Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 126
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Mos u merr me mua drejtperdrejt, mbase kam te dashur e s'dua te tradhtoj.
    ti qeke dhe ne Suedi.
    ē'far koiēidence.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Jo dardhe me mjolt

ki eshte qiriegji
    U la la Mon Cheri , ke fillu me i njoft shum kta se sma ben goja ta them ate llafe qe ke thon ti ..
    Lol

Mos u merr me mua drejtperdrejt, mbase kam te dashur e s'dua te tradhtoj.

Ok po merrem indirekt pra , po se ke te dashur ti sdo fle gjum un , pika more un burrin 2 m do e tradhtoj me ty se shef , po shendoshem ka deshira tepert ...

ha ha ha

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Po do thoni se vetem germa jane,.
    Mos u kapni te kjo shprehje "vetem germa jane" se po te jete ashtu, edhe fjalet vetem fjale jane, edhe hoteli - hotel eshte, ska asgje per tu habit. Me germa ajo e shkruan fjalen Te Dua, apo fjalen kam qejf te bejm cybersex etj etj, ca na qenka kjo? Apo vetem germa na qenkan!? Jo or jo, kto jan mendimet e personit qe shkruan ato fjale ne kompjuter. Nuk e detyron njeri te dale edhe te flirtoje me te tjere forumeve apo chateve, se kshu niset, chat/forum/nr cel / takim per kafe/ edhe o burra Hotel apo Motel. Ja pra nga kto germa nisi gjithcka!! Tradheti eshte, edhe pike. Mos respektim i personit qe je lidh, ofendim.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin

Ok po merrem indirekt pra , po se ke te dashur ti sdo fle gjum un , pika more un burrin 2 m do e tradhtoj me ty se shef , po shendoshem ka deshira tepert ...

ha ha ha
    Dorezohem, fitove. Te lumt!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    WAL,

Fute ne thesin me gjemba, dhe coje tek gabelt, per t'i msu ca o ajo gjoja ,...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    ta egzagjerojm pak
    te thot i fejumi jot ne per forume qe frekuenton me vite gocave qe jan aty o zemer vdeksha un per ty,ose kur do takohemi,ose ndiz nje here kam ne msn te tregoj nje gje ste ben pershtypje me fal??
    ose te jet ne pe chat dhe ti mos ta dis fare pershembull qe ben at gje?
    I dashuri im dhe une kemi aq kulture sa te dallojme cpo ndodh mes nesh dhe passa tempos forumore. Megjithese ai eshte gati 8 vjet me i madh se une dhe eshte me serioz se une, nuk besoj se do ii thoshte dikujt as per shaka te tilla fjale. Por dhe nese ia thote me shaka ose per te me provokuar mua(po supozoj) sigurisht qe do e kuptoj dhe thjesht sdo ta bej veten para tij. Nese e tepron ka dhe kthim prapa qe do te thote te ike nga ka ardhur. Me pak fjale llogjikisht mendoj se eshte nje sjellje kalamani te behesh zheloze pas disa germave dhe ketu te kuptojme te ndajme shakane nga loja apo e verteta.
    As ai dhe as une nuk futemi ndonjehere ne chat. Madje as me njeri tjetrin nuk flasim ne chat. Kemi tel,sms,etj.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Mos u kapni te kjo shprehje "vetem germa jane" se po te jete ashtu, edhe fjalet vetem fjale jane, edhe hoteli - hotel eshte, ska asgje per tu habit. Me germa ajo e shkruan fjalen Te Dua, apo fjalen kam qejf te bejm cybersex etj etj, ca na qenka kjo? Apo vetem germa na qenkan!? Jo or jo, kto jan mendimet e personit qe shkruan ato fjale ne kompjuter. Nuk e detyron njeri te dale edhe te flirtoje me te tjere forumeve apo chateve, se kshu niset, chat/forum/nr cel / takim per kafe/ edhe o burra Hotel apo Motel. Ja pra nga kto germa nisi gjithcka!! Tradheti eshte, edhe pike. Mos respektim i personit qe je lidh, ofendim.
    sa frik e kam ket xhaxhin ktu..ncehet shpejt dhe kur i vin 12 minutat ma mir mos ta ngacmosh!!
    peace&love uncle
    mos luj se sta quj

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    sa frik e kam ket xhaxhin ktu..ncehet shpejt dhe kur i vin 12 minutat ma mir mos ta ngacmosh!!
    peace&love uncle
    Lexo dhe meso, te keqen xhaxhi. Se ndryshe nuk ecen para ne jete.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Mos u shkri fare. Nese ti do dalesh ne kamer te hapesh shalet me dike tjeter, normale qe eshte tradheti. Ti thuash dikujt te dua etj etj, eshte tradheti. Nuk ka jo ngriva jo shkriva ktu!
    Sa fjalor te pasur qe paske. Me kete qe ke thene I vure kapakun une.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Un sbej luft me u dorzu ti , por di te vej garthin ke thana aty ku du ene te leroj aty ku du po gjithmon pa e tepruar .
    Se asnje sme ruan dot as burri e asnje ...

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    WAL,

Fute ne thesin me gjemba, dhe coje tek gabelt, per t'i msu ca o ajo gjoja ,...lol

Ta lej ty ne dor , se me ra ne dor time papappa ska gabel qe e merr ne dorzim ha ha ha..

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •