pershendetje te gjitheve
s'kam cfare ti shtoj asaj qe ke shkruar Daniel Maker
shkurt e sakte
pershendetje te gjitheve
s'kam cfare ti shtoj asaj qe ke shkruar Daniel Maker
shkurt e sakte
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Kjo eshte faze kalimtare. Berluskoni fitoi fale ketyre njerezve qe jane shtuar,keshtu qe do u jape ca litar para se ta terheqe prape. Berluska perfaqeson interesat e aristokracise keshtu qe emigrantet i duhen,prandaj kjo faze i duhet per te thene qe e mbajta fjalen por kur ta shtrengoje prape do i thote elektoratit qe sna do europa keshtu,prandaj skam ca bej. Keshtu elektoratin se humb.
Fatkeqesia e Italise eshte se nuk ka zhvillim dhe fajtoret sipas tyre jane emigrantet. Kjo injorance ekonomike nuk eshte e re ne boten moderne. Nuk i bie dot gomarit ,prandaj i bie samarit.
Nga ana tjeter me pelqen cik racizem nga ana e taljoneve,qe ta bejne italine vend te paqendrueshem per nje pjese te emigranteve qe duan te ngulen pergjithmone,keshtu do kthehen ne shqiperi te punojne per vendin e tyre. Ja kjo familja paska para perderisa ka blere nje shtepi. Me ato leke mund te bleje nje shtepi e te hape fare mire nje aktivitet ne shqiperi.
Zoti na ruajt nga globalizmi spiritual.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Hyj Njeriu, ti sikur je nje nga me te flaktet ne forum kur vjen puna per racizmin qe shfaqin greket kunder shqiptareve ne Greqi. Si eshte puna keshtu qe racizmi taljon te pelqeka? Apo se eshte taljon?nga Hyj Njeriu
Nga ana tjeter me pelqen cik racizem nga ana e taljoneve,qe ta bejne italine vend te paqendrueshem per nje pjese te emigranteve qe duan te ngulen pergjithmone,keshtu do kthehen ne shqiperi te punojne per vendin e tyre. Ja kjo familja paska para perderisa ka blere nje shtepi. Me ato leke mund te bleje nje shtepi e te hape fare mire nje aktivitet ne shqiperi.
Llogjike sklleverish ndeshet ne kete teme. Kur italianet thone "Albanesi di m...." i thone te gjitheve e kush e leshon nga goja pergjithesimin eshte racist. Dhe kur e thone, e thone dhe kunder juve te tjereve qe nuk benin gjesend e jeni shtetas normale e deri model.
Italianet jan mbajtur si evgjite ne gjith boten.
Kur behet jevgu te shese pordhe mjere ai qe i bie ne dore.
Mjerë ai që është në hall si puna e shqiptarve që shkojnë emigrantë nëpër botë, se pavarësisht kujt i bie në dorë, ka për të të shfrytëzuar.
Italianet nuk jan evgjite sic thua ti po jan njerezit me humaner qe un njof...mir ja u ben berluska ti marri dhe ti shduki te gjith keta harbuter qe ngelen duke vjedh duke perdhunu e duke vra...80 perqind e te gjith krimeve i bejn klandestinet ..jevgjit rumunet jan me te shumtet e ne shqiptaret jemi te gjith ne rregull e italiani se ka me ne ...jan marokinet qe te hedhin plerat nga dritarja ne kok ke frik te shkosh me femijet tek nje park se i ke te gjith ulur neper stola te dehur ..jevgjitet ngelen duke vjedhur ...rumunet duke perdhunuar e duke vrar..ska me car te bej italiani i shkret ,esht llogjike qe nje njeri kur vjen ne shtepin time duhet te respektoj rregullat e mia se ndryshe del per ***** per jasht
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
Se besoj te jet Italia dicka me keq se Greqia , greket jan racistat me te medhej ne Europ
Shqiperi eshte edhe Cameria
Ndryshuar për herë të fundit nga Lady Oscar : 10-06-2008 më 08:14
Të përgjigjen kanë të drejtë të gjithë ata që në njërën apo tjetrën mënyrë janë të ndikuar nga rrethana të ngajshme apo që janë shqiptar me nacionalitet kudo që gjinden ata.
Pastaj, ishte mjaft vështirë të kuptoja se për çfarë shkruaje më lartë.
As unë nuk pajtohem që të shkojmë në vendet tjera dhe të merremi me aktivitete
joligjore për të bërë sa më shumë para. Dhe në asnjë mënyrë nuk e arsyetoj një veprim të tillë që në fund të fundit edhe vet atyre e edhe neve si bashkëkombas vetëm të këqija na kanë sjellur dhe na sjellin, por nuk i arsyetoj as ata që i sulmojnë njerëzit në shtëpitë e tyre pa marrë parasysh se çfar nacionaliteti janë ata. Nëse ata e kanë të rregulluar ligjërisht qëndrimin e tyre në Itali apo kudo tjetër përderisa ti respektojnë ligjet e atij shteti dhe paguajnë taksat sikur të gjithë qytetarët tjerë ata duhet ti gëzojnë edhe të drejtat qytetare në atë shtet. Se qytetarët nuk kanë vetëm obligime por edhe të drejta që i gëzojnë.
Në asnjë mënyrë nuk e arsyetoj reagimin e italianëve ndaj familjes shqiptare, për më shumë që janë sulmuar në shtëpi të tyre, dhe nuk i arsyetoj as karabinierët të cilët janë aty për të garantuar qetësinë e të gjithë qytetarëve e jo për të vendosur se cili qytetar cilit rang i takon.
Krijoni Kontakt