Ose je ti qe i ben gjerat me komplekse sec jane: mosbesimi im nuk me pengon te jem humane ndaj atyre qe besojne, mosbesimi im eshte e verteta ime, NUK eshte nje e vertete gjenerale per te cilen duhet te luftoj apo te fyej te tjeret qe besojne ndryshe.
PS. Te pelqen Waiting for Godot? E cuditeshme sesi njerezit elokuente, ne dukje te pare me vlera, te jene ne pritje te Godot.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 25-04-2008 mė 20:02
Kam vetem nje limit: qiellin!
Blue sky, nuk ka absolutisht asgje qe une mund te mesoj nga ty dhe qe nuk mund ta mesoj ne ndonje liber te kesaj bote. Prandaj, po pres ende ate mesazhin privat qe te te njoh me mire. Ne cdo rast, nese kerkon te luash rolin e godotit, te sugjeroj te ndryshon metoden e te shprehurit, se nuk i shkon nje poeteshe kaq te pasur ne mendime sa ty!
S'mund te mesosh asgje nga une? Wrong attitude! Une arrita te mesoja dicka nga nje plake, "injorante" ne termat tone, kete vere ne pushime. E te te them te drejten, u ndjeva goxha inferiore kur pashe formen ne te cilin ajo zgjodhi nje problem praktik ne pak sec. Im ate thote"sa me i ditur te jete nje njeri, aq me pak do i duket qe di". Terhiq konkluzionet e tua.
PS.Une? Poeteshe?Pikerisht une qe jam nje nga qeniet me anti-poetike!Sidoqofte, Waiting for Godot me pelqen...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 25-04-2008 mė 20:13
bllu,une dhe xhuxhu na the qe nuk plotesojme kushtet,po borix?
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
...qe nuk mund ta mesoj ne ndonje liber tjeter. Pra, gjithcka ti thua, ekziston diku. Por ti vete, s'na ke thene gje.S'mund te mesosh asgje nga une?
It's a conclusion, sweetheart!Wrong attitude!
Thenie e urte! Te ftoj ta aplikosh me shume.Im ate thote "sa me i ditur te jete nje njeri, aq me pak do i duket qe di". Terhiq konkluzionet e tua.
Sento un po' d'invidia nell'aria, piccolo. Oppure mi sbaglio?
Ndonjehere thjeshte nuk ndihem e stimuluar sa duhet...
Based on what?On your basic and undiscussable truth?
Aplikimi im i kesaj thenieje nuk ka ēaluar deri tani.
Not exactly... E verteta (the truth) eshte ajo qe kerkohet te gjendet nepermjet konkluzioneve logjike.Based on what?On your basic and undiscussable truth?
Per kete, po filloj te sigurohem.Aplikimi im i kesaj thenieje nuk ka ēaluar deri tani.
...e sigurimi yt eshte kenaqesia ime!
Problemi im fillon aty ku nuk arrij te shoh me konkluzione llogjike. I lodhur nga dita?
PS. Atehere?C'thote Godot? Na doli tip kokeneē ky!
Krijoni Kontakt