Pak xhelozi duhet o Bluje, luaje nga ta luash, po nuk pate nje pike xhelozie ne nje raport, eshte kot. Ka lezetin e vet edhe kjo e shkrete, kur duhet.
As mua? :PNuk i besohet askujt verberisht .
Varet nga subjekti
Apollyon: t'a kam thene 1000 here: po gjeti kush me mire se une, te vazhdoje pa problemPosesive po ama xheloze? S'ja jap njeiru ate sodisfaksion!
Varet nga njeriu: ka njerez qe preferojne te ndahen sesa t'ja hyjne muhabeteve te tipit"mos i fol filanes, mos i bej filanes"
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nuk thone kote, ku ka dashuri ka dhe xhelozi.
Tani nga pak xhelozi duhet, aman jo shume mos keqkuptohemi lol.
#VamosArgentina
Un jam njeri nder kto.
Nuk e kam fjalen xhelozi e tipit, pse vesh kte, pse i flet atij etj etj.. Nejse skam si ta shpjegoj, por ta garantoj un, qe ne momentin e duhur, nese mashkulli jot do te thonte nje fraze xhelozie, ti do kenaqeshe jashte mase. Por duhet me gjet momentin, se shpesh nje fraze xhelozie mund te perdoret edhe si kompliment.
Pastaj o Blue, e di un qe me mire se ty skam ku te gjej.![]()
Pak fare duhet , ama pa kaluar ne ekstremitet ...
e para: eshte e natyrshme, s'ke ci ben
e dyta: duhet
por nuk duhet tepruar pasi shkaterron pa arsye
beqar
Xhelozia sipas pershkrimeve nga disa njerez shume te provuar nga jeta edhe te zgjuar,gjithmone eshte pershkruar si ndjenje negative tek njeriu, qofte ne lidhje me dashurine ose jasht saj.
Xhelozia = mos besim.
kur nuk ke besim tek ai person, cfare lidhje mund te jete ajo?
Dashuria eshte gjithmone pozitive nga te gjitha pikpamjet por kur fjala "xhelozi" futet ose ekziston ne ate mes sesht edhe aq perfekte sic mund te ishte pa te.
Njeriu duhet te qetesohet, sepse brek hekuri nuk mund te visheni, edhe mendimin e lire nuk ja ndalni dot askujt, edhe roje 24/7 nuk i beheni dot as bebes tuaj lere me partnerit.
Po ndodhi ndodhi, nese partneri ka ate mendje dhe don te tradhetoj mund ta bej kurdo.
Personalisht nuk mendoj qe jam xheloze, dhe nuk e mbaj mendjen nese ai do te bej gje prapa kraheve te mi. Gjersa te jete ai xheloz per mua une ndihem e ofenduar edhe jo e dashuruar, sepse pergjerisa une kam bere zgjedhjen time edhe jam me ate person nuk dua qe ai te mendoj se mbase mund te futet ndonje i trete, sepse nuk jemi adoleshenta.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Ska si mos te ket pak xhelozi. Ata qe thon qe sbehen xheloz fare genjejn!
Ne rastin tim ai nuk behej fare xheloz ne fillim. Thoshja un cun me fantastik ska bere ndo nje here nena..Me thoshte qe me ka 10000% besim etc etc. gje qe me pelqente shume....flisnim per nje mikun tim te vjeter bashk (sidomos para se te lidheshim...ndo njehere i thoshja qe e pash tek puna etc), i thash qe me ate jam thjesht shoqe tani dhe po e pash rastesisht ne rrug ose te puna i them "hi" dhe me thoshte qe po bej gje te sakt dhe ska as nje problem. Nejse deri sa vjen nje dite qe shperthehu lol dhe me thot "ati personi sdo ti thuash me as hi! po e pe ne rrug ndero rruge, po e pe te puna go in the back....kur degjoj emrin e ati personi me ngaterrohet stomakun I hate him and u should too!!!" lol gje qe ok po bej ashtu si do ai po se prisja qe ai gjith kte kohe ishte duke pretenduar se ska problem por ne te vertet e gryente nga brenda.
Mire qe e duroke dhe mire qe ai paska gjetur kush ta duroje se mua te me kishte folur kush ne menyre urdherore ia kisha treguar deren me kohe.
Ja dhe pse po thoja mesiper qe varet nga njeriu: ka njerez qe e durojne, e pelqejne dhe iu duket si dhenie vemendjet, ka te tjere qe e kuptojne si fyerje.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt