Po i kan mbledh gjith keta `ha muco pi muco` ne nje kafaz aman.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ate qe ndjen thote...ok, spo them te kunderten, po ne ate lloj menyre sec me kujton nje nxenes filloreje. Ca priste ajo ti thoshte olsi : po shpirt edhe une?
Dukej sikur tamam e kishte thene sa per te hequr nje barre nga shpina...biles dhe olsi e pyeti : a ndihesh me mire tani?
Nejse ky ishte thjesht nje shembull se per mua Romina eshte nje femer me intelekt dhe njohuri me se normale (ska asgje te vecante!).
Po te thuash femer me nivel edhe Olen dhe Besen...hmm me duket se po mundohesh te arrish disa nivele te papara ne berjen e humorit(besa sdi me lidhe dy lafe dhe shpesh s'merr vesh per ca flitet aty...une e therras "peshku" per vete
...kurse ina, nder larjes se eneve dhe rrobave, s'mbaj mend te kete thene ndonje fjali pa fjalen "pol" brenda).
Nqs keto quhen femra me nivel, une takokam Ajnshtajne me finese cdo dite (qenkam me fat!)
Faleminderit atyre qe e njofin dhe mbeshtesin Ilden e vertet!Ju te tjeret kot lodheni duke numeru sa here pjerdh Ilda...
dushe je njish!![]()
#VamosArgentina
Pas ekranit te gjithe gjykojme njeri tjetrin, e bohemi si melaqe. Po te takosh ne jete reale ahaaaa, e nxjerin shum shpejt koken se kush jane.
P.S I iku lezeti ene BB pa dushen, nuk shifet mo. :S
#VamosArgentina
Na felliqen keto ne, me ato veprimet qe bene![]()
Kur te jesh ne vend te huaj, dita te duket muaj. - (Podrime)
Sa muzik te bukur u kishin vu atyre ke bb mo , jete qefi qe bejn dhe ata ,ama ate besen spo e duroj dot me , po perpiqet te behet interesante po ska shans se osht kart e djegme e pa soportushme ...
Videoja e sherrit FULL!
http://www.youtube.com/watch?v=HG8nijayH6Q
mroma grupi shurupi.astriti paska shku per shële
Krijoni Kontakt