The majority of Albanians today are either atheists or agnostics.
According to an oficial US Government Report.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
According to which government report???
Why do people with closed minds always open their mouths?
Kjo eshte menyra e vetme qe evropianet dhe perendimoret ne pergjithesi ta shohin fytyren e vertete te fese islame, shumica e tyre jane ne injorance dhe te mashtruar nga mediat e politikanet e tyre, myslimanet vendas qe me injorancen dhe mashtrimin e tyre e kane kthyer xhihadin ne 'paqe' dhe 'perpjekje' te brendshme, Muhamedin si jeten me paqesore dhe morale qe ka ekzistuar ndonjehere, dhe nuk dijne se cfare rreziku po u kanoset nga islami brenda disa dekadave. Evropa sic eshte duke shkuar keshtu, se shpejti do te kthehet ne mesjete dhe do t'i kthehen lufterat fetare, kesaj rradhe jo per hyrite e xhenetit, por edhe per budallelleqet e islamit. Por se pari ato shoqeri jane materialiste, njehere do te shkatrrohet ekonomia nga islami, ne anen tjeter ky kult do t'i ktheje njerzit ne kasape e kamikaze, dhe do te filloje lufta civile. Do te binden me 'paqen' e islamit.
Boll bre mos ha shum ti.
Why do people with closed minds always open their mouths?
Un kam njė pyetje. Pse zoti u thote myslimanėve tė bėjnė luftė dhe tė krishterėve tė jetojnė nė paqe? Apo varet si ngrihet nė mengjes?
Krijoni Kontakt