Close
Faqja 27 prej 39 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 390
    i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ju te indinjuarit ndaj Enteles, mund te shkoni te shprehni ngushellimet edhe ne familjen e atyre cunave qe vdiqen ne lushnje. Pse i lini pas dore ata cuna te rinj? "Meqe jeni kaq njerzore ju, edhe ne jemi jo-njerzore"

Dy fytyra keni, si ju, si zonja Zaçe.
    Kush tha qe nuk na vjen keq dhe per te aksidentuarit e lushnjes.Nuk i kuptoj ca njerez qe i ngatrojn muhabetet i boj litar.

Une kam shkruar pse nuk u permend dhe Entela ne aksident.Pse medja jep lajmin e pergjysmuar.Te tjeret qe kan shkruar ktu dashnorja apo dashnori duket qe jan te paket nga aryetimi sa i futen thashetemeve te jetes personale te nje njeriu.Jo Gruja Jo kalamajt e jo preshi e l3shi.Te gjithe kan per tu rritur e kan per te jetuar.

Mjer ata qe u shuan e u futen ne dhe.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Kur humbja e një njeriu vlen një media

Edhe pse para tij ka pasur shumë e shumë televizione, arriti në një kohë rekord të ndërtojë një media, e cila do të bëhej etaloni i krahasimit brenda vendit, por edhe jashtë, për çdo lajm të publikuar.

Lamtumirë Tani…Po ta them edhe unë që nuk të njihja fare, por që në këtë moment më ra rasti të jem në krye të një gazete, pjesë e një grupi mediatik që komunikimet me Top-in i ka pasur në marrëdhëniet më të mira të mundshme. Lamtumirë me keqardhje, por edhe dashuri, sepse iku një njeri që kishte ide dhe diti të investojë në media. E kuptoj se dhimbja e humbjes së një njeriu është shumë e thellë. Eshtë e thellë për familjarët e tij, bashkëshorten dhe fëmijët, të cilët humbën njeriun e tyre të dashur. Eshtë e thellë edhe për njerëzit që punuan me ty për një kohë të gjatë, që nga lindja e Top-it si media, duke filluar nga Top-Radio e deri tani...
    Por ti ke një meritë shumë të madhe, e cila do të mbetet dhe diskutohet gjatë mes të gjithëve, edhe mes nesh, gazetarëve të thjeshtë: merita e investimit me rrezik dhe me dëshirë në sektorët më të vështirë të medias shqiptare. Atje ku nuk kishte hyrë askush më parë, ose më saktë, ku gjithkush rrezikonte të hynte, edhe nëse i kishte apo jo mundësitë e investimit edhe pse të mëdha. Por Tani i TOP-it e bëri...dhe jo se kishte shumë para për t’i dhënë poshtë e përpjetë, por se kishte shumë ide për t’i konsumuar andej e këndej në sektorin e medias. Edhe pse para tij ka pasur shumë e shumë televizione, arriti në një kohë rekord të ndërtojë një media, e cila do të bëhej etaloni i krahasimit brenda vendit, por edhe jashtë, për çdo lajm të publikuar. Ok, Tani ndoshta nuk e di ashtu sikurse çdo pronar se çfarë do të ketë në edicionin e rradhës së lajmeve, apo në emisionin e rradhës së Fiks Fare, apo në skeçet e rradhës të Gonit te Portokalli. Po ai dinte mentalitetin që kishte ngulitur në medjen e atyre njerëzve...pavarësi e plotë, dhe në kohë reale.
    E pra Tani, më vjen keq që një njeri si ti nuk është më të zhvillojë idetë e tij në median vizive, për ti dhënë dimensionin evropian të asaj që kërkohet në Shqipëri. Për të qenë media shqiptare më pranë Evropës sesa çdo sektor tjetër dhe gjithçka po bëhej realitet.
    Por jam e sigurt se ti le pas një staf shumë të kualifikuar njerëzish, të cilëve u ke dhënë disa nga idetë e tua, nismat e tua e po ashtu frymën dhe iniciativën tënde.
    Ti le të ngritur një media, e cila ishte investimi yt i dekadës së fundit, ishin kërkesat që ti kishe përballë stafit tënd, dhe dëshira dhe ideja që ishe një prej konkurrentëve më të denjë në tregun mediatik.
    Ideja është se TOP jeton. Dhe Tani padyshim do të jetojë bashkë me TOP-in. Kur të pyesin se kujt i përket Top-i, padyshim emri yt nuk do të jetë i fshirë nga lista. Tani i Top-it do të jetojë shumë, shumë gjatë. Nëse do të ketë një investim të ri, patjetër ti do të jesh aty, dhe do të thonë: edhe Tani, ishte dakord.
    Pra ti je kudo, në çdo investim të bërë dhe në çdo fjalë të thënë, në çdo ide të re dhe në çdo nismë të ndërmarrë. Tani do të jetë në zemër dhe në çdo qelizë të Top-it, siç thonë edhe punonjësit e tij të Top Media. Dhe nuk humbi Tani i Top, ai thjesht u bëri të qartë të gjithëve se diti të ndërtojë në mënyrë të shpejtë e rrufe atë që të gjithë do të kishin dashur ta bënin në pak vite. Atë që Tani bëri me median, e nderuan me mijëra e mijëra vetë që e përcollën me një lloj skepticizmi për në shtëpinë e tij të re. Duke harruar, se vdekja nuk e ndaj njeriun nga jeta. Eshtë vepra ajo që e mban gjallë kudo dhe kurdo. Dhe Tani i TOP-it ishte i tillë. Pakkush nesër kur të lindë rishtaz nuk do të mendojë se Tani nuk është më, sepse idetë që ai la te Top-i, dhe fryma që përcolli do të jenë gjatë aty. Çfarëdo të ndodhë, Top-i do të jetë i Tanit, dhe pakkush më parë e ka lënë këtë impakt në median shqiptare.

B.W
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga PetritKola Lexo Postimin
    Kush ishte objektivi i atentatit Tani apo Entela

Pema.

Si duket Rama nuk e priste dot, se nuk e lejonte Lufter Xhuveli, keshtu qe do i jete lutur Tanit per ndihme.

Tjetri po gjithmone teknologjine me te perparuar zgjidhte per te mbaruar pune, keshtu qe nuk mori "Fadromen" por "Ferrarin".

.
    .

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin
    Pema.

Si duket Rama nuk e priste dot, se nuk e lejonte Lufter Xhuveli, keshtu qe do i jete lutur Tanit per ndihme.

Tjetri po gjithmone teknologjine me te perparuar zgjidhte per te mbaruar pune, keshtu qe nuk mori "Fadromen" por "Ferrarin".

.
    .

te ishte revista hosteni e Fillip Qakullit, do e vendoste kete thenie tek rubrika,

qyfyre, nga regjimi(realiteti) qyfyr
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Tip_Tipik_Tiron Lexo Postimin
    Kush tha qe nuk na vjen keq dhe per te aksidentuarit e lushnjes.Nuk i kuptoj ca njerez qe i ngatrojn muhabetet i boj litar.

Une kam shkruar pse nuk u permend dhe Entela ne aksident.Pse medja jep lajmin e pergjysmuar.Te tjeret qe kan shkruar ktu dashnorja apo dashnori duket qe jan te paket nga aryetimi sa i futen thashetemeve te jetes personale te nje njeriu.Jo Gruja Jo kalamajt e jo preshi e l3shi.Te gjithe kan per tu rritur e kan per te jetuar.
    .......
    Ka ndonje qe mendon se Dritani dhe Entela po ktheheshin/shkonin ne mbledhje pune? Ne se po, atehere vertet qe ketu kemi bejme me thashethem publik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 26-05-2008 më 15:01
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nuk e njihja z. Hoxha dhe si rrjedhoje as znjsh. Hyska. As qe e kisha idene kush ishte pronari i TCH. Ngushellimet e mia familjeve.

Ca fjale do shtoja. Po lexoj (fshij) polemikat per te dashuren e z. Hoxhes. Nuk e di pse thuhet qe media heshti ndaj vdekjes se saj, sepse e lexova te Shekulli lajmin e te dyve nje dite pas ngjarjes. Persa i perket homazheve ndaj saj, nje gje doja te dija. Si do ndihen gruaja e Hoxhes, femijet e tij ne nje situate te tille?! Ta leme gruan menjane (se do e kete ditur per Entelen.) Por dhimbja e femijeve qe humben te jatin, qe eshte tragjedi me vete, dhe stigma qe do vuajne nga rrethanat e vdekjes, per mendimin tim meriton pak me shume konsiderate.

Per sa i perket trekendsheve (grua-burre-e dashur) nuk jam ketu te gjykoj njeri. Por te kihet parasysh qe ne shoqerine moderne, e vetme qe eshte "moderne" ne diten e sotme eshte qe gruaja e divorcon burrin, apo ndahet ne raste te tilla. Keto situata kane ekzistuar gjithmone. Ne Angline e shek. 19 (jo shume larg) prania e kurtizaneve, dashnoreve ishte fenomen normal per ciftet, ku gruaja kishte rol submisiv (perbrenda aristokracise ne pergjithesi.)

Ndaj te leme menjane "shoqeri e hapur/moderne" e terci e verci se s'ka te beje fare.

Gjithesesi, edhe njehere, ngushellime te aferme te te ndjereve. Dhe mire do ishte te mbanim ne mendje faktorin human te kesaj tragjedi ndersa shkrujme. Dy familje humben te dashurit e tyre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298

Faleminderit per ngushellimin.

Citim Postuar më parë nga klaus fisher Lexo Postimin
    N G U SH E LL I M E ! Nuk e njihja te ndjerin,por Shqiperia humbi nje bisnesmen shume te suksesshem ,qe futi televizionin e brishte shqiptar ne autostraden europiane. Rralle do te qarkullojne ne orbiten shqiptare njerez me vizione dhe arritje te tilla.pesha e humbjes do te konstatohet nga fakti se sa do te jete ne gjendje te vazhdoje te ece perpara TOP CHANEL . Serish ngushellimet e mija familjes se tij.miqve,bashpuntoreve dhe gjithe atyre qe e konsiderojne mungesen e tij si humbje te madhe .
    klaus fisher,
    ne fjalet e tua une shoh wisdom,maturi, pjekuri dhe ndjenje.
    Faleminderit per ngushellimin.
    Jam nje shqiptar qe jetoj prej 12-vitesh larg Shqiperise dhe per pasoje nje nga ata qe nuk kam patur privilegjin per ta njohur dhe per ta pare nga afer por qe e konsideroj mungesen e Presidentit te Top Channel si nje humbje te madhe.
    Gjithnje i uroja vendit tim zhvillim te metejshem dhe krenohesha me disa arritje ku nder kryesoret ishte zhvillimi i pandaleshem me progres gjeometrik i Top Medias.
    Mesova qe motorri levizes i saj ishte Dritan Hoxha dhe ky motorr aksidentalisht kishte ndaluar. Jam i hidheruar dhe i deshperuar per humbjen e ketij gjeniu.

I paarriteshmi Dritan Hoxha do te kujtohet gjithmone per energjine e tij krijuese.

Shkoj me shprese se ka lene ne udheheqje te Top Medias nje staf krijues qe do te mundesoje te ndjejme sa me pak mungesen e energjise te Z. Dritan Hoxha.

Ngushellime te perzemerta , nenes, gruas dhe femijve te tij per humbjen e pazevendesueshme. Gjithashtu ngushellime te vecanta miqve dhe bashkepunetoreve te tij si dhe te gjitheve atyre qe e konsiderojne mungesen e Dritan Hoxhes si nje humbje te madhe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dajti : 26-05-2008 më 17:05 Arsyeja: doja ta thoja,sa me pak dhe thashe sa do pak, qe ka shume ndrushim ne kuptim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2007
    Postime
    244
    I ndjeri Dritan
    Sikur Fatos Nano, Sali Berisha dhe politika ne tersi te mos i'a kishte permendur pluhurin e bardh do te varrosej te varrezat e deshmoreve.

Faleminderit

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anëtarësuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Perderisa Topi eshte fjala e lir, televizioni i se vertetes, atehere pse i fsheh gjerat??Pse se dha vdekjen e Enteles??Per mua Topi ka humbur shum me kte te funit.
    Pastaj mora vesh qe Entela ishte dhe aksionere e Topit.
    Si se permendi fare Topi?A thu sikur ajo sekzistonte!!!!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    liones..
    shum kodra pas bregu ke shkruar..

lexo dhe njehere cke shkruar..

fiction.. thx per informatat qe solle..

nje pietje..

ti the se sapo kish nenshkruar nje kontrate ki tani ingrate qe do i jepej gjithe ish ekspozita..
    kush eshte zyra qe ja dha kete.. ministrite apo bashkite.. a kush tjater..
    do jet interesante kjo..

tjeter.. the se donte dhe gjadrin ta merrte per te provuar llamborxhinat ne pisten e ish aeroportit ushtarak..

e muar gjadrin apo ish ne llafe kjo pune..

ki shtabi i topcijve.. duhet te kete pasur ndonje inat me kte entelen.. sepse qe ne sekonden e pare qe jan informuar per hatanë.. ata jan munduar ta fshijne kte personazh ne jeten e tanit..
    mezi e thane nja 7 ore mbas ngjarjes se aty eshte vrare dhe nje femer me inicialet h. e.. megjithse e kan ditur mire se ka qene entela (e) me mbiemer hysko (h)..
    pra mashtrime te ndyra.. qe vetem topchanellistet din ti bejne sipas metodave te dikurshme zp-isto enveriste..
    kaluan dite dhe perandoria tano-topoiste.. e mban entelen jasht "liste".. me cinizem te pashoq..
    sapo e ka marre vesh ngjarjen sali berisha ka ngushelluar shum njerezisht si familjen e tanit si te enteles.. mirpo asnjehere nuk e thane kete topochanellset ..
    mirpo i demaskoj keqas fahriu.. me shkrimin e tije.. i cili u shoqerua dhe me foto te se ndjeres.. ..gje qe topchanellsat nuk e prisnin..
    fahriu ja nxorri fytyren kanibale topchanellsave me shkrimin e tije..

edhe se gjoja jan ne zi ..topchanellset.. veshet i mbajne pipez e topat i kan rreshtuar.. per te mbytyr cdo ze qe del pa kontrollin e tyre.. per entelen..
    cfar sajuan sot topchanellsat me trumpeten e gazetes kolege mafioze te bollinomalltezo bashave.. gazeten shqiptare..
    urgjentisht kishin sajuar nje artikull anti sali.. ku kuptohej qarte se u ka djegur shume qe tani i topit vdiq ne krahet e enteles..
    ku fle lepuri valle..

per te mbuluar me gjethe fiku .. te verteten e aksidentit.. pra qe tan e entel ishin bashk.. pra qe bosi i tyre ishte nje qejflli femrash.. e jo vetem ferraresh.. kishin gjetur me urgjence biografite e nepunsave femra qe punojne tek berisha..dhe artikkulli malltezo bollinoisto basho braceist kish ne titull nje palacollek te denje per gazeten mafioze shqiptare..
    ja kush jane thoshte gsh.. 6 grate e berishes.. pra degjoni ju milet.. tani nje me iniciale h e kish kurse berisha armiku inë ka 6..
    dhe mjeshtja apo mjeshtrit e mashtrimit kishin nxjerre 6 emra nepunsish e keshilltaresh te berishes.. por me goditje indirekte.. se ja pra berisha.. eshte dhe ai nje k.urvar si ne topchanello bollinoistet.. bile na e kalon se ka 6 te tilla..

pra top chanellosit ziejn per brenda..
    horrlliku i tyre kushedi c'shokime tjera do na jape.. qe sigurisht krye shoku do vij kur te mesoijne se shtabi bollinoisto chanelloist enveristo edvino meto-gjinushist.. ka gisht ne plasjen e gerdecit..

tani ka marre shum sekrete me vete.. e kuptohet ca nga ato i ka ditur dhe entela..

mafia top chanellso gazet shqip e shqiptare.. do mprehin me shume hanxharet per ti rene shqiptareve atje ku nuk e presin.. dhe mbas vdekjes se tanit i cili besoj ka qene nje selim myrt.. ne politikat chanelloiste..
    te tjere do e kene regjisuar artilerin mashtruse te topitchanell e sifiklizeve te saje.. sikur gazetat shqip e shqiptare.. e binjaket e saje ne kosov te llojit epok zeza..

do nxjerre shum mistere vdejkja e tanit..

--

Faqja 27 prej 39 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •