Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    niemand

pse mos koka veq toka e jeme bre bal a
    pse mos koka veq kryeministri i jem bre qun a
    sa e imja aq edhe e jotja
    po ku ke ti
    qohu ti e ban diqka more trim mos fol qyfe po qohu vepro
    qohu protesto qohu lufto e mos ma lodh ma
    Te kam then qe ti ne FORUM ke mesuar vetem Copy/Paste nga gazetat dhe foumet tjera per te sjell lajme asgje tjeter me shum sdin. Un as nuk po kekroj me shum prej ty por po te drejtohem ty se per plot 5 qe te njoh ne forum na ke then se ky eshte patriot e ky me serb sben kshtu , ke qesh gjithmon qeverin.. po pse tani spo ndodh e kunderta? Nqs ta merr mendja se je i drejt dhe shikon punet mire ateher tani eshte koha me dal me shkru kunder ketij kryeministrit tend, se un si Kryeminister nuk e njoh pasi ky nuk u zgjodh me voten e popullit por me voten e BE-s qe te pranohet pakoja e Artisarit.. dhe te ndahet Mitrovica..

Llapç, Ta kam then edhe me lart familja ime dhe un personalisht nuk e kemi nevojen edhe aq te hahemi per kete njeri se ne i kemi kry punet me heret , por ne emer te popullit dhe Kosoves qe vetem enderren e shohim si shtet ne vete!! E un skam nevoj te luftoj , tani te luftoje kryeministri yt me laps qe nje koh e shanit presientin Rugova pse ai me nuk u mundokte me luft.. e kete gje un e kam msuu prej atij e rahmet i pact shpirti.. qe lufta nuk zgjedh asgje pervec qe humb pik..

Sidoqoft shkrimi i fundit per ty ne kete tem!! Nuk ja vlen me shkru dicka me shum se sje nje qe kupton mire shqipen ti!

niemand
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Ti jeton ne Republikën e Propagandës, të mospunës dhe të hajnisë...E paske bëre edhe Forumin ngjyrë banane... tamam si të vjellat e kosovarëve kur po i sheh pseudoluftëtarët në fronin e pamerituar...
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 03-05-2008 më 06:28 Arsyeja: përmirësim

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    laguna blu dhe niemand

ruene shneten e mos i urreni Çlirimmtaret
    ne krye me kryeçlirimtarin z.Hashim Thaçin
    se keni me fitue kancerin si rugovna si e fitoi nga urrejtja qe kishte per UÇK-n
    edhe ate te pasherueshem dhe kua sot he gazep i past shpierti kryetradhtarit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    laguna blu dhe niemand

ruene shneten e mos i urreni Çlirimmtaret
    ne krye me kryeçlirimtarin z.Hashim Thaçin
    se keni me fitue kancerin si rugovna si e fitoi nga urrejtja qe kishte per UÇK-n
    edhe ate te pasherueshem dhe kua sot he gazep i past shpierti kryetradhtarit

O zagar qiky kryetradhtari po shkon e po i bjen n'dy gjujt Ibrahim Rugoves!

Se fal tij ai sot osht kryekali!

Ehhh vakt o vakttttt sa lopen e boni kryeminister e minister Ibrahim Rugova

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga MemphiS_ Lexo Postimin
    O zagar qiky kryetradhtari po shkon e po i bjen n'dy gjujt Ibrahim Rugoves!

Se fal tij ai sot osht kryekali!

Ehhh vakt o vakttttt sa lopen e boni kryeminister e minister Ibrahim Rugova :D
    ruje djalo shneten e mos shaj se edhe ti e merr kancerin nga urrejtja si ai kryetradhtari i yt qe ka ngordh haaaaaa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2008
    Postime
    58
    Une jetoi ne Republiken e Kosoves
    ndegjoi keto
    ...
    Shko ne veri te Mitrovices e thuaju zyrtareve serbe te komunes se atjeshme te njejten gje. Mos harro pastaj me na i dergu fotografite e KMDLNJ. Natyrisht pas rehabilitimit fizik...

Eshte e vetekuptueshme qe te gjithe ne jemi qytetare te Republikes se Kosoves. Te tille kemi qene edhe ne vitet e 90-a, ne Republiken e Ibrahim Rugoves, e cila ka qene e njohur se paku nga Shqiperia.

Me rendesi eshte se si do te na trajtojne tjeret, perfishire shumicen e shteteve dhe organiszatave te rendesishme boterore, jo si e trajtojme ne veten. Me rendesi eshte gjithashtu, se a do te kemi sovranitet dhe integritet te duhur formal dhe institucional brenda Kosoves.
    Dhe me e rendesishmja eshte, se a do te mund ta evitojme "ndarjen fuksionale" te Kosoves, cfare pretendon Serbia. Gje qe nuk eshte tjeter pos ndarje faktike e veriut, e cila me vone ndoshta do te justifikohet edhe formalisht dhe do te pranohet nderkombetarisht. Keshtu duket plani serb, i cili aktualisht nuk po pengohet nga nderkombetaret, te cilet ende e kane pergjegjesine e plote. Ata edhe pas 15.06.2008 do te jene te autorizuar te vendosin per puthuajse cdo veprim politik brenda Kosoves. Asgje qe atyre nuk ju pershtatet, pa mare parsyesh interesin e Kosoves, ata mund ta refuzojne.
    Pas zgjedhjeve serbe do te shohim, se a do te ndryshon politika antikosovare e pushtuesit te huaj.

Per zhvillimin dhe stabilizimin politik e ekonomik te Kosoves eshte e patolerueshme te pranohet cfardo nderhyrje direkte e Serbise ne Kosove. Investoret e huaj, por edhe vete shqiptaret e Kosoves nuk do te investojne sa dhe si duhet, nese relacionet nuk jane plotesisht te qarta. D.m.th. nese nderkombetaret per interesa te veta te dy paleve, edhe Kosoves edhe Serbise ua thone ate cfare ata duan ta degjojne. Serbise, se Res. 1244 eshte e vlefshme, dhe Kosoves, se eshte Shtet.

Faktikisht dyjat jane te verteta. Por per Kosoven nje interpretim i tille eshte edhe aktualisht edhe ne te ardhmen shume i rrezkshem. Kjo do i mundesonte Serbise dhe aleateve te saje ta sfidojne panderpre dhe legalisht pavaresine dhe shtetesine e Kosoves, jo vetem ne arenen nderkombetare, por edhe brenda Kosoves.
    Gjithashtu mosndryshimi i Res. 1244 eshte teoretikisht rrezik afatgjate per shtetsine e Kosoves edhe pas 10, 50 apo 100 viteve. Sepse Kshilli i Sigurimit nje dite mund ta rishqyrtoj ate ne favor te Serbise, pa mare parasyesh drejtesine dhe te drejten nderkombetare. Normalisht kjo eshte vetem teori. Por kur njeriu e ka parasyesh, qe Serbia me pothuajse te njejtat arsyetime e ka "ripushtuar" Kosoven pas 500 viteve, atehere nuk eshte larg mendjes qe ne rrethana te caktuara, nese Kosovaret nuk krijojne struktura dhe institucione te forta dhe te pavarura shteti, te ndodhe dicka e ngjashme.

Natyrisht qe as une, edhe pse Sheh e njeri i mire, nuk mundem ti parashikoj te gjitha zhvillimet shoqereore, ekonomike dhe politike ne regjion, evrope dhe me gjere per vitet apo decenjet e ardhme. Por per nje gje jame relativisht i sigurte. Serbia nuk do te heqe dore nga Kosova as ne 500 apo 1000 vitet e ardhme. Per kete arsye shqiptaret(kosovaret) duhet te mos mbeshteten shume ne interesat aktuale te pushtuesit te huaj dhe garancave te tyre. Ata duhet te krijojne struktura mbrojtese te pavarura, te cilat ne kushte normale mund ti perballojne cfardo tentimi te Serbise per okupim ushtarak. Madje qe jane edhe ne gjendje te kalojne ne ofenzive dhe te kundersulmojne. Ne rastin konkret ndoshta do te na ndihmonte vetem Shqiperia, shqiptaret e Maqedonise e eventualisht edhe Turqia, perderisa serbet do te perkraheshin nga pothuajse e gjithe bota sllave dhe ortodokse ne regjion dhe me gjere. Nje perkrahje e tille, edhe pse ne rrethana te pafavorshme per Serbine, eshte verejtur edhe gjate luftes ne Kosove, por verehet edhe aktualisht.

Me Hashim Thaca&Co s`behet shtet serioz dhe i respektueshem.
    Njerzit qe e udheheqin shtetin duhet te respektohen edhe nga opinioni (media) nderkombetare. Thaci&Co jane, me te drejte apo jo, te degraduardhe me imazh te demtuar, dhe pamundesojne keshtu ngritjen apo permiresimin e shpejte te imazhit te shtetit te ri. Ata ne shumicen e rasteve nuk do te ftohen ne takime zyrtare dhe nuk do te priten nga kryeministra dhe kryetare shtetesh. Vetem kur nje gje e tille eshte e pashmangshme apo ne interes te plote te shteteve tjera.
    E njejta gje vlene per Ramush Haradinaj. Pothuajse asnje Kryetar apo Kryeminister i shteteve te rendesishme nuk do te takohej me te dhe nuk do ta vizitonte Kosoven per tu takuar me te.
    Ka edhe plot arsye tjera politike, ekonomike dhe kombetare, pse Kosoves nuk i nevojiten njerez te tille ne krye te shtetit.

Pershendetje

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    me dal me shkru kunder ketij kryeministrit tend, se un si Kryeminister nuk e njoh pasi ky nuk u zgjodh me voten e popullit por me voten e BE-s qe te pranohet pakoja e Artisarit.. dhe te ndahet Mitrovica..
    Ti nuk e njef ket Kryeminister qe e Çliroi Kosoven nga serbo-çetniket dhe e shpalli Kosoven Shtet
    qka i thua veti ti mos vall shqipetar.
    http://de.youtube.com/watch?v=P6qaa6...eature=related
    1. Ne, udhëheqësit e popullit tonë, të zgjedhur në mënyrë demokratike, nëpërmjet kësaj Deklarate shpallim Kosovën shtet të pavarur dhe sovran.

Kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi

Prishtinë 17 shkurt 2008 Parlamenti i Kosovës

Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    Llapç, Ta kam then edhe me lart familja ime dhe un personalisht nuk e kemi nevojen edhe aq te hahemi per kete njeri se ne i kemi kry punet me heret

Po mos fol hiq bre djal se po shifet nga urrejta qe kie ndaj Çlirimtarve se ti i ke krye me heret punet kur ishin pushtuesit serbo-çetnik
    qe tani shume po te mungoin e tani keni fillue meu terbue nga merzia dhe veq kur ta fitoni Kancerin e pasherueshem haaaaa
    kjo

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Baba Sheh Lexo Postimin

Me Hashim Thaca&Co s`behet shtet serioz dhe i respektueshem.

Pershendetje
    Haaaaaaaaaa hajde pra e bejm nji shtet me sheha nashta na e respekton ndonji katun i Rohovecit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2008
    Postime
    58
    Ti nuk e njef ket Kryeminister qe e Çliroi Kosoven nga serbo-çetniket dhe e shpalli Kosoven Shtet
    qka i thua veti ti mos vall shqipetar.
    ...
    Ka e ka cliruar Hashim Thaci me dore t`veten, le ta rrethon ne tel...

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e Kosovar2006
    Anëtarësuar
    23-11-2005
    Postime
    443
    As Rugova nuk ka qen i mir, e as Thaqi se si po duket esht vetem nj klysh i Amerikes

Duhet mefol si burra e jo si nje kopil

Shikoni se qka thon Tadiq, E mandej edhe ai i Maqedonis Siq po duket SLLAVT jan mbledh dhe po diskutojn kuder shqiptarve kan deshir te na ndajn tokat edhe me tej

AJAN GJALL BURRAT SHQIPE A KA VDEK KREJT

PSE NUK QOHET DIKUSH NE AT SAMIT ne OHER si kur dikur ALI PASH GUCIA ne STAMBOLL

Kryetari serb, Boris Tadiq, ka thënë në Ohër se Serbia e vazhdon rrugën evropiane, por nuk heq dorë nga mbrojtja e sovranitetit të vendit. "Kosova është pjesë përbërëse e Serbisë", ka deklaruar Tadiqi, duke shtuar se dëshiron që të vazhdojnë bisedimet e ndërmjetësuara nga Kombet e Bashkuara. Ai ka theksuar se i ka kërkuar presidentit të Maqedonisë, që Serbia të marrë pjesë në shënimin e vijës kufitare ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. Tadiqi ka theksuar se për Serbinë është "juridikisht e papranueshme" çdo gjë që për të cilën Maqedonia merret vesh me Kosovën lidhur me demarkacionin e kufirit.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Obama viziton Kosovën?
    Nga new-man në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-02-2009, 03:37
  2. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  3. Kosova, e pavarur, por jo sovrane!
    Nga Davius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-04-2006, 05:52
  4. Komisioneri Patten viziton Kosovën
    Nga StterollA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2004, 00:14
  5. Konferencë për statusin e Kosovës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 07:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •