Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    i/e regjistruar Maska e nuro1
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    wien
    Postime
    133

PDSH kërkon dorëheqjen e Ali Ahmetit

image

Sekretari i përgjithshëm i PDSH-së, Ymer Aliu tha se për vrasjen e Naser Ajvazit në Haraçinë nga policia përgjegjës është lideri i BDI Ali Ahmeti.

Përgjegjës për vrasjen e të riut në fshatin Haraçinë dhe plagosjen e disa të tjerve në ditën e zgjedhjeve si dhe përgjegjës për tensionimin e situatës në vend, është lideri i BDI-së Ali Ahmeti, andaj publikisht kërkojmë dorëheqjen e tij të menjëhetrëshme. Kështu është shprehur sekretari i përgjithshëm i PDSH-së Ymer Aliu. Sipas PDSH-së ,largimi i Ahmetit nga skena politike përfundimisht do ta relaksonte situatën brenda shqiptarëve.

"Nën direktivat e z. Ahmeti humbi jetën një djalë i ri nga Haraqina dhe disa tjerë u plagosën. Përgjegjës për vrasjen e këtij djali dhe plagosjen e të tjerëve është drejtpërdrejtë vetë z. Ali Ahmeti. Pyesim z. Ahmetin a ia vlen që të vritet dikush me qëllim që tjetri të bëhet deputet me anë të mbushjes së kutive ?me paralajmërimin për protestën e nesërme për mospranimin e rezultateve, Ahmeti vazhdon të tensionojë edhe më shumë situatën, edhe ai vetë e di se me këtë nuk mund ta evitojë humbjen që e pësoi në këto zgjedhje. Paralajmërimi i tij në një medium se nëse i humb zgjedhjet do të tërhiqet, e përkujtojmë Ali Ahmetin se partia e tij është humbëse në këto zgjedhje ku PDSH-ja është mbi 30.000 vota para partisë së tij", deklaroi sekretar i përgjithshëm i PDSH-së, Ymer Aliu.

Aliu më tej shtoi se PDSH-ja në kontinuitet do të vazhdojë të kërkojë dorëheqjen e Ahmetit, si[ tha ai për hirë të proceseve demokratike dhe aspiratave të popullit shqiptar në Maqedoni. Duke folur për rivotimin në disa vendvotime sekretari i PDSH-së Aliu tha se në të gjitha vendvotimet ku do të përsëriten zgjedhjet PDSH, do të marrë më shumë vota.

burim i lajmit tv alsat(dui)
    Ndryshuar për herë të fundit nga nuro1 : 04-06-2008 më 12:57

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Jo bre kto definitivisht sjan tamam .
    O ju Vojvoda , si mund te jet fajtor Ali Ahmeti kur askush se fajson ate per ket gje , si mund te jet Ali Ahmeti fajtor kur familja e te ndjerit e pranoj Ali Ahmetin ne varrim dhe pranuan ngushllimet e tij.
    Po nese Menduh Vojvoda sqenka fajtor , pse o Vojvoda nuk shkuat ju ne varrimin e tij dhe tju jepni familjarve ngushllime.

Te vrasin dhe dojn tet bejn vrases
    Ti vjedhin votat dhe dojn tet bejn ty vjedhes.

Gjith bota po akuzon se PDSH-ja i ka mbush kutit me ndihmen e policis , ndersa Vojvodat thojn qe dikush tjeter ka vjedh.
    Bollni mo o Vojvoda se jeni ber tragji-komedi e vertet , bollni se Vallah gjith jan duke ju shajt , besomni se jeni duke u ber te padurushem , po gjith e dijn se ju i keni vjedh votat o pisa , pse po doni me bo budall prej popullit.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e nuro1
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    wien
    Postime
    133
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Jo bre kto definitivisht sjan tamam .
    O ju Vojvoda , si mund te jet fajtor Ali Ahmeti kur askush se fajson ate per ket gje , si mund te jet Ali Ahmeti fajtor kur familja e te ndjerit e pranoj Ali Ahmetin ne varrim dhe pranuan ngushllimet e tij.
    Po nese Menduh Vojvoda sqenka fajtor , pse o Vojvoda nuk shkuat ju ne varrimin e tij dhe tju jepni familjarve ngushllime.

Te vrasin dhe dojn tet bejn vrases
    Ti vjedhin votat dhe dojn tet bejn ty vjedhes.

Gjith bota po akuzon se PDSH-ja i ka mbush kutit me ndihmen e policis , ndersa Vojvodat thojn qe dikush tjeter ka vjedh.
    Bollni mo o Vojvoda se jeni ber tragji-komedi e vertet , bollni se Vallah gjith jan duke ju shajt , besomni se jeni duke u ber te padurushem , po gjith e dijn se ju i keni vjedh votat o pisa , pse po doni me bo budall prej popullit.
    ali ahmetoski eshte nxensi i brankos naten te vrasin diten te qajn or tash u ka ardh fundi dhe diten te cojn te vrasin neser te qajn,kshu vepra te ali ahmetoskit i kan par shqiptaret mase 300 raste vetem ne tetove te te rit shqiptar qe naten i vriste diten i qante.me vin kec por hoxho renea mos u mer me kto ceshtje shko falu se thir hoxha me respekt

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    PDSHja i ka premtuar popullit te vet , do te vazhdoje te vrase shqiptaret dhe do te akuzoje te tjeret per vrasje.
    Varrin dhe zine kombit i ka premtuar PDSH ...percarjet, vellavrasjet dhe turpin kombetare u ka premtuar.
    Prej se egziston PDSH lufton me shqiptaret dhe JO per shqiptaret...pas gjithe kesaj kohe lufte ndershqiptare me tradheti dhe me te gjitha pislleqet sllave thuajse ia arriti ta zhduki nga skena politike PPD partine e pare legale kombetare, levizjen popullore PPD.
    Tash lufta zhvillohet per te shkatrruar partine me te forte kombetare ne Maqedonine Perendimore dhe premtimi eshte gjak gjer me gjunje..
    Popullata atje ka nje shanse te vetme te shpetimit ti thote JO ketij subjekti kryekeput tradhetaro-shizofren qe vret shqiptaret perdite bashke me alfat dhe me stilin serb akuzon oponentet politik...
    Edhe atentatin qe i beri Taci , Ali Ahmetit tha se nuk ka pasur atentat..edhe te vritej Ali Ahmeti , ky cetniku Tac ne varrim do te shkonte...ky varrmihes i popullit te vet...s'ka gje me te demshme per nje komb se tradhetia s'ka....
    Pyesin Ali Ahmetin keta kopila sllavo-talibanez a vritet njeriu...pyetni vetveten pse vrisni per pushtet qe nuk egziston?..madje doni te perfaqsoni popullin qe e shkilni, ju qe kurre gje per shqiptaret s'keni bere vec luftes kunder cdo subjekti shqiptare..qysh nga lindja juaj si krijese shkatrruese kombetare...ju kanceri i regjionit,turpi i njerezimit
    Vetem Jo-ja e popullit eshte shpetimi se po te lihet ky subjekt premtimi dihet varre te perditshme shqiptare dhe akuza per te tjeret..deri ne vetshkatrrim te pergjithshem kombetare...

Kerkon nje partiash alfisto-udbash dorheqjen dhe shkatrrimin e nje subjekti tjeter, kush u mesoi se politika behet keshtu ? apo Shesheli...?

Une kerkoj ju mos te egzistoni ne skenen politike per hire te cdo njeriu atje, per hire edhe te vete trashigimise suaj por nuk shkojne punet ashtu..per fat te keq ne kete rastin e dyte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 04-06-2008 më 13:18
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

Més que un club Maska e zoomen15
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Gjithandej
    Postime
    133
    Citim Postuar më parë nga magdalen Lexo Postimin
    ej ti a ban me ti qi vojvoda me nana me motra me ket shak pshurin prej se ulti more muttt frigacak !!!

ti sje shqiptar qe fyen shqiptarettt shporuuuuu prej toke se te ka ardh FUNDI ! bashk me ali ametovskin!!
    ku eshte moderatori ketu???? ky po shan familje dhe ende vazhdon mes perjashtohet?????
    hajde drejtesi hajde
    To be or not to be!

Just be... Maska e Kaos
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    n`shpi
    Postime
    76
    Citim Postuar më parë nga nuro1 Lexo Postimin
    image

Sekretari i përgjithshëm i PDSH-së, Ymer Aliu tha se për vrasjen e Naser Ajvazit në Haraçinë nga policia përgjegjës është lideri i BDI Ali Ahmeti.

Përgjegjës për vrasjen e të riut në fshatin Haraçinë dhe plagosjen e disa të tjerve në ditën e zgjedhjeve si dhe përgjegjës për tensionimin e situatës në vend, është lideri i BDI-së Ali Ahmeti, andaj publikisht kërkojmë dorëheqjen e tij të menjëhetrëshme. Kështu është shprehur sekretari i përgjithshëm i PDSH-së Ymer Aliu. Sipas PDSH-së ,largimi i Ahmetit nga skena politike përfundimisht do ta relaksonte situatën brenda shqiptarëve.

"Nën direktivat e z. Ahmeti humbi jetën një djalë i ri nga Haraqina dhe disa tjerë u plagosën. Përgjegjës për vrasjen e këtij djali dhe plagosjen e të tjerëve është drejtpërdrejtë vetë z. Ali Ahmeti. Pyesim z. Ahmetin a ia vlen që të vritet dikush me qëllim që tjetri të bëhet deputet me anë të mbushjes së kutive ?me paralajmërimin për protestën e nesërme për mospranimin e rezultateve, Ahmeti vazhdon të tensionojë edhe më shumë situatën, edhe ai vetë e di se me këtë nuk mund ta evitojë humbjen që e pësoi në këto zgjedhje. Paralajmërimi i tij në një medium se nëse i humb zgjedhjet do të tërhiqet, e përkujtojmë Ali Ahmetin se partia e tij është humbëse në këto zgjedhje ku PDSH-ja është mbi 30.000 vota para partisë së tij", deklaroi sekretar i përgjithshëm i PDSH-së, Ymer Aliu.

Aliu më tej shtoi se PDSH-ja në kontinuitet do të vazhdojë të kërkojë dorëheqjen e Ahmetit, si[ tha ai për hirë të proceseve demokratike dhe aspiratave të popullit shqiptar në Maqedoni. Duke folur për rivotimin në disa vendvotime sekretari i PDSH-së Aliu tha se në të gjitha vendvotimet ku do të përsëriten zgjedhjet PDSH, do të marrë më shumë vota.

burim i lajmit tv alsat(dui)
    Definitivisht Ali Ahmeti duhet te jape doreheqje jo per kto qe flet z Ymer Aliu se kto jan te pabaza, krej e din kush e ka vra te ndjerin. Po Ali Ahmeti me kete qe beri eshte treguar politikani me i dobet qe egziston ne bote , ai mori guximin te thote qe i prishi zgjedhjet dhe e pati ate mundesi por nuk e shfrytezoi dhe me kete tregoj se kush eshte cka eshte , mbrem ndegjova se e paska thirur Gruevski dhe i ka then faleminderit qe nuk ma prishe shtetin...
    Just be...

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga Kaos Lexo Postimin
    Definitivisht Ali Ahmeti duhet te jape doreheqje jo per kto qe flet z Ymer Aliu se kto jan te pabaza, krej e din kush e ka vra te ndjerin. Po Ali Ahmeti me kete qe beri eshte treguar politikani me i dobet qe egziston ne bote , ai mori guximin te thote qe i prishi zgjedhjet dhe e pati ate mundesi por nuk e shfrytezoi dhe me kete tregoj se kush eshte cka eshte , mbrem ndegjova se e paska thirur Gruevski dhe i ka then faleminderit qe nuk ma prishe shtetin...

Asgje nuk ka perfunduar, per tu prish shteti eshte kollaj.Po, cdo te bejme me njerezit tane te prishur me pastaj...ne kete stad te zhvillimeve politikoshoqerore te atij rajoni ne si shqiptare nuk kemi alternative tjeter.
    Eshte EU dhe Amerika qe duan te egzistoje nje Maqedoni si eshte sot...edhe ate per arsyen se na shohin se ne nuk kemi la duart nga mesjeta.
    Ka vetem nje alternative ndarja ne shtet dykombesh(federalizim), edhe kjo si apsolutikisht te barabarter dhe me mundesi ndarje kur te kemi me ke te bashkohemi se sa per sot per sot nuk egziston as deshira se le me kushtet kombetare dhe nderkombetare....
    Shteti i Maqedonise eshte shume fragjil, BDI mund ta prishi kur te doje se eshte krahe kombetare...Prandaj behet e gjithe lufta per "pushtet" qe te vijne ne pushtet PDSH- me nje lidership te sotem qe ka premtuar ta shkatrroje BDI-ne, dhe te shuaj deshiren shqiptare per jete jashte atij shteti vrases.
    Kreret e PDSHse haptas jane deklaruar se jane ne gjendje te cojne ish luftetaret e UCKse ne Hage...nuk perdorin mjete dhe nuk kursejne energji per te shkatrruar shqiptaret...Keshtu do ti nenshtrojne dhe do te krijojne nje raje qe keta do te sillen si gazdallare mbi popullaten shqiptare..
    Per dorheqje nuk jepet kur te kerkon kundershtari politik, se nuk hiqet dore nga ideali aq kollaj...
    Sa per nderrime radikale ne levizjen politike ne Maqedoni duhet te ndodhe menjehere perpara se te jete shume vone...
    Nderrimi ne strukturat udheheqese te partive ne fakt eshte nje ndihmese,eshte nje hap i pare per nderrim ne kursin politik kombetare,per te mire kjo sigurisht.
    Pas nje lufte qe rezultoi me nje Marrveshje te garantuar nderkombtarisht dhe me lufte ndershqiptare qe solli deri tek mosrealizimi i kesaj Marrveshje, nuk ka me force qe mobilizon shqiptaret vetem ndarja nga sllavomaqedonia....kjo mund edhe te ndodhe..por,pastaj........!!!?
    Ndryshuar për herë të fundit nga bili99 : 04-06-2008 më 15:58
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-05-2008
    Postime
    132
    Hahha humbsi dihet ketu dhe dihet kush duhet te jap doreheqje.A ka ma turp kur kerkon doreheqjen e ALI AHMETIT,nje njeri qe sipas inf te mija qe kam ne diten e votimit ne sllatin ka qen me kallash ne dor dhe ka fut mbi 1500 vota per pdsh.PO e kan drejt kur bejn kerkesa te atilla se asnjiher nuk kan fitu kto 15 vite ne politik dhe u duket normal humbja.

I MUNDSHNA ME AMDURAMAN HALITIN KUR DUJSHNA.HHHEEEEEEEEE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-05-2008
    Postime
    132
    Per ta prish shtetin eshte gjeja ma e leht ne bot

mall Maska e bili99
    Anëtarësuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Citim Postuar më parë nga arusha e malit Lexo Postimin
    Hahha humbsi dihet ketu dhe dihet kush duhet te jap doreheqje.A ka ma turp kur kerkon doreheqjen e ALI AHMETIT,nje njeri qe sipas inf te mija qe kam ne diten e votimit ne sllatin ka qen me kallash ne dor dhe ka fut mbi 1500 vota per pdsh.PO e kan drejt kur bejn kerkesa te atilla se asnjiher nuk kan fitu kto 15 vite ne politik dhe u duket normal humbja.

I MUNDSHNA ME AMDURAMAN HALITIN KUR DUJSHNA.HHHEEEEEEEEE
    Dura ishte dhe eshte...i qete, dhe politikan i zoti.
    Deri me sot PPD ka pasur politikanet me te mire atje, kryesisht te gjithe nga garnitura e pare ...ka pasur parti te forte parimore dhe jo vetem emra ne lidership si sot dhe partite jofunkcionale.
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 20-06-2009, 11:21
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 10:27
  3. Berisha kerkon shkeljen e kushtetutes!!
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2002, 10:42
  4. Majko apo Nano si kryeminister i vendit ?
    Nga Eni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 21-07-2002, 20:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •