Close
Faqja 26 prej 39 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 390
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Tip_Tipik_Tiron Lexo Postimin
    Ti shoqe me siper qe ke shkruar per cfare duhet heroizuar?? Pytje o kjo?
    Mbi te gjitha Entela ishte nje njeri e cila humbi jeten bashke me kte Shefin e Topit.
    Mendoj se medjat e kan lene menjan faktin qe ajo ishte me te ate dite te mallkuar dhe humbi jeten e saj.Pse Etela ska nene ska baba vlla moter ?Pse Entela nuk ka shoke e shoqe qe kane qare per humbjen e saj?Vdiq Lady Diana dhe nuk u anashkalua qe ajo ishte me te dashurin e vet Dady Al Fayed?Pse kjo bije nene nuk duhet permendur per mos ti prishur reputacionin ktij Shefit te Top Medias.
    shume sakte e ke thene.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    bukur ke fol o bruklin e higlander..
    po dhe heroi popllit mir ka fillue mer fol..

zonja marieta zace ka shkuar ne familjen e enteles se mjere..
    mir ka bere..

fictioni.. nje forumist i mir informuar mbi tanin top.. thosh se.. i gjori tan.. planifikonte te merrte dhe gjadrin per piste garimi.. ferraro -llamburxhinash..

a dihet.. se a i kan fol shoqeria ketij te ngratit.. hej tani thirri kaplloqes.. me kto kerrat.. se do ta hac o kok lo.qe?

apo e kan lene te shkoje atje ku ish nisur..

mendja gje e madhe..

o petriti i kolajve..

i thuj prodan arjanit te sot-it.. se.. ke mbet ne rrjet te shokut xhemal o i mjere..

xhemali- sipas arjanit prodan..nje operativ sigurimi andej nga gulaget.. qe e ka ndjekur arjanin ne koh te dulles..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 26-05-2008 më 08:39

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Paske mentalitet turko-arab,keshtu qe nuk ja vlen te diskutojme.
    ps.kur te behesh nene vete do e kuptosh
    Ne fakt, turko-arabet ishin pro poligamise; tani e kupton dhe vete qe te kesh dhe grua ne njeren ane dhe dashnore ne tjetren i afrohet me teper koncepteve arabe apo jo?
    S'ka te beje asgje me te qenit nene apo jo, ka te beje me vete-respekt dhe kulture familjare; mua ne familje s'me ka dhene kush anti-vlera te tilla. Sinqerisht nuk e di ku jetoni; jam bere kaq dhe ne meshkujt e afert qe kam perreth s'kam pare akoma anti-vlera te tilla. Ku dreqin e thithet kete mentalitetin e"je i pasur, mos respekto nenen e femijeve te tu, merr nje grumbull dashnoresh". Mahhh...

Tip_tipik_... : mire, u permend znj.Hysko se sikur te mos ishte permendur s'do e dinim se kush ishte. Une para ketij aksidenti s'dija qe egzistonte nje z.Hoxha apo nje znj.Hysko. Cfare kerkoni tj.? Biles jo vetem qe u permend por dhe u instrumentalizua nga politikanet e te djathtes kjo permendja; pra u permend per te hedhur balte mbi te vdekurin, nuk u permend per te nderuar kete gocen qe mori rolin fisnik te dashnores persiper(sepse te jemi te sinqerte, s'besoj qe e permend kush si shembull ndershmerie, suksesi ne profesion apo jetese me djerse balli).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 26-05-2008 më 10:31
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    153
    Kush ishte objektivi i atentatit Tani apo Entela

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    Ngushullimet e mija familjes, shqiperis.
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Behet fjale per vdekjen e nje qenieje njerezore, nuk ka asgje per te qeshur ketu, le te kete qene kush te doje ajo.
    Kuptoj qe mbroni faktin qe nuk iu bene homazhe, por te pakten pak respekt per jeten e nje njeriu.

Xfiles, respektin ia beme edhe ne kete teme. Deri tani vajti tema nja 14 faqe dhe me siguri do shkoje edhe me shume. Ajo qe ndodhi ndodhi, e thame dhe me pare. Shyqyr me aq dhe s'vdiq edhe ndonje kalimtar i rastit. Tani ca kerkohet me teper?! Te ndjerit kryesor iu bene homazhet, te ndjeres keshtu si perciptas, tani ti shpallim dhe heronj qe te bien rehat disa shqiptar?! Aman o vlla sa halle ka Shqiperia qe te rrish te e merresh me te vdekurit.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ju te indinjuarit ndaj Enteles, mund te shkoni te shprehni ngushellimet edhe ne familjen e atyre cunave qe vdiqen ne lushnje. Pse i lini pas dore ata cuna te rinj? "Meqe jeni kaq njerzore ju, edhe ne jemi jo-njerzore"

Dy fytyra keni, si ju, si zonja Zaçe.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Me sa duket si brooklyn si apollo nuk duan te kuptojne ate qe po kerkoj te them qe nga fillimi.
    Une nuk jam i indinjuar fare, ne fakt as qe ma ndjen se vdiq tani apo entela, sa njerez vdesin çdo dite dhe nuk i rreh askujt,dhe as nuk bej ngushellime. Per si e shoh une Dritan hoxha ndertoi nje dinasti per veten e vet, pati sukses, bravo i qofte, por nuk e shoh fare si hero, jo ate por askend. Por nga ana tjeter nuk tallem me vdekjen e askujt, as nuk vleresoj jeten e dikujt pera asaj te dikujt tjeter. Kaq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 26-05-2008 më 11:29

Dakort pra xfiles, pak a shume njesoj po mendojme, vetem se s'po tallet njeri me vdekjen. Megjithate nuk mund te mos ironizoj absurditetin e te insistuarit ne kete teme qe te nxirret dicka e lavdishme nga kjo ngjarje. Ne fakt nuk ka ndonje gje te lavdishme. U aksidentua nje VIP dhe kaq. Bravo i qofte per ate qe ishte.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 26 prej 39 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •