Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 129
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Unë jam i njëjt si ju edhe pse kam ndonjë gradë më të lartë në forum, ajo smë bën mua të madh këtu.

Postimi yt nuk ka pse fshihet, sepse secili ka të drejtën e fjalës që ta shpreh këtë të fundit.

Por me vjen keq, që për karriken e tjetërkujt të jep jetën djali i rri .

Pse vallë aktivistët e PDSH-së nuk janë lënduar ose vrarë, sepse nuk janë urdhëruar që me armë të shkojnë e tu kundërvihen atyre që u dalin përpara.

E GJITHË KJO E KA EMRIN = ALI AHMETI!!!!
    Nuk kam desht te inkuadrohem fare ne kete rubrik.... sepse e kam verejt sepse ketu jeni thuajse njerz te semur psiqikisht ... PDSH PDSH PDSH PDSH PDSH PDSH ... Ata tjert BDI BDI BDI BDI BDI BDI BDI BDI BDI BDI >>>
    Rezultati ne fund GJUBRE TE DYJAT kaq vleni si pdsh-ja e cia maskroi brodecin si bdi-ja qe genjen tjert ... te dy palet jan gjubre bile edhe ne gjubre mei hedh shum eshte se e ndotin edhe me teper ...

Partiaq nuk jam dhe as qe me interesojn partiat, e shkrova temen se vdiq nje shqiptar jo qe te bej reklam ketu ore i semur ne kok ... u maskruan brodeci po nga keta polic dhe than AKSION I SUKSESHM ... spaku te lutem mos u fut ne kete tem sepse nuk kam nevoj qe te shof budallakia partiashesh ...

tung

përjashtuar për [.] qefi Maska e carbondcd
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Pse vallë aktivistët e PDSH-së nuk janë lënduar ose vrarë, sepse nuk janë urdhëruar që me armë të shkojnë e tu kundërvihen atyre që u dalin përpara.
    OJ shqipe o kuptom bre se aty jom kan edhe kta jon hy me mushen kutjijat edhe sjan lan a kupton shqip apo don ne at gjuhen e tetoves ta kuptosh...te vetura ishte begji i pdsh edhe te 1 tem e kom cek se kush osht kon ne akcion...se kta dosjen e madhe e kan po jon ne mbrojtje te pdsh....dost rap soul per shkupjana lit as zonin mos e qel as tastarturen mos e lodh...tash sit hyn bdi-ja veq ke me i ngue tuj burgos kta mafiashat qe enden me pistoleta neper lagje :@

--------------------------------------------------------------------
    Ngushllimet e perzemerta per familjen e te ndjerit

Ngushellime familjes se te vdekurit,lutem shpirti i tije te prehet ne Parajse

E ju gangstera koti te pdsh-se picimule,mjaft po beni kerdine ne realitet,erdhet te na felliqni edhe virtualitetin ketu.Mbylleni gojen e hapni syte,shihni realitetin se cfar po ndodh reth jush,shihni se si vriten shqiptaret per nje njeri si Taci qe eshte perjashtuar nga rjedhat kombetare,qe sa nje qen e konsideron KOSOVA,as qe meren me te Shqiptaret e Shqiperise,i ftuar ishte ne Top channel vetem per ti i nxjerre bojen e masken e qengjit.
    Hajeni fjalen pa merak, a keni degjuar dike te vuaj nga dispepsia e fjales

SHKUP

Ministria e Brendshme: 1 i vdekur 7 te plagosur ne haracine

Ora 13:10-Ministria e Brendshme ne Maqedoni konfirmoi vdekjen e nje personi dhe plagosjen e 7 te tjerevegjate nje shkëmbimi me arme zjarri sot ne Haracine te Shkupit. Agjenci te lajmeve maqedonase konfirmojne se hyrjet daljet e këtij vendbanimi me shqiptarë janë bllokuar nga policia, dhe disa metra më larg familjarë të të plagosurve dhe personit të vrarë kanë vënë bllokada. Mesohet se incidenti ka ndodhur pasi policia kishte tentuar të ndërpriste grupin që siç thuhet po tentonte të mbushte kutitë e votimit.

Demokracia e Re Maska e Progres
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    216
    Keta te BDI-se mendonin se si 2002,2004,2005 dhe 2006 do te mbushin kutia dhe do ta pengojne procesin zgjedhor pa kurrfare pengese.
    Tash ata nuk mund te besojne se e kane nje pengese shume te madhe edhe ate LIGJIN.
    Ata nuk kane pas kurrfare konfrontimi te drejtperdrejte me PDSH-ne por me ALLFAT.
    Urime fitoren e PDSh-se,BDI-ja edhe me kete gjest nuk arriti ta njollosse fitoren bindese te PDSH-se.

përjashtuar për [.] qefi Maska e carbondcd
    Anëtarësuar
    30-11-2007
    Vendndodhja
    n'Mal
    Postime
    161
    Citim Postuar më parë nga Progres Lexo Postimin
    Ata nuk kane pas kurrfare konfrontimi te drejtperdrejte me PDSH-ne por me ALLFAT.
    bravoo bre veq ti ma i meqem po del...........aty jom kon edhe i kom paa bre dostt..
    tipat me dosjen 4x4..edhe skthena ty me ta shpejgue se kush u kon...a rrafallat qe si kan ndal alfat ..tash kur te jet bdi ne pozit kan me u bo beta

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Cka kërkoi ai me armë tu kundërvihet Alfave?

Donte të vidhte vota, apo cka ishte puna?

Pse merr dun të bëhen trima dhe pësojnë kështu?

Është me të vërtet për të qarë kjo gjendje, ndoshta aktivistet e BDI-së kanë kuptuar më se ska rrugë tjetër për të fituar, vetëm me sulme dhe akcidente.

Me vjen tepër keq për djalin e ri, që nuk e dinte se cbënte dhe për kë e bënte, për ALI QAMETIN, që sja vlen as 1 denar, na vrau me qindra të rri në luftë dhe tash edhe në zgjedhje, burrë i poshtër!!!
    Pasi qe jane zgjedhje demokratike, cfare kerkonin POLICIA E FAMSHME MAQEDONE NE KRYE ME "KRIMINELIN SHQIPFOLES" REFET ELMAZIN neper vendvotime ?

Pastaj nuk tregohet forca ne femra, rasti me i fundit ishte mbyllja e vendvotimit ne komunen e Bogovines ne Tetove ku aktivist te PDSH-se te ndihmuar nga ALFAT hyne ne vendvotime ku pjesa me e madhe e komisionit kryesohet nga femrat dhe mbushen kutit e votimit dhe ushtrohet dhune ndaj femrave prezente.

Turp
    Ja keshtu ju e tregoni fitoren e partise tuaj ?
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Bl3®i Maska e Bl3ri
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    1,277
    Nuk votohen Kriminelet Menduh £ company...
    Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /

Demokracia e Re Maska e Progres
    Anëtarësuar
    27-01-2008
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    216
    Kopni prej inati ju be.Juve te BDI-se u desht para 2001-shit tju hekim flamen se na moret ne qaf,keto zgjedhje i fituam definitivisht,urime edhe njehere fitoren,thoni cka te doni.
    VJEN CAPI TE KASAPI,urime gjithe simpatizanteve te PDSH-se ua uroj fitoren e madhe ne keto zgjedhje.

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    BASHKIMI DEMOKRATIK SHQIPTAR ka terhequr gjithe vezhguesit nga pjesa me e madhe e vendvotimeve ne rajonin e Tetoves. Jane verejtur parregullsi te shumta, ku situata eshte tensionuar tejmase.
    Persona te panumert neper oborret e vendvotimeve, te veshura me maica te zeza e me syze dielli kane bere presion me forma te ndryshme ndaj qytetareve per te agjituar ne menyren e votimit. Te njejtin persona me vone futen disa here ne te njejtin vendvotim dhe votojne nga 10 - 15 here me rradhe.

VEZHGUESIT e Bashkimit Demokratik Shqiptar, me kerkese te selise qendrore ne Tetove, nuk kane reaguar ne asnje menyre. Jane verejtur sulme fizike ndaj vezhguesve te BDI-se, kercenime per likuidime fizike ndaj tyre, e forma tjera sulmesh.
    VEZHGUESIT E Bashkimit Demokratik Shqiptar nuk kane mundur as te raportojne tek koordinatoret e tyre per shkak se u eshte kerkuar raportim nga vezhguesit e Partise se Menduhit me ke flasin, pse flasin, cfare pyeten e cfare pergjigjen.

Meqe keto ZGJEDHJE te parakoheshme jane predestinuar te shnderrohen ne VJEDHJE VOTASH, Bashkimi Demokratik Shqiptar ka vendosur te terheqe nga vendvotimet te gjithe vezhguesit e saj, dhe nuk do pranoje nenshkrimin e procesverbaleve te Komisioneve Zgjedhore Lokale, Zonale, e Republikane. Nuk do pranojme VJEDHJET, sepse thyejne vlerat e demokracise.

Per me teper, BASHKIMI DEMOKRATIK SHQIPTAR do prononcohet publikisht mbi vendimin e marre.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  2. Esse dhe artikuj të muslimanëve
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 09-12-2010, 09:31
  3. Intervistë: Hoxha i Prizrenit (Samidin Xhezairi)
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-07-2006, 19:20
  4. Mbahen zgjedhjet vendore në Maqedoni, pjesmarrja 45%
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 23-03-2005, 23:41
  5. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •