Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 88
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Kosovar2006 Lexo Postimin
    As Rugova nuk ka qen i mir, e as Thaqi se si po duket esht vetem nj klysh i Amerikes
    Kosovar me sa di une krejt shqiptatret mezi skan prit me qen te pergdhelur nga Amerikanet
    e tani qka u ba burr qe thua ashtu
    po mos vall keq na ka ra qe Amerikanet po e dokan Thaçin
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2008
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Kosovar me sa di une krejt shqiptatret mezi skan prit me qen te pergdhelur nga Amerikanet
    e tani qka u ba burr qe thua ashtu
    po mos vall keq na ka ra qe Amerikanet po e dokan Thaçin
    Amerika e don edhe Ramushin, edhe secilin qe i zbaton urdherat e Amerikes.

Interesat e amerikes ne regjion nuk jane te barabarta me interesat e kombit shqiptar. Po te ishte keshtu, Kosova do ta kishte shtetin e mirefillte para shume vitesh dhe nuk do te ishte e rrethuar dhe e dominuar nga ushtri, polici dhe organe te huaja, edhe gati 10 vite pas perfundimit te luftes.

Po te deshironin Amerikaet dhe aleatet tjere ta pengonin Serbine dhe Rusine, ata do te duhej ta mbanin te pushtuar ate (Serbine), jo shtetet dhe popujt qe permanent dhe pa hezitim sulmohen dhe rrezikohen nga ajo. Ose se paku do tu lejohej dhe mundesohej popujve dhe shteteve te rrezikuara te krijojne balance ushtarake. Pushtimi permanent dhe perkufizimi i te drejtave nuk eshte zgjedhje afatgjate.

Interesat amerikane dhe te pushtuesve tjere jane te shumefishta, por kurrsesi kryesisht nefavor tonin, nese nuk mendojme vetem ne afata 5 vjecare.
    Ata deshirojne njekohesisht ta pengojne Serbien, e me kete Rusine, por edhe te ashtuquajturen "Shqiperi e Madhe" apo "Shqiperi e Bashkuar", sepse ajo do te prishte balancen e paramendur, dhe do te veshtiresonte kontrollimin ekonomik dhe politik te regjionit dhe zhvillimet e gjithmbarshme ne evropen e planifikuar, qe faktikisht do te perfshinte edhe pjese te afrikes veriore, te azise dhe te arabise. Sa me shume shtete te vogla, ekonomikisht dhe politikisht pothuajse plotesisht te varura, aq me mire per strategjine e Amerikes dhe Evropes Perendimore (thelbit te BE-se) per nenshtrimin ekonomik dhe politik te regjionit, qe njekohesisht do te thote edhe kontrollim i rrugeve dhe tregjeve te rendesishme te se ardhmes.

Shqiperia megjithate e ka shansen me turizem. Kosova, nen kushtet aktuale, nuk ka mundesi te zhvillohet dhe pavaresohet ekonomikisht dhe politikisht ne ate mase, sa te behet shtet i vertete. As miliardat e diaspores, qe Kosoven dhe shume vise shqiptare i mbajne te gjalla, nuk mund te garantojne nje gje te tille. Gjeneratet e reja ne diaspore vetem kane filluar te orjentohen ne nje jete permanente ne shtetet ku jetojne, duke pranuar nenshtetsite dhe duke blere shtepi atje ku jetojne etj, etj...

Nuk ka gjo prej Thacav e Ramushav, perderisa ata vetem zbatojne urdhera te Amerikes dhe te BE-se, dhe per keto sherbime shperblehen me ryshfete te ndryshme materiale.

Pershendetje

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Baba Sheh Lexo Postimin

Nuk ka gjo prej Thacav e Ramushav, perderisa ata vetem zbatojne urdhera te Amerikes dhe te BE-se, dhe per keto sherbime shperblehen me ryshfete te ndryshme materiale.

Pershendetje
    jo prej shehave te iranit e te rohovecit ka haaaaaaaaaaa
    mire mire keni ju paga nga irani veq u ka kan keq qe Amerika po jau ftof juve

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Kancerizimi i Kosovës

laguna blu dhe niemand

ruene shneten e mos i urreni Çlirimmtaret
    ne krye me kryeçlirimtarin z.Hashim Thaçin
    se keni me fitue kancerin si rugovna si e fitoi nga urrejtja qe kishte per UÇK-n
    edhe ate te pasherueshem dhe kua sot he gazep i past shpierti kryetradhtarit
    Me këtë kryeministër që kemi ka rrezik të kancerizohet krejtë Kosova e më gjërë. Le që kanceri është sëmundje moderne dhe i godet në të shumtën e rasteve njerëzit...

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga laguna blu Lexo Postimin
    Me këtë kryeministër që kemi ka rrezik të kancerizohet krejtë Kosova e më gjërë. Le që kanceri është sëmundje moderne dhe i godet në të shumtën e rasteve njerëzit...
    te gjith ata qe e urrejn do ta fitoin kanceerin
    e ati sdo te mundeni ti beni gje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-04-2008
    Postime
    58
    jo prej shehave te iranit e te rohovecit ka haaaaaaaaaaa
    mire mire keni ju paga nga irani veq u ka kan keq qe Amerika po jau ftof juve
    Cka kishit bo Ti&Co, po te kisha nje Username tjeter, p.sh. Skenderbeu!
    Me gjase do te me quanit "bir i shkines!", apo edhe me keq, " spiun i Serbise".
    Ne anen tjeter, edhe Skenderbeu resp. familja e tij kane bashkepunuar me serbe, keshtu qe eshte shume e munder qe Skenderbeu te kete bashkepunuar edhe me Rahovecli te asaj kohe.

Une edhe ashtu nuk jame musliman!

MfG

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Me gjase do te me quanit "bir i shkines!", apo edhe me keq, " spiun i Serbise".:D
    Ne anen tjeter, edhe Skenderbeu resp. familja e tij kane bashkepunuar me serbe, keshtu qe eshte shume e munder qe Skenderbeu te kete bashkepunuar edhe me Rahovecli te asaj kohe.

MfG
    shko bre kush po ta sarr shko ne bulgari a serbi po kuj po i han qka m.u.tin je ti

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Me gjase do te me quanit "bir i shkines!", apo edhe me keq, " spiun i Serbise".:D

MfG
    baba sheh Kanceri nga urrejta e teprueme po ardhke
    veq nuk po i zgjithke fet se a je musliman katolik ortodoks budist
    edhe rugovna niher ishte musliman dikur u ba katolik por prap tuj urrejt UÇK-ne e Hashimin e mori Kancerin
    po ku asht sot

edhe ti baba sheh rueju kancerit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    ketu thaqi pasi ska mund ta ndale, te mos vije tadic ne kosov nermal iu deshte te dal tek plani B, se me A deshtoi, thaqi me ka pelqy ma shum kur dilke me rroba te uck, se tani sen spo ban pse s morri kallashin me dal tek kufiri, ku morri te drejt tadic te vij ne ks, dhe rojet e ti te ishin te armatosuar me kallasha para kamere?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Qe ne kufi do te has ket:
    MIR SE VINI NE REPUBLIKEN E KOSOVES
    Te lumt Z. Thai per ket fjale.
    Zotri pse nuk esht e qitur kjo Tabele mir se vini ne Rep... e Kosoves atje ku e ka vendin??? Tregom mua Hajt??
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Obama viziton Kosovën?
    Nga new-man në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-02-2009, 03:37
  2. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39
  3. Kosova, e pavarur, por jo sovrane!
    Nga Davius në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 18-04-2006, 05:52
  4. Komisioneri Patten viziton Kosovën
    Nga StterollA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2004, 00:14
  5. Konferencë për statusin e Kosovës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-12-2002, 07:08

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •