta vazhdojne e me permendin kupat qe edhe ekipi me i shemtuar me lojen me te shemtuar qe kam pare ndonjehere ne jeten time e mori ne 2004. Nderkohe qe kur e mori Hollanda ne 88 golat dhe lojerat e asaj kupe kane ngelur ne histori dhe te gjithe komentatoret kur flasin per ate kupe emocionohen. Kur u flet per loje te bukur te flasin per kupa, dhe pastaj shajne Italine ... lol Hej medet ky muhabet i tha ...
    Nejse ...

Me sa mu duk mua Engelaar dhe De Jong funksionojne shume mire si mesfushor shkatarrus ndersa Mathijsen s'eshte dhe aq efektiv sa Heitiga por ky lloj formacioni me pelqeu goxha.
    Edhe pse e kam shume qef lojen e Van Persit them se eshte me mire te fillohet me Nistelrooyin pasi eshte unik si pyke ne sulm, dhe apostafat per ekipe qe nuk cahen kollaj tip Italie apo France, sidomos duke qene se ka Van Der Vart dhe Sneider qe e mbeshtesin dhe qe te dy mund te infilrtojne ose pasojne mire.
    Kuyt nga ana tjeter eshte rrangall dhe e shemton i cike lojen por lufton me shpirt dhe mbeshtet si De Jong ne shkatarrim ashtu edhe Van der Vart ne ndertim aksionesh dhe duke qene se eshte i shpejte aksionet i dalin te lezetshme keshtu qe Kuyt s'duhet levizur qe aty.
    Sneider eshte i pazevendesueshem dhe loz mire nga e majta por loz akoma me mire ne qender keshtu qe e vetmja menyre per te futur Robben do ishte sikur te levizej Sneider ne qender dhe te futej Robben majtas qe do te thoshte qe Kuyt do ikte qe aty, dhe me francen nje gje e tille s'do ishte mire per mendimin tim ama them se do e shkatarronte totalisht Rumanine.
    Gjithashtu Van Persie nuk eshte gje per pyke. E kam ndjekur shume me Arsenal (Arsenali i ngjan disi lojes se Ajaxit prandaj me pelqen) dhe sa here eshte futur si pyke ka bere shume pak. Van Persie eshte lojtar qe e mban kollaj topin neper kembe dhe ecen dhe duke qene qe gjithashtu goditjet i ka predhe pozicioni me i mire eshte serisht krahu i majte ku ishte Sneider ose i djathti ku ishte Kuyt role qe une s'do ta vija te pakten me Francen. Pyke vetem per te zevendesuar Nistelroyin si me Italine s'eshte keq.

Kete vit c'do gje pervec finales do me duket deshtim.
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667
    ...i qelben pompejsat! Kjo me mjaftoi me shume se cdo kupe e qindvjecarit te ardhshem!

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Harrova te shtoj edhe nje gje. Kujdes kur permend Rumanine plako. Ne na ka mundur vetem njehere kurse juve jau ka çare pjeshken 5 here kur kishit akoma Kahnushin portjer.
    Me ate rumanine ua kam shume friken.
    Them se nuk ishte rastesi qe nga 6 pike rumania u mori 4. Mendoj qe nuk ishte rastesi qe ju la ne vend te dyte ne grup...Por, prap kur mendoj qe kjo holland i futi 3 gola italise dhe mos ta zbertheje dhe rumanine...me duket e pamundur.

Nejse mo...te shkoje si te shkoje. Po neser c`eshte e drejta ua kam friken seriozisht. Do ju mbys franca keq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga KOKASHTA : 12-06-2008 më 19:24
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Me ate rumanine ua kam shume frike.
    Them se nuk ishte rastesi qe nga 6 pike rumania u mori 4. Mendoj qe nuk ishte rastesi qe ju la ne vend te dyte ne grup...Por, prap kur mendoj qe kjo holland i futi 3 gola italise dhe mos ta zbertheje dhe rumanine...me duket e pamundur.

Nejse mo...te shkoje si te shkoje. Po neser c`eshte e drejta ua kam friken seriozisht. Do ju mbys franca keq.
    hahahaha si je mir?

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    a ju kujtohet xhoni rep (shqip)apo zofi 40m

Ma®seli Maska e JaCk_DaniELs
    Anëtarësuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    As Vet Se Di
    Postime
    923
    Hollanda e meriton me u kualifiku

Me ate loje qe benen kunder Italis tregoj qe eshte nje ekip shum i mire.
    E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....

Hollanda smerito as i gjo...neser ka me honger derrin maç nga France dhe pas ca ditesh nga Rumania. Mos shifni se e nenvlersoi neshjen Italia....

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Pershendetje Tulipanet!

Vetem per ju u futa tu pershendesja, sidomos kta qe njof, Cuni Martum, Deus (nuk e di futet ktu akoma apo jo, edhe ca te tjere qe se di jane me apo jo.

Te jeni krenar per kete Hollande qe ka ndertuar van Basten. Rralle here vijne ekipe si ajo Hollande me Italine.

Ne kete Euro kemi hedhur vetem hapin e pare (me nje perdhunim te Italise alla Hollandeze) dhe duhet te rrime me kembe ne toke. Kete rradhe pervec lojes se bukur Hollandezet kane prur edhe me nji qendrim kampionesh edhe nji sjellje te vertet profesionale dhe me mentalitet komplet tjeter.

Eshte nje grup lojtaresh qe ulen e hane te 23 bashke, plus trajneret. Eshte nji ekip i vertet ne te gjithe kuptimin e fjales. Asgje si mungon per sukses, megjithate cdo gje ja leme fushes se blerte. Llafet e shumta jane fukarallek.

Neser na pret nji sfide me e forte se me Italiant. Ne si tifoza fanatik e duam perseri nji ndeshje si me Italine, por mos harrojme qe ajo seshte gjithmone e mundur.

Urime Hollandes, edhe na i gezoft zemrat gjithmone si me Italine.
    HOLLAND...

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shqiptarët në Hollandë
    Nga Rrap Cungu në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 311
    Postimi i Fundit: 13-06-2017, 10:11
  2. Kopshtet dhe lulishtet tona!
    Nga sam1r në forumin Albumi fotografik
    Përgjigje: 163
    Postimi i Fundit: 19-06-2011, 07:54
  3. Marco Van Basten, trajneri i ri i Hollandës!
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 29-09-2007, 02:51
  4. Tifozat e Hollandës!
    Nga cunimartum në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 03:42
  5. Tulipanët e Hollandës, Euro 2004
    Nga DeuS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 19-08-2005, 19:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •