Close
Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 147
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Nje qe ka universitet prezupozohet se ka me shume kulture qytetare dhe premisa per nje pune cilesore.Per mua pretendimi qendron...po nese kalon ne obsesion fiks (o me shkolle o s'ka)...atehere mire t'ju behet atyre qe ngelin beqare.
    Pse re?Sipas teje njeriu u deshka ulur standartet nga frika e beqarllekut? Fundja, dhe po ngeli beqare, c'ndodh? U shemb Roma.

Dicka qe me irriton tejmase e njerezve qe s'kane pasur deshire/mundesi/vullnet sa t'ju nenshtrohen regjimit te fakulteteve eshte qe pretendojne te trajtohen baraz me nje mashkull qe ka marre shkolle e cdo gje. Gje qe absolutisht s'eshte e mundur pasi afiniteti intelektual do mungonte.

U deshka luftuar klasat tani me nderthurje nivelesh intelektuale, pupupu.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Elbasanlli 4eve® Maska e AnGeL_DeViL
    Anëtarësuar
    16-01-2008
    Vendndodhja
    As Ne Toke,As Ne Qiell
    Postime
    507
    Jo po ta gjene burrin me porosi keto,se ca e duan me shkolle te larte,ca te bukur dhe ca me leke hajde merri vesht keto.Mir ne te shkretet qe nuk kemi shum kerkesa pervec se ta kete ne vend (mendjen kuptohet :P)
    Trimi Mire Me Shoqe Shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Pse re?Sipas teje njeriu u deshka ulur standartet nga frika e beqarllekut? Fundja, dhe po ngeli beqare, c'ndodh? U shemb Roma.
    O shoqe...do me ndenj beqare ti?Rri...s'te marton njeri me zor...

S'ke pse i ul standartet fare...nese dikush ka gjendje te mire ekonomike mund te jete me i kulturuar se dikush i diplomuar ne nje universitet dosido ne ndonje dege te profilit te ulet.Se kuptoj te kush standarte e keni fjalen...
    Nje qe mbaron per mesuesi,a nje muzikant,apo dege qe skane profesione me fitime nuk eshte se te garantojne ndonje standart te madh...
    Une e di qe prinderit u thone vajzave....te keqen mami...gjej ndonji doktor ose avokat ose inxhinier!...po nuk jane te gjithe doktora dhe inxhiniere.

Po ngele beqare...do rrish vetem gjithe jeten.Ja çfare ndodh.Deri 40 vjeçe ndoshta s'do e ndjesh...pastaj e shef si shko puna,dhe i bi kokes me grushte dhe thu:Pse i bona naze atij mekanikut atehere?!?

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Po te kete leke.....gjerat e tjera sprishin pune
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Lenc Bukuroshi Lexo Postimin
    Une e di qe prinderit u thone vajzave....te keqen mami...gjej ndonji doktor ose avokat ose inxhinier!...po nuk jane te gjithe doktora dhe inxhiniere.

Po ngele beqare...do rrish vetem gjithe jeten.Ja çfare ndodh.Deri 40 vjeçe ndoshta s'do e ndjesh...pastaj e shef si shko puna,dhe i bi kokes me grushte dhe thu:Pse i bona naze atij mekanikut atehere?!?
    Kur ke nje nga ato profesionet vete, pse te mos ia ngjitesh poashtu te njejtin profesion dhe burrit? Fundja, njeriu kerkon ate qe ka dhe vete, jo ate qe s'ka ;-)

Mekanikut? Hahahahahaha! Vallai dhe te jem 70 do i beja naze. Ceshtje principi kjo pune, e kupton vete

PS. Provo t'i heqesh ata pikat ne postim dhe t'i zevendesosh ne ca raste me presje ose me nje pike te vetmje. Keshille kjo.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kur ke nje nga ato profesionet vete, pse te mos ia ngjitesh poashtu te njejtin profesion dhe burrit? Fundja, njeriu kerkon ate qe ka dhe vete, jo ate qe s'ka ;-)

Mekanikut? Hahahahahaha! Vallai dhe te jem 70 do i beja naze. Ceshtje principi kjo pune, e kupton vete

PS. Provo t'i heqesh ata pikat ne postim dhe t'i zevendesosh ne ca raste me presje ose me nje pike te vetmje. Keshille kjo.
    pra ti martohesh me profesionin lol.
    boooooooooooo sa prapa ke ngel.

ps.po sikur ai mekaniku te jete pronar i nje servisi benz,nuk ka ku ti coje leket,dhe pse gjith diten eshte i lyer me vajra,sepse ne perendim me pune behen leket lol.

ti preferon me mire nje intelektual te efeminizuar qe ben gjith diten kot bla bla bla,dhe eshte troke dhe nga leket,pa le per dashuri qe eshte impotent hahahahahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-04-2008 më 10:45
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    pra ti martohesh me profesionin lol.
    boooooooooooo sa prapa ke ngel.
    Pooooo,nder te tjera dhe me profesionin: s'kam aq durim sa te duroj tjetrin ne darke te me flase per graso, tuba e celesa(sado erotike qe mund te tingelloje ne fillim) gjate tere jetes. Preferoj te degjoj ndonje gje me intelektualisht stimuluese, qe i afrohet botes time profesionale
    Pastaj imagjino t'i coj babit tim nje te tille ne shtepi, vallai dhe mbiemrin m'a heq

PS. S'me interesojne parate, s'me kane munguar asnjehere. Pra profesionin e shoh me synim zhvillimi intelektual, jo monetar. S'pres te me mbaje burri ekonomikisht pasi jam ne gjendje te mbaj veten.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Pooooo,nder te tjera dhe me profesionin: s'kam aq durim sa te duroj tjetrin ne darke te me flase per graso, tuba e celesa(sado erotike qe mund te tingelloje ne fillim) gjate tere jetes. Preferoj te degjoj ndonje gje me intelektualisht stimuluese, qe i afrohet botes time profesionale
    Pastaj imagjino t'i coj babit tim nje te tille ne shtepi, vallai dhe mbiemrin m'a heq

PS. S'me interesojne parate, s'me kane munguar asnjehere. Pra profesionin e shoh me synim zhvillimi intelektual, jo monetar. S'pres te me mbaje burri ekonomikisht pasi jam ne gjendje te mbaj veten.
    lol mos keqkupto e,se une nuk jam mekanik(se mos e marresh ngaqe po i mbroj).
    anzi i plotesoj ato kushtet e tua..............por une them, qe parimisht e ke gabim.

kur te godet dashuria nuk merr parasysh ke ke perballe
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga diocleziano Lexo Postimin
    lol mos keqkupto e,se une nuk jam mekanik(se mos e marresh ngaqe po i mbroj).
    anzi i plotesoj ato kushtet e tua..............por une them, qe parimisht e ke gabim.

kur te godet dashuria nuk merr parasysh ke ke perballe
    land,

e ke pa kete filmin

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    hahahahaha lol xhuxhu je i papam
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Faqja 14 prej 15 FillimFillim ... 412131415 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mësuesi SMS prindit: Fëmija yt mungon në shkollë
    Nga Davius në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 10-02-2010, 13:13
  2. Kritika e interpretimit Protestant të Biblës
    Nga Tannhauser në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 97
    Postimi i Fundit: 23-08-2009, 07:39
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. At Donat Kurti O.F.M.
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-04-2006, 03:17
  5. 5 Universitetet më të mira në Amerikë
    Nga miri në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 58
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 16:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •