Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 36
    E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Nese dashuria do te ishte e "vertet" , do te kembengulja qe edhe familja ta pranonte . Nuk dua ta humbas dashurine nese ajo vertet do te ishte "Dashuri e vertet" se nuk i gjejme perdite kto lloj dashurie , dhe nese vertet do mendoja te isha e lumtur me ate , pse duhet te prish kete lumturi. Do i jepja familjes kohe qe ta njihte , jam vajze e rritur dhe deri diku di te zgjedh personin. Kshu qe deshi nuk deshi familja do ta pranoje . Pra do te mbaj te dyja dhe lidhjen dhe Dashurine .
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Do pranonit te lidhnit jeten me nje person qe kundershtohet nga familja juaj.Familja juaj nuk pranon qe ju te martoheshit me nje person te cilin ju do e donit me gjith shpirt dhe do donit te kalonit jeten me te.Si do te vepronit ju ne kete raste.
    Do ja mbush mendjen familjes se ajo vajze eshte per mua edhe pike. Asgje nuk eshte e pamundur, familja mund te heqe dore me lehte se ty nga kjo gje, un e kam njo motivim sepse dua x person, por familja ka vetem fjalen qe NUK DO.. ndaj edhe un, do ja mbush mendjen deri sa ta pranoje.
    Nuk mund te heq dore nga familja apo nga vajza qe dua, kshu qe dua ti kem te dyja, edhe menyra me e mire, eshte te kembengul ne ate qe dua, fundja ska prind qe nuk ka deshire te shohe femijet e lumtur, kshu qe do pranojne.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    nje djal donte gocen e vllait burrit tezes time(kshu qe e vertet)..
    dhoj dhoj te kqija per ket cun se ca nuk thonte bota per familjen e vet!me te kqijat..thuaje me llafe ta linte rehat vajzen jo re skishte burr tja mbushte mendjen!qaj ai qaj ajo..si ne fund trimat u mblodhen dhe 4 burra e shkepen ne dajak,e shkunen si me qen tapet!kur shkun me e rrah goca e dinte dhe shkoj me vrap me i thon,ky asgje,i priti..hapi duret dhe i tha"hajdeni boni punen e juj"..nuk ju kthy asnjehere vetem mbronte veten ne ftyr me gocen mbrapa qe plaste!ishte 20 vjec me duket..
    si perfundim?ky sot ka nje femi me at vajze dhe i ka dhen doren aji gjith kto burrave qe e rrahen duke hy e dal aji si ska ndodh asgje..kto e ndjejn veten si muta jo si burra para atit(kshu si thojne vet ato)

e di qe shum here kushedi familja flet sa per mir po mua me pelqen pervete me shum te mendoj qe dashuria eshte nje gje e bukur dhe ska pse te ndaloet..cdo njeri e din vet pastaj!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    te shpise i marr mendim !!! vetes i jap nje vendim !!! pra jane gjera te ndame !!! nuk jam aq i prekshem sa disa qe thone o familja o rashe e vdiqa !!! familja me do te miren por edhe une vetes te miren i dua !!! se me thote familja qe nuk e do edhe thjesht pa ndonje arsye normalisht qe nuk do degjoj familjen do degjoj veten time !!! kam edhe une nje jete per te jetuar !!! familja eshte e shenjte se mohoj !!! po edhe ajo qe do lidh jeten eshte njesoj e shenjte !!! spo flas per dashuricka momentale po flas per nje gje shume serioze edhe me baze !!! e nese eshte kshu skam pse te kem medyshje !!! edhe te dashuren( te fejuaren ) edhe familjen !!!dhe nese familja me ve kush o ate o me ne !!! atehere me vjen keq !!! por do zgjidhja ate nese do e meritonte !!! sme pelqejne kushtet !!! me pelqen mirekuptimi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

100%Shqiptar Maska e DJAL_PELIVAN
    Anėtarėsuar
    04-12-2006
    Vendndodhja
    Texas USA
    Postime
    291
    SaS Nuk Ka Familje e Askujt Qe i Thot Ta Lere Te Birit Te Bijes Per Nje Rast Qe Eshte i Mire .
    Raste Qe Bien Ne Dashuri Me Njerez Te Tille Si Shum Djem Kriminel Te Droguar e Tjer e Tjer Ose Anasjelltas Me Femra Te Tilla Qe Spo Hyj Ti Theksoj te Cilat i Kuptojme Ēdo Njeri .. Normale Qe Familja Nderhyn Ne Raste Extreme
    Sot Familjet Nuk Nderhyjne Shum , Shofin Pelqimin e Dajlit Dhe Vajzes
    Nese Keta Duhen Dhe Ata Pa Tjeter Se Do e Duan .
    BanDa-BuTueSi

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Familja me do te miren, keshtuqe me siguri edhe mendimi i tyre ka njefare peshe!

Po tani varet edhe nga shkaku pse familja nuk eshte dakord....
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Jo Kurre..............

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Familja ime beson ne aftesine e gjykimit tim dhe do pranonte cdo zgjedhje timen, aq me teper kur behet fjalen per njeriun e jetes s'do nderhynte kurre. Sidoqofte, nese do arrinte puna qe te nderhynte, e di qe do ishte per ndonje rast ekstrem dhe me siguri do merrja ne vleresim mendimin e tyre.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Po, une i degjoj prinderit deri ne fund. Madje keshtu kam vepruar. Kam pase nje te dashur ne Tirane, por nuk ishte tironce, ishte diku nga Cermenika, diēka e tille. Eh mire, familja ime s'donte e s'donte. Si perfundim e lashe cermeniksen, iku. Erdha ketu ne Finlande, rashe ne dashuri me thojza me nje finlandeze me thojza edhe kjo. Me nje fjale, nje gaboneze por me letra finlandeze. Edhe ajo ra ne dashuri me mua, pa thojza ajo, kurse une thojzat nuk i lija asgjekundi. Nje dite u merzita me te. Ik ose ika, i thashe. Ajo shoqja nuk e prishi fare terezine, nje te marre shtepine time ne telefon, dhe i thote ne anglisht (nena ime di anglisht shume mire, ka qene delegate ne Kongresin e Gruas ne Vlore, 1980) qe djali yt po me leshon. E kur t'mu leshua babai ne shpine, po c'ben more edepsez, po pse keshtu e ashtu, po dokumentet si do i marresh ndryshe, po Shemsedinin (vellai i vogel) ku do e lesh, po Fiqirija (motra e madhe) qe u lodh nga ambasadat, etj. etj. E keshtu, me rrofte mua qe jam djale i mire, gabonezja per cdo nate fle me nje alamet bardhoshi ne shtrat. Nejse, harrova c'desha te them, por di qe gabonezet jane shume te zeza, per te shmangur verbimin, kam blere carcafe ngjyre te kuqerremte, e mbyllur, e keni parasysh ?

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    O zzzz, dhe perkufizimin perfekt te prostitutave mashkull.

Sa te trasha jane keto femrat e sotme, s'kane mesuar akoma qe kur njera pale ka doc. dhe kur tjetra s'ka, s'duhet t'i besh martese zyrtare dhe ti japesh doc. pa e bere baba njehere Keshtu ia lidh kembet mire per krevat.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Familjet e nderuara shqiptare
    Nga alumni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 22-03-2010, 16:46
  2. Familja Prelocaj
    Nga Arbushi nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-01-2004, 18:59
  3. Shoqėria, dashuria, dhe familja
    Nga Arbushi nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-11-2002, 22:00
  4. Familja BENUSSI
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-09-2002, 13:42
  5. Familja dhe shoqeria
    Nga Albioni nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-05-2002, 19:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •