Close
Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 126
    ***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    na paske hap i tem....te isha une dhe burri im ketu shkruante te puc etj qe ke shkruajtur me siper mua nuk do me pelqente hic fare dhe po nuk ja vuri shume keto gjera por jo ore do i beja namin cfare jan keto gjera se edi qe dhe ati nuk do i pelqente...
    ey na thuj pak me pse e ke hap te ka bo nomin e fejumja e?
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Citim Postuar mė parė nga xhuliana Lexo Postimin
    Qe te hynte ne chat nuk bohet fjale, nuk do ta duroja fare,pasi e dime shume mire se ne chat njerezit i shtrohen muhabetit nga rrenjet, normal se po te rrish duke folur me tjetren me ore te tera dihen si perfundojne muhabetet se ske me ca muhabeti te besh me shoqen virtuale per 2 ore radhazi.
    Neper forume ne pergjithsi nese do ti bente lajka te tjerave...do i fluturonte computeri me gjith monitor ne koke.

hahhahahaahahaa

U just maked my day..
    Koha kalon, kujtimet i tret...

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    na paske hap i tem....te isha une dhe burri im ketu shkruante te puc etj qe ke shkruajtur me siper mua nuk do me pelqente hic fare dhe po nuk ja vuri shume keto gjera por jo ore do i beja namin cfare jan keto gjera se edi qe dhe ati nuk do i pelqente...
    ey na thuj pak me pse e ke hap te ka bo nomin e fejumja e?
    ej na flliqe mi..
    jo mi jo ska bo gje ajo se eshte e mire fare!nuk eshte tip chatash..
    thjesht me erdhi kshu..shum vajza ktu flasin(edhe ti) dhe po menoja te isha un aji fejumi ca do boja!!po mir them se ktu nuk eshte kaluar asnje kufi deri sa vetem llafe jan pa keqkuptim dhe ashtu si dalin ashtu vdesin ne forum se skam ndegju gjera si te puth ose te kam xhan o kto budallalliqe tjera qe mund te thot nje njeri qe me nje ane ka burrin dhe pastaj ja shpreh tjerve neper forume si me qen loj..mendimi im..
    mos luj se sta quj

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ajo se ka mendjen te ty por e ka tek dikush tjeter, tradhetia virtuale eshte njelloj si ajo virtuale.
    Me shkrive. Ma thuaj pak ku qendron diferenca midis tradhetise virtuale dhe asaj si virtuale.

Ps. Nuk e kuptoj as tradhetine virtuale por do perpiqem te bej me te miren per ta kuptuar. Nuk e kuptoj cfare xhelozie mund te linde nga disa germa.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Me shkrive. Ma thuaj pak ku qendron diferenca midis tradhetise virtuale dhe asaj si virtuale.

Ps. Nuk e kuptoj as tradhetine virtuale por do perpiqem te bej me te miren per ta kuptuar. Nuk e kuptoj cfare xhelozie mund te linde nga disa germa.
    ta egzagjerojm pak
    te thot i fejumi jot ne per forume qe frekuenton me vite gocave qe jan aty o zemer vdeksha un per ty,ose kur do takohemi,ose ndiz nje here kam ne msn te tregoj nje gje ste ben pershtypje me fal??
    ose te jet ne pe chat dhe ti mos ta dis fare pershembull qe ben at gje?
    mos luj se sta quj

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    hap ket tem un si cun pas bisedimeve ne ket forum me disa vajza shqiptare te nderuar sigurisht po me lindi kjo pikpytje e egsagjerume se nuk me kan ndodhur kti gjera ne forumin..

mund te quhet "tradhtim" te lexoni ne per forume o chat partnerin e juaj qe tallet me vajzat\cunat e tjere duke then llafe pershembull te kam xhan,te puth anej ktej dhe gjera tilla?
    a po pershembull e dini me ca merret dhe jan thjesht shaka qe si veni vesh shum?po sikur mos ta dinit se ca bon?

po sikur te jet shkruajtur ne forume partneri me fotot e tij dhe cdo cun\goc mund ti komentoj,eshte nje gje qe mundet te duroni?

diskutim te mbar

Ndoshta tradheti nuk quhet...por nese u thot te tjerave gjera te tilla eshte mungesh respekti.
    Nese lejon, respekti eshte nje nga gjerat me te rendesishme ne nje raport.
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga Daniel Maker Lexo Postimin
    ej na flliqe mi..
    jo mi jo ska bo gje ajo se eshte e mire fare!nuk eshte tip chatash..
    thjesht me erdhi kshu..shum vajza ktu flasin(edhe ti) dhe po menoja te isha un aji fejumi ca do boja!!po mir them se ktu nuk eshte kaluar asnje kufi deri sa vetem llafe jan pa keqkuptim dhe ashtu si dalin ashtu vdesin ne forum se skam ndegju gjera si te puth ose te kam xhan o kto budallalliqe tjera qe mund te thot nje njeri qe me nje ane ka burrin dhe pastaj ja shpreh tjerve neper forume si me qen loj..mendimi im..
    per mendimin tim nuk ka gje te keqe kur shkruajne sepse une ketu shkruaje me burra gra goca cuna cfare te jet thesht bizedoj dhe nuk ka as edhe nji gje te keqe sepse mos te ishte e mire nuk do shkruja ketu fare ose nuk do hyja hic....
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Perderisa vetem poston mendimet e veta dhe nuk merret privat me anetaret (meshkuj), nuk do thosha se me tradhton.

-Ka nga ato/ata qe merren personalisht edhe me anetaret (permes MP), por as kjo s'do te thot se ajo/ai tradhton, meqe disa vetem duan te sqarohen me gjeresisht rreth nje teme (ngase neper tema s'lejohet chit-chat, qoft nje urim apo falenderim).

Pooooooooooor, ne rast se ai/ajo kontakton permes MP per te vetmin qellim, ngaqe e pelqen personalitetin & mentalitetin e tij ne te shkruar (ndonjeri u duket terheqes ndaj dhe duan te din me shum per te, pra tejkalojn ne nje faz tjeter - drejt tradhtis), ngelen pa gjum duke u menduar; "kush mund te jet??", "vall si duket??", "t'i kerkoj MSN apo jo??", etj.. etj..

Kshu qe, teresisht varet nga personi ne fjal.

Un me kembengulje e them se shumica e vajzave jan porsi femijet - shum shpejt i mashtron vec nese pak u premton. Edhe, po qe se tjetri u duket me i interesant sesa ti, teresisht harrojn se po ashtu edhe vet ti ishe dikur per te. S'duan t'ia din se c'i pret ne te ardhmen.

Andaj, un me timen kemi ren n'dakord, se nga ai moment qe nderrojm unazat; MSN (vetem me te afermit e saj nga Shqiperia, qe edhe un i njoh), CHAT dhe FORUM, do te zhduken!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin

Nese s'gabohem, Apollyon , sigurisht ka dashur te thoshte "...tradhtia virtuale eshte njelloj si ajo virtuale..." (...si ajo ne boten aktuale).
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Mua do me bezdiste me siguri sikur e dashura ime te flirtonte ne chat ose forum.
    Po do thoni se vetem germa jane, sigurisht, por kjo thjesht do tregonte mungese respekti ndaj meje, dhe mungese interesimi, sepse nese nje njeri ka afer nje person qe e do dhe e respekton, nese ndjen nevojen te flirtoje ne virtual me siguri do te thote qe ai/ajo qe ka ne krah nuk i mjafton.
    Keshtu qe tradheti nuk do i thoja, por me siguri nuk do rrija indiferent ndaj nje akti te tille, do e vija thellesisht ne dyshim ate qe ajo ndjen per mua.

Faqja 2 prej 13 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •