Close
Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 175
    Ndjenje posesiviteti? Je i imi, jam e jotja? Poooo!
    Ndjenje posesiviteti the ... dhe nqs ti kujton se posedon nje njeri ku ngeli liria qe ti aq shum kerkon ne nje lidhje?!

Nuk ka qenie njerezore ne bote qe mos te ndihet xheloz per ate qe ka ne krahe.
    Edhe sa per mua ... nuk ka te bej mosbesimi, dashuria dhe xhelozia ecin bashke si trupi qe e ndjek hija gjithmon nga pas.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Nyx Lexo Postimin
    Ndjenje posesiviteti the ... dhe nqs ti kujton se posedon nje njeri ku ngeli liria qe ti aq shum kerkon ne nje lidhje?!
    Ne fushen dashurore une e posedoj totalisht! Kush u deshka t'a posedoje tj.? Ama ne fushat e tjera ka liri te plote
    Xhelozi? Jo! Askush se ploteson sa une!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ne fushen dashurore une e posedoj totalisht! Kush u deshka t'a posedoje tj.? Ama ne fushat e tjera ka liri te plote
    Xhelozi? Jo! Askush se ploteson sa une!
    E shef pra qe je xheloze ... "askush se ploteson sa un" vetem ideja qe ti nuk mund te jesh e vetmja qe ploteson ate te ben te thuash dicka te tille. Eshte normale B_S te jesh xheloze, ndjenje si gjithe te tjerat nuk ka asgje te keqe

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Xhelozia eshte ndaj nje personi specifik te trete. E per mua nje ndjenje e tille s'egziston

Nuk eshte e thene qe me patjeter te jet nje i/e trete ne mes nje 2-she, per te ber ty te ndihesh xheloze. Jane gjera te vogla qe fare mire ai mund ti vej perparesi me shum se sa ti mendon ... you don't have to be sorry, cause in the end is you that's missing an emotion

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    you're just a jealous guys
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Eshte i vetmi "emocion" qe s'me mungon. Imagjino te kalosh ditet me friken qe"po ma marrin". Emocionet qe s'dua te humbas jane ato kur ke ne krahe njeriun qe dashuron, qe i thua qe eshte i joti, qe s'do ta humbasesh e kur e leshon e di qe ai edhepse mund te kete cdo femer qe te deshironte, do vetem ty.
    Xhelozia eshte destruktive.

Nuk po flasim per rastet kur ti ke ne krahe nje Don Zhuan te lindur, se ate lloj ndjenje nuk do ia uroja askujt ta perjetonte ... un e kisha fjalen per xhelozine ne nje dashuri te mirfille, ku jepet e merret nga te dyja anet ne menyr te barabarte ... jo per ate lloj lidhje ku nje ane nuk e ze gjumi nates nga frika e humbjes, e anes tjeter nuk i dalin as gishtat e marre borxh per te numeruar "friends with benefits" ... nejse kendveshtrime te ndryshme, ndaj un jam kjo qe jam e ti ajo qe je, no hard feelings

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Eshte i vetmi "emocion" qe s'me mungon. Imagjino te kalosh ditet me friken qe"po ma marrin". Emocionet qe s'dua te humbas jane ato kur ke ne krahe njeriun qe dashuron, qe i thua qe eshte i joti, qe s'do ta humbasesh e kur e leshon e di qe ai edhepse mund te kete cdo femer qe te deshironte, do vetem ty.
    Xhelozia eshte destruktive.
    Blue Sky ,

Po pse ne qe jemi xheloza nga pak , ti kujton se fleme me endrra te frikshme , ose mendojme e sterrmendojme gjithe diten qe obobob mos ma marrin burrin/te fejuarin/te dashurin ? lol

Jo mi jo .. Nuk eshte ndjenje inferioriteti jo xhelozia , eshte thjesht DASHURI, rrjedhimisht do pasohet ndonjehere me shenja xhelozie .

Personalisht , dita qe do stop being xheloze per mashkullin tim , ajo dite do jete dhe dita qe une nuk do ndjej absolutisht dhe ndjenjen e dashurise me te vogel per ate, nuk do kete me dashuri . Kjo nuk eshte shenje e mire per ate . Trust me . Nese sdo behet njeriu fare xheloz ne jete .. situatat jane nga me te ndryshmet ,( skemi pse marrim ato ekstremet fare) ....kjo do te thote qe Ty sta ndjen me per ate person .

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Blue Sky , kjo do te thote qe Ty sta ndjen me per ate person .
    Ose mund te thote qe i besoj verberisht, qe besoj ne integritetin e tije si njeri, qe besoj ne ate qe ndjen per mua

Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  3. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  4. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25
  5. Eshte komedi apo tragjedi ?
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-11-2004, 12:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •