Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131

Miqsia PDSH - sllave

Ja u ben ca ore prej kur PDSH po feston fitoren e VMRO-se , un spo mundem ta duroj gezimin e antarve te Vmro-se te cilet poashtu gezohen qe prap dot jen ne qeveri me miqt strategjik te PDSH-se , te cilet sic thojn , Menduh Thaci flet slavo-maqedonisht dhe ua repsketon shtetin dhe gjuhen. Dhe se shumica e shqiptarve gjoja se e paskan votu PDSH-ne dhe se shumica e shqiptarve qenkan per bashkjetes me sllavet.
    Oj shqipe , ju lus edhe njeher mjaft u mashtruat me ket parti sllave , se ajo don te paraqitet parti demokratike shqiptare , por sesht shqiptare , e aq me pak nacionaliste , sepse nacionalistet e VMRO-se smunden te jen partner me nacionalistin shqiptar , sepse nacionalisti shqiptar non stop kerkon te drejtat e shqiptarve , kerkon federalizim , kerkon gjuhen shqipe , flamurin .... e nese kerkon kto gjera ateher sllavet smunden tet dojn per mik . Kjo don te thot se PDSH esht parti vazale dhe esht vetem vegel e nacionalisteve sllavo-maqedon per te nxi dhe shkatrru shqiptaret.
    Hajde ju lus edhe njeher , per hire te gjakut shqiptar , mos votoni PDsh-ne , sepse dot na shkatrrojn. Ju lus edhe njeher ndaluni mendoni , se demi dot jet i pakompensueshem.
    Mos u beni pjes e tradhtis.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Zgjedhjet mbaruan, radhes tjeter do te votojme kunder PDSH (sigurt edhe at hahahahah)
    Sui generis

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anėtarėsuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    PDSH-ja ka festu edhe atehere kur ka humb, mos flasim qe ska fitu asnjehere
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    Po tash mu kujtua dicka , Pavle Trajanovi thonte Menduh Thaci esht krijes e serbve dhe tash kur mu kujtua , nje serb , poashtu ka qen kriminel , diktator dhe humbes.
    Ky person humbi shum luftra , Sloveni , Kroaci , Bosnje , Kosov , Nato bombardimin , mirpo e ka pas nje veti , qe vetem serbet e kan , e ajo esht FESTIMI I HUMBJEVE.
    Serbet festojn edhe humbjen e betejes se Kosoves , pra ajo beteja me Turqin ne shekullin 14-15.
    A dot thot se Menduh Thaci e ka shkollen e njejt si te Milloshit dhe te serbve tjer , e ajo esht FESTIMI I HUMBJEVE ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    jo vetem thaci por edhe besniket e tij,sec mu kujtua nje poezi e Fan Nolit te cilen do ta posteoj me poshte.

KRISHTI ME KAMXHIKUN

Nė kėshtjellė t'atdheut, nė tempull tė fesė
    Janė shtruar sarafėt') pa shpirt e pa besė,
    Tregėtojn' e gėnjejnė, rrėmbejn' e sfrutojnė,
    Thon' ashtu Israelin e mbrojn' e shpėtojnė.

Shtrembėrojnė kanunet, i marrin nė dorė,
    Dhe shkėlqejnė nė kish' e nė fron me kurorė,
    Vegjėlia(lexo perkrahesit e Thacit ne kete Forum) pėr ta batėrdisen dhe vriten
    Dhe kėshtu parasitėt gjakpirės po rriten.

Tradhėtori dinak, hipokrit e kusar
    Na u ngrit gjer nė kulm, dhe u-bė kryetar;
    Nėnė zgjedhėn besnikėt pėr vdekje lėngojnė,
    Se mėkat dhe mallkim kryengritjen kujtojnė.

Ēdo i shenjt' ideal, ēdo shtėpi Perėndie
    Ishte bėrė dyqan dhe pazar tregėtie:
    Kush fitonte mė tepėr, ay ishte usta,
    Dhe kush nukė plaēkitte ish krejt budalla.

Kur e pa kėtė zi dhe kėtė erėsirė,
    Krisht' i ėmbėl u-ndes dhe u-bė i vėshtirė:
    Me kamēik e me fshikull sarafėt i dboj,
    Dhe nga larot gjakpirės atdhen' e shpėtoj.

Dhe Shėn Pjetr' i gėzuar ahere i tha:
    "Ja tani e ke nisur tamam, or usta!
    Me kėrbaē e me shpatė mi ne mbretėro,
    Dhe me forc' e pahir na ēliro, na shpėto."

"Je gabuar, o Krisht, qė u ke predikuar,
    Se tė marrėt, tė shurdhėrit s'kanė dėgjuar;
    Ndreq kurrizin mė parė, pastaj ndriēo trurin.
    Se shpirt-robi s'ēlirohet askurrė pa drurin."

Jesu Krishti s' dėgjoj, dhe s'e mori vesh mikun.
    Dhe me lot i penduar e hodhi kamēikun,
    Dhe i tha: "S'e ka fajin kurrizi, po truri,
    Se lirin' e sjell drita e mėndjes, jo druri."

"Merr-e prapė kamēikun, Shėn Pjetri u- pėrgjeq,
    Se pėrndryshe kjo punė na del mos mė keq.
    Pėrkėdhel' u kurrizin dhe do t'tė besojnė,
    Vraj-i, shtypi, dhe shtrydhi, dhe do t'adhurojnė".

Jesu Krishti s'dėgjoj, dhe s'e mori vesh mikun.
    Dhe s'u-unj pėrsėri qė ta merrte kamēikun:
    Dhe e kapnė kamēikun sarafėt pėr fenė,
    Dhe e shėmpnė ēlironjėsin, fen' e atdhenė.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Hajde ju lus edhe njeher , per hire te gjakut shqiptar , mos votoni PDsh-ne , sepse dot na shkatrrojn. Ju lus edhe njeher ndaluni mendoni , se demi dot jet i pakompensueshem.
    Mos u beni pjes e tradhtis.
    Renea
    Thirrja MOS VOTONI PDSH-ne eshte e pavend, sepse nje numer shume i vogel i qytetareve te Tetoves me rrethine e votojne me vetedije te plote Partine e Menduhit. Aktiviste te Menduhit gjate dites se zgjedhjeve kane mbushur kutite. Une per vete kam plotesuar 25 nga gjithsejt 80 verejtje, per parregullsi ne 80 vendvotime ku Bashkimi Demokratik Shqiptar ka patur vezhgues. BDSH kerkoi nga vezhguesit te largohen nga cdo vendvotim ku konstatohet mbushje kutish.
    Lutja do ishte: Mos i vidhni votat e popullit sepse nuk e meritoni ta udhehiqni dike qe s'ju jep besimin per ta udhehequr

Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    E pra e
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

USAlbania
    Anėtarėsuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Renea
    Thirrja MOS VOTONI PDSH-ne eshte e pavend, sepse nje numer shume i vogel i qytetareve te Tetoves me rrethine e votojne me vetedije te plote Partine e Menduhit. Aktiviste te Menduhit gjate dites se zgjedhjeve kane mbushur kutite. Une per vete kam plotesuar 25 nga gjithsejt 80 verejtje, per parregullsi ne 80 vendvotime ku Bashkimi Demokratik Shqiptar ka patur vezhgues. BDSH kerkoi nga vezhguesit te largohen nga cdo vendvotim ku konstatohet mbushje kutish.
    Lutja do ishte: Mos i vidhni votat e popullit sepse nuk e meritoni ta udhehiqni dike qe s'ju jep besimin per ta udhehequr

E pra e
    Sedi si po mer guximin te flasish keshtu kur une ne Tetove nuk kam pare asnje flamur te BDI-se asnje poster te BDI-se asnje shtab te BDI-se .
    Une ne Tetove kam pare 30.000 simpatizant ne mitingun e fundit te PDSHse

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Coca-Cola Lexo Postimin
    Sedi si po mer guximin te flasish keshtu kur une ne Tetove nuk kam pare asnje flamur te BDI-se asnje poster te BDI-se asnje shtab te BDI-se .
    Une ne Tetove kam pare 30.000 simpatizant ne mitingun e fundit te PDSHse

Flamujt e BDI-se kane qene te varur gjithandej neper bulevardet kryesore te Tetoves, por nje mengjes i gjeten per toke.

Posterat e BDI-se jane ne shume billborde, biles ne qender te qytetit dy-tre here ia kane hequr nje poster nga "Kulla", dhe ia kane mbishkruar disa postera neper gjithe qytetin. Nje e ke fare afer qendres kulturore.

Shtabet e BDI-se kane ekzistuar neper qytet, sepse s'kishte si te sulmoheshin me plumba naten nese nuk ekzistonin. Thjeshte nuk paske dale shpesh ne Tetove.

Sa autobuze ke pare te parkuar nga UEJL deri tek Unaza? Sa autobuze ke pare te parkuar tek pronat e Menduhit (VERO, qendra sportive)? Sa furgone me njerez kane ardhur nga gjithandej Maqedonise. Sa vetura? Eshte e bukur kjo fotografia e qendres se qytetit, por do ishte me e bukur sikur te tregonit ketu dhe numrin e autobuzeve qe kane ardhur ne Tetove per te marre pjese ne mitingun e Partise se Menduhit. Shto ketu dhe shkijet e DPMNE-se qe kane qene te detyruar te marrin pejse. Biles jane rrahur mes njeri tjetrit ne komitetin qendror te DPMNE-se ne Tetove.

Ti neTetove ke pare 30.000 simpatizant ne mitingun e fundit te Partise se Menduhit, por ama Tetova (pa komunat perreth) ka patur ne 2006 total 73.870 votues te regjistruar. Shto ketu dhe komunat, dhe numrin e shtuar te banoreve me te drejte vote per 2 vjet.

Boje tash nje llogaritje Coca-Cola edhe pije nje PEPSI po munde
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

USAlbania
    Anėtarėsuar
    27-05-2008
    Vendndodhja
    With money you can buy a bed, but not sleep.
    Postime
    524
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Flamujt e BDI-se kane qene te varur gjithandej neper bulevardet kryesore te Tetoves, por nje mengjes i gjeten per toke.

Posterat e BDI-se jane ne shume billborde, biles ne qender te qytetit dy-tre here ia kane hequr nje poster nga "Kulla", dhe ia kane mbishkruar disa postera neper gjithe qytetin. Nje e ke fare afer qendres kulturore.

Shtabet e BDI-se kane ekzistuar neper qytet, sepse s'kishte si te sulmoheshin me plumba naten nese nuk ekzistonin. Thjeshte nuk paske dale shpesh ne Tetove.

Sa autobuze ke pare te parkuar nga UEJL deri tek Unaza? Sa autobuze ke pare te parkuar tek pronat e Menduhit (VERO, qendra sportive)? Sa furgone me njerez kane ardhur nga gjithandej Maqedonise. Sa vetura? Eshte e bukur kjo fotografia e qendres se qytetit, por do ishte me e bukur sikur te tregonit ketu dhe numrin e autobuzeve qe kane ardhur ne Tetove per te marre pjese ne mitingun e Partise se Menduhit. Shto ketu dhe shkijet e DPMNE-se qe kane qene te detyruar te marrin pejse. Biles jane rrahur mes njeri tjetrit ne komitetin qendror te DPMNE-se ne Tetove.

Ti neTetove ke pare 30.000 simpatizant ne mitingun e fundit te Partise se Menduhit, por ama Tetova (pa komunat perreth) ka patur ne 2006 total 73.870 votues te regjistruar. Shto ketu dhe komunat, dhe numrin e shtuar te banoreve me te drejte vote per 2 vjet.

Boje tash nje llogaritje Coca-Cola edhe pije nje PEPSI po munde
    Ups kam bere nje gabim mbi 50.000 kam desht te them

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-05-2007
    Postime
    27

Angry

Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin

Po tash mu kujtua dicka , Pavle Trajanovi thonte Menduh Thaci esht krijes e serbve dhe tash kur mu kujtua , nje serb , poashtu ka qen kriminel , diktator dhe humbes.
    Ky person humbi shum luftra , Sloveni , Kroaci , Bosnje , Kosov , Nato bombardimin , mirpo e ka pas nje veti , qe vetem serbet e kan , e ajo esht FESTIMI I HUMBJEVE.
    Serbet festojn edhe humbjen e betejes se Kosoves , pra ajo beteja me Turqin ne shekullin 14-15.
    A dot thot se Menduh Thaci e ka shkollen e njejt si te Milloshit dhe te serbve tjer , e ajo esht FESTIMI I HUMBJEVE ?
    Renea po mednon per ket:
    slobodan milosevic
    To da zivimo tesko,gradjanima ne treba da kaze CNN i Deutsche Welle.To Vam kazem ja,Vas predsednik.#

Ta perkthej:Per ate se ne jetojme keq nuk ka nevoj te na tregon CNN ose Deutsche Welle.Ate ja u them une.Presidenti i juaj.

Edhe ky thot se kemi humbur ne votime nuk ka nevoj te na thot KSHZ-ja ate une di por nuk ja u them,se ende nuk e kam nderu mendjen.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nezir Myrta - Iliristika
    Nga GL_Branch nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 09-02-2013, 13:51
  2. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  3. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  4. Emra Ilire Te Vendeve Dhe Lumenjve Ne Serbi
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-09-2006, 19:21
  5. Emėrtimet sllave tė tokave shqiptare
    Nga Toro nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-05-2003, 00:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •