Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 36
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    O zzzz, dhe perkufizimin perfekt te prostitutave mashkull.

Sa te trasha jane keto femrat e sotme, s'kane mesuar akoma qe kur njera pale ka doc. dhe kur tjetra s'ka, s'duhet t'i besh martese zyrtare dhe ti japesh doc. pa e bere baba njehere Keshtu ia lidh kembet mire per krevat.
    Mendova se do me kuptoje por ti hic. Baba jam bere qekur une, ca copa cokollatash me sillen neper shtepi, por keto s'desha t'i tregoj se dua te gjej nje nuse per se mbari ketu ne forum. Po ku te lini juve, t'i nxirrni me zor te palarat.

Dhe nuk jam prostitute mashkull sepse prostitute eshte femerore. Meqe sidoqofte ajo gabonezja, e zeze eshte vertete, por femer prapeseprape, atehere une duhet te quhem prostitut (ne mashkullore, pa ė ne fund).

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga zzzz... Lexo Postimin
    Mendova se do me kuptoje por ti hic. Baba jam bere qekur une, ca copa cokollatash me sillen neper shtepi, por keto s'desha t'i tregoj se dua te gjej nje nuse per se mbari ketu ne forum. Po ku te lini juve, t'i nxirrni me zor te palarat.

Dhe nuk jam prostitute mashkull sepse prostitute eshte femerore. Meqe sidoqofte ajo gabonezja, e zeze eshte vertete, por femer prapeseprape, atehere une duhet te quhem prostitut (ne mashkullore, pa ė ne fund).
    Hajde me jete cokollatat se vetem gezim sjellin ne jete

Po gabonezja paska arritur te maksimalizoje vleren e doc., pse s'thua ti? Me pelqejne femrat e shkathta, me pelqejne. Jo ato naivet si puna ime qe dhe pse shetisin tere diten me nenshtetesi te huaj ne xhep(nenshtetesi e marre pa ndihme gabonezesh) kur i pyesin shqipot nese kane doc. iu pergjigjen jo.(kuptohet per te mos u bere pre e tipave si ti Lol)

Ca duhet te te quaj tani? Gigolo?Callboy?Taxi boy?Puttano?Tapin?Garoto de programa? Zgjidh e merr (ore, se shaka bejme, mos fyesh seriozisht)
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Naive, ti ? OK, nqs je naive ti, une jam Genghis Khan dora vete !

Kurse mua, kur me pyesin vajzat kendej a kam nenshtetesi te huaj, iu pergjigjem : ka gruaja, nuk do te behemi te gjithe te huaj ne shtepi, duhen ca vendalinj. Nuk e di pse ti Blluskaje, por deri tani vec kam paguar neper restorante. Sapo e degjonin kete, merrnin leje per ne banjo (helbete, une mendoja se ndoshta kane merak te lyhen e te zbukurohen edhe njecike), dhe ia mbathnin ! Edhe me ty njelloj qenka. Ia mbathkan djemte. Si do na veje halli moj Blluskaje, na shkoi jeta duke paguar restorantet e kandidateve, te mjeret ne. Nejse, ta lidhim me temen, babai dhe nena ime jane pensioniste : kane marre pushime nga gjithēka, edhe nga opinionet dhe mendimet e tyre.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Hahahahahaha, Mr. Khan.

Ore, ti qaj hallet e tua se hallet e mija i kam te qara e te bera uje me kohe. S'me le kush te fus duar ne portofol, as kur kembngul dhunshem Dhe s'ka ndodh ndonjehere te me ike mashkull, perkundrazi biles, ke ndonje metode per t'i hequr qafe? Ti si i martuar duhet te kesh zhvilluar goxha strategjira per te hequr qafe pretendentet e shumta qe duan te te bejne te biesh ne mekat.hahaha!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 27-04-2008 mė 07:00
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Per c'mekat zeza e ke llafne ? Ajo shoqja ime gaboneze eshte animiste, nuk njihet mekati ne ato vise. Kurse une jam nje potpuri besimesh, me sidoqofte nje vektor budizmi te pluhurosur lehtesisht me pak puder konfucianizmi, dhe me nje maje qershie katolicizmi. Shkurt, no mekat ne shtepine time.

Shkurt, i kam rene pishman qe jam martuar. Po vuaj tmerresisht. Isha shume mire kur flisja me blluskajen keshtu lisho, pa censure. Tani fjalet "dashuri", "shpirt", "zemer", engjell", jane te debuara nga fjalori im. Cfare demi ! Ah sikur te isha dhe njehere i ri 20 vjec e te kthehesha tek Zeqirija, e dashura ime e pare e pallatit. Ne fund te jetes, nuk jemi gje tjeter vecse nje grumbull keqardhjesh.

Blluskaje, me djemte eshte e thjeshte fare : degjo zemren tende. Nqs zemra jote te thote qe kjo zukama e zzzz... eshte e kendshme, atehere ashtu duhet te jete. Zemra nuk te genjen asnjehere, truri te mashtron keq. Degjo mua plakun qe se shpejti behet gjysh - cupa e madhe 12 vjece me ka sjelle nje dite ne shtepi nje djale 17 vjec, nje pallosh Karaibesh dhe me tha : babi, te prezantoj te dashurin tim. C'te besh...

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Varet prej arsyeve qe i ka familja , ka ndonje arsye qe duhet respektuar ka ndonje jo , por prap duhet bindur familja qe ti ke te drejt normale kur eshte e drejte se kur s eshte kot mundohesh te hedhesh pluhur syve.
    KOSOVA E MADHE

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Njeriu zgjedh personin qe i do zemra dhe familja sado kunder te jete,per hir te dashurise ndaj femijes se tij,do pranoje lidhjen nje dite.

Personalisht nuk pyes njeri,mund te marr nje mendim per respekt, por vendosjen e bej vete.
    "Carpe Diem"

DaRk §©®īžt Maska e ThE_DaRk_NiGhT
    Anėtarėsuar
    03-01-2008
    Vendndodhja
    Aty Ku Gomari Thyen Kaviljen Dhe Shqiponja Rrine Me Nje Kembe
    Postime
    634
    Nqs une do e dashuroja normale qe do e pranoje ,kjo eshte ne deshiren time sepse une do jeteoj ne nje cati me ate jo plaka dhe plaku ime.Edhe nqs jo ka kohe akoma per tu arratis me njeriun e zemres
    Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    do ja mbushja mendjen familjes, heret a vone ato do e pranojn nje gje te till, kshuqe skam pse te humb njeriun qe do me doj zemra.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    do ja mbushja mendjen familjes, heret a vone ato do e pranojn nje gje te till, kshuqe skam pse te humb njeriun qe do me doj zemra.
    Bravo..ke shume te drejte.
    "Carpe Diem"

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  2. Familja Prelocaj
    Nga Arbushi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2004, 18:59
  3. Shoqėria, dashuria, dhe familja
    Nga Arbushi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 22:00
  4. Familja BENUSSI
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-09-2002, 13:42
  5. Familja dhe shoqeria
    Nga Albioni nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-05-2002, 19:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •