Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 203
    kapedan ne mergim Maska e RedDardan
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Postime
    325

Talking

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Jam dakord me diocleziano, ça te bejne shqiptaret e shkrete , te vdesin per buken e gojes? Edhe une do kisha pranuar te deklarohesha grek per favore ekonomike, per te siguruar jeten. Te jemi realist.
    atè greke ske çe do, svlen fare ta them jo vetèm si bashkèpatriot por edhe si... "kushèri"
    mè mirè gjejè njè plakè 100 vjeçare nè itali e marton dhe merr shtetèsinè pèr 6 muaj dhe bi rehat prit edhe sa tè vdesi dhe merr dhe pasurinè

mè fal nuk e ke lexu kèshillèn qè jep Berlusca tè rinjve pèr tè luftuar varfèrinè...?!...

po tè ve linkun ktu poshtè
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=93436

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jam dakord me diocleziano, ça te bejne shqiptaret e shkrete , te vdesin per buken e gojes? Edhe une do kisha pranuar te deklarohesha grek per favore ekonomike, per te siguruar jeten. Te jemi realist.

Nuk besoj qe shqiptaret ne Shqiperi te kene ardhe deri ne kete pike sa te vdesin per buken e gojes.

Ne Kosove ne vitet e 90ta me se 90 - 99% e popullsise shqiptare kane qene te perjashtuar nga vendet e punes dhe beso qe asnje nuk ka vdekur per buken e gojes.

Ketu kemi te bejme me pakurrizore dhe kurrizore. Ketu eshte ceshtja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Shume e drejte.E ke shenjestruar fiks krahasimin.
    Ata qe e bejne ate pune jane zvarranike,dhe zvarranike kane per te ngelur.Principi i zvarranikut eshte"Kush zvarritet,nuk pengohet"...
    Njeriu s'jeton thjesht per te ngrene nje çap buke,jeton per dinjitet.Qeni jeton thjesht me honger buke.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,384
    Postimet në Bllog
    22
    Prandaj eshte dhe ajo loja gjigande me te drejten e vetedeklarimit te kombesise ne Shqiperi qe kombinuar me lehtesine e marrjes se kartes se homogjenitetit perben "lethal weapon" ne doren greke.
    Sa e interesuar je ti që asnjë shqiptar me kombësi shqiptare të mos marri një kombësi greke, aq e interesuar është edhe Greqia që asnjë shqiptar që nuk ka kombësi greke të mos i njihet kombësia greke. Dhe grekët janë më të prapambetur në këtë aspekt se sa shqiptarët, pasi rrinë edhe nga 20 vjet në Amerikë e nuk aplikojnë për pashaportën amerikane.

Nuk me çudit me zelli grekofil i Albos, me çudisin arsyetimet e tij qe ngjasojne me shtrydhjen e ca limonave qe kurre s'kane patur leng. Gjithesesi Albollano vazhdon avazin e tij i udhehequr nga parimi se nje njeriut po t'i thuash dhjete here qe eshte budalla fillon ta besoje vertet kete, jo me pastaj t'i thuash tetembedhjete vjet rresht qe je grek, ai behet me grek se greket. Mirembetsh Albollano! Ti je me emernderruar se se ata te kartave greke.
    Më e bukura në tema të tilla është se minoritarët grekë janë ata që të japin leksione patriotizmi. Nga frika se mos i tregojnë me gisht ata që i njohin si minoritarë, bërtasin më fort se të tjerët si për të thënë: "unë nuk jam minoritar por shqiptar".

Para disa kohësh, një anëtar i këtij forumi më shkruante në privat: "Ne (familja) jemi me origjinë greke, kemi marrë edhe pashaportat greke, por unë jam shqiptar!"

Kalaja merret nga brenda. Sa me te dobet keshtjellaret aq me pak zgjat rrethimi.
    Ka më shumë grekë brenda kalasë shqiptare apo ka më shumë shqiptarë brenda kalasë greke? Apo fluturon fluturon...gomari.

Ketu qendor pislliku. Njerez te deshperuar perballe nje plani djallezor kishtaro-greko-nacionalist.
    Eshte shteti grek ai qe i nxit keto gjera. Nese do te ishin kaq zemergjere, pse nuk japin viza pune afatgjata, por kerkojne me cdo kusht qe shqiptaret te jene greke per te marre nje kart
    U hap një temë tek forumi i Tolerancës fetare para disa vitesh, se sa prej anëtarëve të forumit që jetojnë e punojnë në Greqi u është imponuar ndryshimi i fesë me forcë direkte apo indirekte. As edhe një prej tyre nuk doli që të thosh që më kanë ndryshuar fenë, emrin apo kombësinë me forcë.

Kuptohet, e kemi më të lehtë të bëjmë me faj Greqinë se sa lirinë individuale të gjithësecilit.

Ne Kosove ne vitet e 90ta me se 90 - 99% e popullsise shqiptare kane qene te perjashtuar nga vendet e punes dhe beso qe asnje nuk ka vdekur per buken e gojes.
    Rina moj Rina, një minoritar shqiptar është 10 herë më i arsimuar në gjuhën shqipe se sa një shqiptar nga Kosova. Dhe në vitet 90, 1/3 e shqiptarëve në Kosovë ishin duke luftuar në krah të ushtrisë jugosllave/serbe në Bosnjë e Kroaci, dhe 1/3 ishin duke punuar si emigrantë në rrugët e Gjermanisë, Austrisë, Zvicrës.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 21-04-2008 më 11:59

Nuk besoj qe shqiptaret ne Shqiperi te kene ardhe deri ne kete pike sa te vdesin per buken e gojes.

Jugosllavia ka qene shume me mire se Shqiperia ekonomikisht. Gjithashtu Kosova eshe mbajtur nga emigrantet qe kane dale beper Europe shume me para se shqiptaret.

Ka njerez ne pike te hallit qe po vrasin veten se nuk ushqejne dot kalamajt. Dhe ai lajmi qe doli para ca javesh qe ka fshatare qe shkojne per "emigracion" ne Vlore per rroge 100 mije lekshe e u dergojne leke familjes per te jetuar ne fshatin e vet.

Dhe une jam dakort me diocleziano qe nuk mund te behesh patriot me barkun bosh. Nuk mund ti kerkosh atij fshatari te varfer qe te mbaj koken lart, te jete krenar e te refuzoje oferten e grekut kur me ate oferte ai do siguroje buken per femijet dhe per me teper kur vendi i tij nuk ja jep kete oferte.

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anëtarësuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Ka më shumë grekë brenda kalasë shqiptare apo ka më shumë shqiptarë brenda kalasë greke? Apo fluturon fluturon...gomari.
    Ti si thua? Meqe je edhe me goxha eksperience (duket nga postimet qe kryen)?
    Fluturon?

U hap një temë tek forumi i Tolerancës fetare para disa vitesh, se sa prej anëtarëve të forumit që jetojnë e punojnë në Greqi u është imponuar ndryshimi i fesë me forcë direkte apo indirekte. As edhe një prej tyre nuk doli që të thosh që më kanë ndryshuar fenë, emrin apo kombësinë me forcë.

Kuptohet, e kemi më të lehtë të bëjmë me faj Greqinë se sa lirinë individuale të gjithësecilit.
    Ne kete rast thuaj të bëni se postimet e tua jane ca limonata greke qe s kane pike ngjyre kombetare.
    Po edhe ty te ka zene rrota bishtin me duket.
    Qe te klikohet ne forum duhet te kete patjeter nje njeri qe shtyn uret e qe thote pallavra qe bien ndesh me te gjithe...

-----
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga BARAT : 21-04-2008 më 12:09

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

buk ha dhe qeni, puna eshte te jetosh denjesisht.
    Te zjeje koka se nuk ke me ça te mbash familjen e shikon mire nese te ngel apo jo shtylla kurrizore.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ani pra, le te deklarohemi te gjithe greke dhe te jetojme denjesisht deri ne fund te jetes. Per hajer na qofte!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Te zjeje koka se nuk ke me ça te mbash familjen e shikon mire nese te ngel apo jo shtylla kurrizore.
    Ca dinjiteti ka ai qe mohon veten e tij?
    Kush e respekton ate qe eshte shqiptar dhe thote jam grek,per te mare ca leke...?
    E respektojne shqiptaret apo greket?
    Ku e ka dinjitetin jeta e tij?Ai eshte thjesht prostitute.
    Ashtu si prostitutat shet veten per leke.Prostitutat kane nje mireqenie ekonomike...por mos te vijne te flasin per dinjitet,sepse dinjiteti eshte diçka tjeter.

Shum mire flisni nga kompjuteri ju te gjithe me patriotizem. Mund ta bejme te gjithe shume kollaj e te dukemi si patriota ketu, po eshte ndryshe kur nuk ushqen dot kalamjt.

Problemi i pare eshte te jetosh, pastaj te tjerat jane dytesore.

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •