Ne vendin e tulipaneve nuk e ka çdokush privilegjin me jetu![]()
Ne vendin e tulipaneve nuk e ka çdokush privilegjin me jetu![]()
Bëra një ndarje të shkrimeve pasi ishin bashkuar temat dhe postimet e Euro 2004 me temat dhe postimet e Euro 2008.
Si e kemi syrin për sot? Sa gola? Se nuk na rrihet pa vënë ndonjë skedinë![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Vër Sneijder të shënojë gol dhe po fitove më ke borxh i birrë.
Ezekiel 25-17.
Ndryshuar për herë të fundit nga milanistja_el : 21-06-2008 më 10:37 Arsyeja: Kisha harru emrin e Rusise :p
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Presim tulipilin e hollandes ne finale si embelsira per ne fund![]()
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Hollanda sot perdhunon Rusine.4-1...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nese hollanda vazhdon te luaje si pjesen e pare... Me mire fikni Tv edhe futjani gjumit, se pas 45 minutash loje do jeni te skualifikuar.
Ishalla Van Basten ben dicka pjesen e dyte, se pjesen e pare qe totalisht Hollande zhgenjyese.
Ishalla, po mos fluturoni kot! Se ndeshja po flet per Rusine deri tani.Hollanda sot perdhunon Rusine.4-1
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Duhet të ndërrojë Buhlaruzin mer se i ka vdek fmija.
Edhe të vendosë Van Persin në fushë. Mund të duhet të ndërrojë dhe skemën se nuk po kapin top me këmbë mesfushorët fantazistë.
Po të hapet loja (që normalisht do hapet) kemi për ta marrë. Nëse jo i jewish zombie e di.
Ezekiel 25-17.
go rusia. beautiful game
skon gjo hollandezet.
no glove no love
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt